X-Wave™

Θεραπεία κυτταρίτιδας με ακουστικά κύματα

Η θεραπεία X-Wave™ προσφέρει :

 • Καταπολέμηση της κυτταρίτιδας
 • Σύσφιξη του δέρματος
 • Αυξημένη αιμάτωση και οξυγόνωση των ιστών
 • Ενίσχυση του τοπικού μεταβολισμού
 • Αποβολή των κατακρατημένων υγρών
 • Μείωση των ραγάδων
 • Βελτίωση της όψης των ουλών

Η θεραπεία X-Wave™ βασίζεται στη δράση των ακουστικών κυμάτων που προκαλούν δονήσεις-ταλαντώσεις στον ιστό σε βάθος 2,5-3 εκατοστών. Με τον τρόπο αυτόν, τα ακουστικά κύματα μεταφέρουν περισσότερο αίμα στις περιοχές όπου εμφανίζεται η κυτταρίτιδα (γλουτούς, μηρούς, κοιλιά, στομάχι, μπράτσα). Η βελτιωμένη αιμάτωση μεταφέρει φρέσκο οξυγόνο και θρεπτικά συστατικά που θρέφουν και επανορθώνουν τους ιστούς.


To X-Wave αντιμετωπίζει τη διόγκωση των λιποκυττάρων

Επιπλέον, η μεταφορά οξυγόνου στην περιοχή αυξάνει τις τοπικές καύσεις και τον τοπικό μεταβολισμό, συμβάλλοντας έτσι στην αντιμετώπιση της υπερμεγέθυνσης των λιποκυττάρων που αποτελεί σημαντικό παράγοντα εμφάνισης της κυτταρίτιδας. Με τον τρόπο αυτόν, η κυτταρίτιδα μετατρέπεται από χρόνια κατάσταση σε οξεία, δηλαδή «μαλακώνει» και είναι πλέον πιο εύκολο να αντιμετωπιστεί.
Την ίδια στιγμή, διεγείρεται η λεμφική κυκλοφορία με αποτέλεσμα την ταχύτερη αποβολή του λίπους, των τοξινών και των παγιδευμένων υγρών από την περιοχή, που προξενούν αλλοιώσεις στον συνδετικό ιστό.
Επιπλέον, η δόνηση που προκαλούν τα ακουστικά κύματα στους ιστούς, επιδρά θετικά και για τους ινοβλάστες. Η δόνηση τους κάνει να διατείνονται, να πολλαπλασιάζονται και να παράγουν περισσότερο κολλαγόνο, το οποίο έρχεται να ανανεώσει τις υπερτροφικές ίνες κολλαγόνου και ελαστίνης που ευθύνονται για τις χαρακτηριστικές "λακκουβίτσες" στο δέρμα.

Σημαντική βελτίωση και της χαλάρωσης

Η αυξημένη έκκριση κολλαγόνου συμβάλλει και στην αντιμετώπιση της πιθανής χαλάρωσης στην περιοχή, καθώς επίσης και στη βελτίωση της όψης τυχόν ουλών και ραγάδων.
Η θεραπεία X-Wave είναι μια ανώδυνη διαδικασία. Οι παλμοί γίνονται αντιληπτοί σαν πολύ ήπια σφυροκοπήματα, που δεν προκαλούν καμία ενόχληση. Πρόκειται για μία απολύτως ασφαλή θεραπεία, που εφαρμόζεται εδώ και πολλά χρόνια σε άλλους τομείς της ιατρικής, όπως την καρδιολογία και την ορθοπεδική. Η συσκευή X-X-Wave™ έχει λάβει και την έγκριση του Αμερικανικού Οργανισμού FDA.
Από τις πρώτες κιόλας συνεδρίες το δέρμα γίνεται πιο λείο, σφιχτό και σφριγηλό, χωρίς την αντιαισθητική όψη φλοιού πορτοκαλιού που – σύμφωνα με υπολογισμούς – ταλαιπωρεί πάνω από το 90% του γυναικείου πληθυσμού. Και το ακόμα καλύτερο είναι ότι το αποτέλεσμα βελτιώνεται διαρκώς για τους επόμενους τρεις μήνες, καθώς εξελίσσεται η αναδιαμόρφωση του στρώματος κολλαγόνου και βελτιώνεται η κυκλοφορία του αίματος.


Για άριστο αισθητικό αποτέλεσμα συνδυάστε την θεραπεία X-Wave με:


Σε τι υπερέχει η θεραπεία X-Wave™
 • Μετατρέπει την κυτταρίτιδα από χρόνια σε οξεία
 • Προσφέρει σημαντική αναζωογόνηση του δέρματος
 • Παρέχει μακροχρόνιο αποτέλεσμα
 • Βελτιώνει παράλληλα την όψη ουλών και ραγάδων
 • Κλινικά αποδεδειγμένη δράση
 • Συσκευή εγκεκριμένη από τον FDA

Συμβουλές Διατροφής


Συχνές Ερωτήσεις

Πώς δρα η θεραπεία X-Wave™ κατά της κυτταρίτιδας;
Οι βασικές αιτίες εμφάνισης της κυτταρίτιδας είναι οι εξής:
 • Η υπερμεγέθυνση των λιποκυττάρων
 • Η μειωμένη παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης
 • Η μειωμένη αιμάτωση στην περιοχή, που οδηγεί σε φτωχή ροή θρεπτικών ουσιών στους ιστούς
 • Η μειωμένη αποβολή τοξινών, που προκαλεί αλλοιώσεις στον συνδετικό ιστό
Η θεραπεία X-Wave™ προκαλεί δονήσεις στο συνδετικό ιστό, που έχουν ως αποτέλεσμα:
 • Αύξηση της μικροκυκλοφορίας, της οξυγόνωσης και του μεταβολικού ρυθμού στην περιοχή,
 • Πολλαπλασιασμό των ινοβλαστών, που με τη σειρά τους παράγουν περισσότερες ίνες κολλαγόνου και δημιουργούν μία φρέσκια υποστηρικτική δομή για το δέρμα,
 • Μηχανική διέγερση του λεμφικού και αγγειακού συστήματος, που οδηγεί στη μείωση του τοπικού οιδήματος και την καλύτερη αποβολή των λιπιδίων από τα λιποκύτταρα.

Πολύ σύντομα, βελτιώνεται η υφή και η ελαστικότητα του δέρματος και μειώνεται αισθητά η όψη της κυτταρίτιδας.

Σε ποιες περιοχές του σώματος μπορεί να εφαρμοστεί η θεραπεία X-Wave™;
Η θεραπεία X-Wave™ μπορεί να αντιμετωπίσει την κυτταρίτιδα που εντοπίζεται στα μπράτσα, το στομάχι, την κοιλιά, τους γλουτούς, τους μηρούς, τα γόνατα και τις γάμπες.
Πονάει η θεραπεία;
Η θεραπεία X-Wave™ είναι μια ανώδυνη διαδικασία. Οι παλμοί γίνονται αντιληπτοί σαν ήπια σφυροκοπήματα, που δεν προκαλούν ενόχληση.
Είναι ασφαλής η διαδικασία με το X-Wave™;
Τα ακουστικά κύματα χρησιμοποιούνται εδώ και πολλά χρόνια στην ιατρική για θεραπείες διαφόρων παθήσεων, όπως πέτρες στα νεφρά (λιθοτριψία), χρόνιους σκελετικούς πόνους και τραυματισμούς μαλακών ιστών όπως τενοντίτιδα του αχίλλειου τένοντα. Επιπλέον, έχουν βρει εφαρμογή στην καρδιολογία, την ουρολογία (για την προστατίτιδα), τη γυναικολογία (για την αύξηση ροής αίματος στη μήτρα εν όψει εξωσωματικής), ακόμα και στην κτηνιατρική (για τις αρθρίτιδες στα άλογα). Η θεραπεία είναι κλινικά αποδεδειγμένη και αναγνωρίζεται ως πολύ ασφαλής και αποτελεσματική. Αξίζει να σημειωθεί ότι η συσκευή X-Wave™ έχει λάβει την έγκριση του Αμερικανικού Οργανισμού Τροφίμων και Φαρμάκων (FDA).
Υπάρχουν παρενέργειες;
Είναι πιθανό να προκληθεί αίσθημα καύσους, ερυθρότητα ή ήπιος μωλωπισμός στην περιοχή. Είναι φαινόμενα φυσιολογικά που υποχωρούν μετά από 4-5 μέρες και δεν εμποδίζουν τις καθημερινές δραστηριότητες.
Πόσες συνεδρίες είναι απαραίτητες;
Ανάλογα με την έκταση και τη βαθμίδα της κυτταρίτιδας, ο αριθμός των συνεδριών κυμαίνεται από 4 έως 12, με συχνότητα 2-3 συνεδρίες τη βδομάδα, καθώς θα πρέπει να μεσολαβούν τουλάχιστον 48 ώρες ανάμεσα στις συνεδρίες. Μετά την ολοκλήρωση του κύκλου θεραπειών, συστήνεται μία συνεδρία τον μήνα για τη συντήρηση του αποτελέσματος.
Πότε θα δω αποτελέσματα;
Συνήθως τα αποτελέσματα γίνονται ορατά μετά την 3η-4η συνεδρία και βελτιώνονται διαρκώς μέσα στους επόμενους τρεις μήνες, καθώς εξελίσσεται η αναδιαμόρφωση του στρώματος κολλαγόνου και βελτιώνεται η κυκλοφορία του αίματος.
Πόσο διαρκούν τα αποτελέσματα;
Η διατήρηση του αποτελέσματος είναι μακροχρόνια και αυτό οφείλεται στη σημαντική αύξηση της ελαστικότητας του δέρματος και την ενεργοποίηση του φυσιολογικού μηχανισμού επούλωσης.


Ιατρικός Εξοπλισμός

 • Δράση ακουστικών κυμάτων σε βάθος 3 εκατοστών
 • Ανώδυνη, ασφαλής εφαρμογή
 • Αποτελεσματικότητα αποδεδειγμένη και σε άλλους ιατρικούς τομείς
 • Συσκευή εγκεκριμένη από τον FDA Αμερικής
XWave- Ακουστικά Κύματα
XWave- Ακουστικά Κύματα
XWave- Ακουστικά Κύματα

Για πολλά χρόνια, λόγω της κυτταρίτιδας, δεν μπορούσα να φορέσω ό,τι ήθελα. Δεν ένιωθα άνετα με τον σύντροφό μου. Ντρεπόμουν να βγω στην παραλία. Με το X-Wave είδα εντυπωσιακή βελτίωση! Σας ευχαριστώ!

Θεοδώρα Υψηλάντη


Ο φλοιός πορτοκαλιού στους γλουτούς έγινε όλο και πιο εμφανής με το πέρασμα του χρόνου...
Διάλεξα το X-WAVE και χωρίς καθόλου πόνο είδα γρήγορα εντυπωσιακά αποτελέσματα!!

Μυρτώ Β., 47 ετών


Ζητήστε σήμερα ραντεβού εκτίμησης χωρίς χρέωση!

Όροι Χρήσης του Website

ΑΘΗΝΑ

Τ 210 72 42 600
Δ Λεωφ. Βασ. Σοφίας 49

Ώρες λειτουργίας

Δευτέρα - Παρασκευή:
09.00 - 21.00
Σάββατο:
10.00 - 16.00

ΜΑΡΟΥΣΙ

Τ 210 61 00 900
Δ Λεωφ. Κηφισίας 71

Ώρες λειτουργίας

Δευτέρα - Παρασκευή:
09.00 - 21.00
Σάββατο:
10.00 - 16.00

ΓΛΥΦΑΔΑ

Τ 210 96 06 600
Δ Λεωφ. Βουλιαγμένης 96

Ώρες λειτουργίας

Δευτέρα - Παρασκευή:
11.00 - 20.00
  
Loading...