VASERsmooth®

Μόνιμη Μείωση της Κυτταρίτιδας

Σε αντίθεση με πολλές άλλες κοσμητικές θεραπείες για την κυτταρίτιδα, η μέθοδος VASERsmooth® υπερέχει καθώς:

 • Εξαλείφει οριστικά την κυτταρίτιδα
 • Είναι ελάχιστα επεμβατική
 • Έχει ελάχιστο χρόνο αποθεραπείας

Η τεχνολογία υπερήχων VASER® που χρησιμοποιεί στοχεύει το λίπος κάτω από το δέρμα, αποδομεί τα λιποκύτταρα και σπάζει τις ινώδεις σκληρύνσεις και τους σβώλους του συνδετικού ιστού, που είναι υπαίτιοι για την αντιαισθητική εμφάνιση "φλούδας πορτοκαλιού" του δέρματος, τη γνωστή κυτταρίτιδα. Επιπλέον, η θεραπεία VASERsmooth® προάγει τη δημιουργία νέου κολλαγόνου και βελτιώνει τη λειτουργία των υπαρχόντων ινών κολλαγόνου.


Απλή διαδικασία με θεαματικά αποτελέσματα

Η διαδικασία VASERsmooth® πραγματοποιείται με υποδόρια τοπική αναισθησία. Ένας ειδικά σχεδιασμένος σωληνίσκος με υπερήχους, ο οποίος διαθέτει ένα αμβλύ άκρο, εισάγεται κάτω από το δέρμα μέσω μιας μικρής τομής και με πρόσθιες και επαναφερόμενες κινήσεις αποδομεί το επιφανειακό στρώμα λίπους και κόβει τους ινώδεις «κόμπους» του συνδετικού ιστού.

Ο σωληνίσκος του συστήματος VASERsmooth® έχει σχεδιαστεί, όπως και εκείνοι του συστήματος VASER® Λιπογλυπτικής, για να διασπά επιλεκτικά τον λιπώδη ιστό χωρίς να επιφέρει καμία απολύτως βλάβη στα νεύρα και τα αιμοφόρα αγγεία που βρίσκονται στην υπό θεραπεία περιοχή. Παράλληλα με τη θεραπεία VASERsmooth®, εφαρμόζεται η VASER® Λιπογλυπτική για θεαματική μείωση κυτταρίτιδας, τοπικού λίπους και λείανση του δέρματος. Αυτό επιτυγχάνεται καθώς το 85% των λιποκυττάρων και το 87% των βλαστικών κυττάρων, που κινητοποιούνται με την ενέργεια των υπερήχων, παραμένουν ζωντανά και βιώσιμα για εμφύτευση τόσο στις περιοχές των βαθουλωμάτων της κυτταρίτιδας όσο και σε ολόκληρες περιοχές του δέρματος που υποβάλλονται σε θεραπεία.

Η διαδικασία VASERsmooth® διαρκεί 1-1,5 περίπου ώρα και όλοι μπορούν να επιστρέψουν στο σπίτι τους αμέσως μετά την ολοκλήρωση της συνεδρίας.Για άριστο αισθητικό αποτέλεσμα συνδυάστε τη θεραπεία VASERsmooth® με:Σε τι υπερέχει η θεραπεία VASERsmooth®

σε σχέση με τις τεχνολογίες LASER για την αντιμετώπιση της κυτταρίτιδας

 • Δύο φορές πιο γρήγορη διαδικασία
 • Λιγότεροι μετεπεμβατικοί μώλωπες και οίδημα
 • Ταχύτερη επούλωση
 • Μοναδική δυνατότητα συλλογής λίπους για να γεμίσουν οι πτυχωμένες περιοχές του δέρματος (τα LASER καταστρέφουν τα λιποκύτταρα λόγω της υπερβολικής θερμότητας που εκπέμπουν)


Συμβουλές Διατροφής


Συχνές Ερωτήσεις


Ποια είναι η διαφορά μεταξύ VASER® Λιπογλυπτικής και VASERsmooth®;
VASER® Λιπογλυπτική είναι ένα σύστημα λιποαναρρόφησης και σμίλευσης του περιγράμματος του σώματος. VASERsmooth® είναι ένα εξάρτημα του συστήματος VASER® Λιπογλυπτική, που σκοπό έχει να εξαλείφει την κυτταρίτιδα μέσω της χρήσης ενέργειας των υπερήχων.
Πώς βοηθά η μέθοδος VASERsmooth® στην καταπολέμηση της κυτταρίτιδας;
Η VASERsmooth® βοηθά στη θεραπεία της κυτταρίτιδας με την ικανότητά της να διασπά τις αποθέσεις λίπους που αλλοιώνουν τους συνδετικούς ιστούς κάτω από το δέρμα και προκαλούν αντιαισθητικές αλλαγές ανομοιομορφίας στην εμφάνιση του δέρματος.
Γιατί η κυτταρίτιδα είναι συχνότερη στις γυναίκες;
Η εμφάνιση της κυτταρίτιδας είναι πολύ συχνότερη στις γυναίκες απ' ό,τι στους άνδρες λόγω των διαφορών στον τρόπο με τον οποίο κατανέμονται το λίπος, οι μύες και ο συνδετικός ιστός στο δέρμα ανδρών και γυναικών.
Πώς λειτουργεί η μέθοδος VASERsmooth®;
Η μέθοδος VASERsmooth® χρησιμοποιεί την τεχνολογία υπερήχων VASER® για να διαλύσει το λίπος και να διασπάσει τις ινώδεις σκληρύνσεις στο συνδετικό ιστό που προκαλούν την κυτταρίτιδα. Η διαδικασία απαιτεί πολύ μικρές τομές στην υπό θεραπεία περιοχή για την τοποθέτηση ενός σωληνίσκου κάτω από το δέρμα. Ο χρόνος αποθεραπείας είναι ελάχιστος.
Με τη VASERsmooth® αφαιρείται το λίπος;
Η VASERsmooth® δεν είναι διαδικασία λιποαναρρόφησης και επομένως δεν μπορεί να αφαιρέσει το λίπος. Αυτό που κάνει είναι πως βελτιώνει τις ανομοιομορφίες της επιδερμίδας (κυτταρίτιδα) στις περιοχές που εμφανίζονται. Ωστόσο, η VASERsmooth® μπορεί σε συνδυασμό με τη VASER® Λιπογλυπτική να συμμετάσχει στη διαμόρφωση ενός όμορφου περιγράμματος σώματος χωρίς κυτταρίτιδα και τοπικό λίπος.
Πόσο κοστίζει η θεραπεία VASERsmooth®;
Το κόστος της θεραπείας VASERsmooth® εξαρτάται από την σοβαρότητα της κυτταρίτιδας και από τον αριθμό των προς θεραπεία περιοχών. Προγραμματίστε ένα ραντεβού ενημέρωσης χωρίς χρέωση για να μάθετε εάν το VASERsmooth® είναι κατάλληλο για εσάς και ποιο είναι το κόστος για τη δική σας περίπτωση.
Μπορώ να κάνω θεραπεία κυτταρίτιδας με VASERsmooth®;
Αν είστε υγιής, γεγονός που σημαίνει ότι μπορείτε να υποβληθείτε σε επεμβατική διαδικασία, ακόμη και αν ανήκετε στις περιπτώσεις με σοβαρό πρόβλημα κυτταρίτιδας, μπορείτε να θεραπευθείτε με τη μέθοδο VASERsmooth®.
Πόσο διαρκεί η αποθεραπεία;
Επειδή η διαδικασία είναι ελάχιστα επεμβατική, έχει σύντομο χρόνο αποθεραπείας. Όσοι υποβάλλονται στη θεραπεία μπορούν να επιστρέψουν στις καθημερινές τους δραστηριότητες μετά από 3-4 ημέρες.
Πότε θα δω αποτελέσματα;
Τα αποτελέσματα είναι άμεσα ορατά αλλά τα τελικά αποτελέσματα θα φανούν σε 6 περίπου μήνες (τα αποτελέσματα μπορεί να διαφέρουν από άτομο σε άτομο).


Ιατρικός Εξοπλισμός

 • Ειδικό εξάρτημα του συστήματος VASER® για θεραπεία κυτταρίτιδας
 • Ειδική ρύθμιση υπερήχων για προστασία συνδετικού ιστού
 • Επιλεκτική διάσπαση του λίπους και των ινωδών σκληρύνσεων του συνδετικού ιστού
 • Μη τραυματικοί σωληνίσκοι σε ποικιλία επιλογών για εφαρμογή ακριβείας
 • Συσκευή εγκεκριμένη από τον FDA Αμερικής

Ακόμη δεν μπορώ να το πιστέψω πόσο ανώδυνα εξαφανίστηκε η κυτταρίτιδα από τα πόδια μου! Δεν με χορταίνω να με βλέπω στον καθρέφτη!

Μαίρη Π.


Πήγαινα σχεδόν κάθε μέρα γυμναστήριο, προσπαθούσα να τρώω υγιεινά, αλλά η κυτταρίτιδα δεν έφευγε με τίποτα. Μέχρι που έκανα τη θεραπεία VASER. Τι να πω; Απίστευτο!

Στέλλα Α.


Ζητήστε σήμερα ραντεβού εκτίμησης χωρίς χρέωση!

Όροι Χρήσης του Website

ΑΘΗΝΑ

Τ 210 72 42 600
Δ Λεωφ. Βασ. Σοφίας 49

Ώρες λειτουργίας

Δευτέρα - Παρασκευή:
09.00 - 21.00
Σάββατο:
10.00 - 16.00

ΜΑΡΟΥΣΙ

Τ 210 61 00 900
Δ Λεωφ. Κηφισίας 71

Ώρες λειτουργίας

Δευτέρα - Παρασκευή:
09.00 - 21.00
Σάββατο:
10.00 - 16.00

ΓΛΥΦΑΔΑ

Τ 210 96 06 600
Δ Λεωφ. Βουλιαγμένης 96

Ώρες λειτουργίας

Δευτέρα - Παρασκευή:
11.00 - 20.00
  
Loading...