VASER®

Ελάχιστα Επεμβατική Λιπογλυπτική Σώματος με Υπερήχους

Η θεραπεία VASER® προσφέρει

 • Ήπια αφαίρεση τοπικού λίπους σε μικρές ή μεγάλες περιοχές
 • Σμίλευση του περιγράμματος του σώματος
 • Βελτιστοποίηση της αναρρόφησης του λίπους για λιποπροσθετική
 • Κλινικά αποδεδειγμένη σύσφιξη του δέρματος
 • Ευκολία στη σμίλευση λεπτών και ινωδών περιοχών
 • Ειδικά ρυθμισμένη δράση των υπερήχων για προστασία του συνδετικού ιστού και διατήρηση υψηλής βιωσιμότητας των λιποκυττάρων
 • Μεγάλη ποικιλία εφαρμογών για θεραπεία σε όλες τις περιοχές του σώματος
 • Φυσικό αποτέλεσμα

Η νέα επαναστατική μέθοδος της κοσμητικής χειρουργικής για εξάλειψη τοπικού λίπους και γλυπτική σώματος

Σε κάθε σώμα υπάρχουν περιοχές με προδιάθεση στην αποθήκευση λίπους, οι οποίες ακόμη και με αυστηρή δίαιτα ή άσκηση το διατηρούν επίμονα. Η πιστοποιημένη με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας και εγκεκριμένη από τον FDA τεχνολογία υπερήχων VASER,® προσφέρει ασφαλή λύση για την εξάλειψη του ανεπιθύμητου τοπικού πάχους και την αρμονική σμίλευση του περιγράμματος του σώματος.

Οι άνδρες προτιμούν το VASER® κυρίως για περιοχές γύρω από τη μέση, την κοιλιά, το στήθος (γυναικομαστία) και το λαιμό (διπλοσάγονο). Οι γυναίκες το επιλέγουν για όλες τις περιοχές του σώματος, όπου συσσωρεύεται το λίπος, όπως είναι οι γλουτοί, οι μηροί, η κοιλιά, τα γόνατα, οι γάμπες και ο λαιμός.

Και δεν είναι λίγοι οι άνδρες και οι γυναίκες που επιθυμούν παράλληλα με τη λιπογλυπτική VASER® να κάνουν και λιποπροσθετική με το δικό τους βιώσιμο λίπος που αφαιρείται χωρίς κίνδυνο απόρριψής του από το σώμα, γεγονός που μπορεί να συμβεί με τα τεχνητά ενθέματα. Η λιποπροσθετική εφαρμόζεται σε περιοχές του σώματος για τόνωση καμπυλών και περιγράμματος: στήθος, γλουτοί, ισχίο, πρόσωπο!

Η VASER® υπερέχει από την κλασική λιποαναρρόφηση

Αντίθετα από τις επιθετικές τεχνικές της κλασικής λιποαναρρόφησης, η VASER® χρησιμοποιεί υπερσύγχρονη τεχνολογία υπερήχων, που έχει την εξαιρετική ικανότητα να ξεχωρίζει επιλεκτικά το στοχευμένο λίπος από τους άλλους σημαντικούς ιστούς - όπως τα νεύρα, τα αιμοφόρα αγγεία και τον συνδετικό ιστό - στην περιοχή όπου γίνεται η εφαρμογή, διατηρώντας τους ανέπαφους.

Οι παλμικές κινήσεις υψηλής συχνότητας των υπερήχων διασπούν τον λιπώδη ιστό σε μικρά τεμάχια και το διασπασμένο λίπος απομακρύνεται εύκολα από το σώμα με ήπια αναρρόφηση. Η διαδικασία ολοκληρώνεται σε ΜΙΑ συνεδρία, μη τραυματικά, η αποθεραπεία είναι γρήγορη και τα αποτελέσματα εντυπωσιακά, είτε πρόκειται για μικρή περιοχή με τοπικό λίπος είτε για μεγαλύτερη. Κατά τη διάρκεια της αποθεραπείας, το δέρμα συσφίγγει και αποκτά ομοιόμορφη και λεία όψη.

Εντυπωσιακά τα αποτελέσματα με τη VASER® μετά από ΜΙΑ συνεδρία

Μιλώντας με όρους κοσμητικής χειρουργικής, τα αποτελέσματα είναι μετρήσιμα σε πόντους όχι σε κιλά. Δεν είναι σημαντική η ποσότητα του λίπους που αφαιρείται, όσο η βελτίωση στο περίγραμμα του σώματος. Και ακόμη πιο σημαντική, είναι η ενίσχυση της αυτοπεποίθησης και η βελτίωση της εικόνας του ατόμου που επιλέγει να κάνει λιπογλυπτική. Με τη θεραπεία VASER® όλοι βιώνουν τη θεαματική διαφορά την επόμενη κιόλας ημέρα, αφού τα αποτελέσματα είναι άμεσα ορατά μετά από μία μόνο συνεδρία.

Η διάρκεια της συνεδρίας εξαρτάται από τον αριθμό και το μέγεθος των περιοχών που υποβάλλονται στη θεραπεία. Συνήθως, διαρκεί μία με δύο ώρες για τη θεραπεία το πολύ τριών περιοχών. Μετά την ολοκλήρωση της θεραπείας συνιστάται 12ωρη ξεκούραση και αποχή από οποιαδήποτε δραστηριότητα, ενώ για τις πρώτες 2-3 εβδομάδες πρέπει να αποφεύγονται δραστηριότητες που απαιτούν σωματική κόπωση.

Προϋποθέσεις για να κάνει κάποιος VASER®

Η λιπογλυπτική VASER® είναι για υγιή άτομα που έχουν επίμονο τοπικό πάχος παρόλη τη δίαιτα και την άσκηση που ακολουθούν και το πρόβλημά τους δεν μπορεί να λυθεί με καμία μη επεμβατική μέθοδο. Επίσης, είναι ιδανική για όσους αναζητούν μια γρήγορη και ελάχιστα επεμβατική διαδικασία λιπογλυπτικής σώματος με γρήγορα και βέλτιστα αποτελέσματα. Εκείνοι που ισχυρίζονταν ότι ποτέ δεν θα τολμούσαν να κάνουν λιποαναρρόφηση, τώρα διαπιστώνουν ότι η VASER® είναι μια ήπια λύση για τη σμίλευση του περιγράμματος του σώματός τους και την επιλέγουν χωρίς ενδοιασμό. Για να θεωρηθεί κάποιος κατάλληλος υποψήφιος για VASER® πρέπει σε γενικές γραμμές να καλύπτει τις ακόλουθες προϋποθέσεις:

 • Να μην είναι παθολογικά παχύσαρκος.
 • Αν έχει ελαστικό δέρμα θα έχει και καλύτερα αποτελέσματα.
 • Να μην είναι δεινός καπνιστής.
 • Να εμπιστευτεί με απόλυτη ακρίβεια το ιατρικό ιστορικό του στο γιατρό και να του δώσει πλήρη λίστα φαρμάκων, βιταμινών και αφεψημάτων που μπορεί να παίρνει (ακόμα και αυτών που θεωρεί ότι δεν είναι σημαντικά να τα αναφέρει).
 • Να έχει ρεαλιστικές προσδοκίες σχετικά με τη διαδικασία. Να είναι ειλικρινής με το γιατρό για τους στόχους και τις προσδοκίες του όσον αφορά την αποθεραπεία και τα αναμενόμενα αποτελέσματα.


Για άριστο αισθητικό αποτέλεσμα συνδυάστε τη θεραπεία VASER® με:Σε τι υπερέχει η θεραπεία VASER®
 • Εντυπωσιακά αποτελέσματα με μία μόνο συνεδρία
 • Ασφαλής και απόλυτα στοχευμένη διαδικασία
 • Εύκολη αφαίρεση συσσωρευμένου λίπους
 • Σμίλευση ακόμα και ευαίσθητων περιοχών, όπως τα χέρια και ο λαιμός
 • Κατάλληλη για μεγάλες ή μικρές περιοχές με τοπικό λίπος
 • Ήπια μέθοδος, χωρίς μώλωπες
 • Ελάχιστος χρόνος αποθεραπείας
 • Άμεσα αποτελέσματα με συνεχιζόμενη βελτίωση μέχρι και έξι μήνες μετά τη διαδικασία
 • Εφαρμογή και με τοπική αναισθησία
 • Εγκεκριμένη από τον FDA


Συμβουλές Διατροφής


Συχνές Ερωτήσεις


Η διαδικασία VASER® είναι ασφαλής;
Πρόκειται για μία εξαιρετικά ασφαλή διαδικασία λιπογλυπτικής, η οποία χρησιμοποιείται εκτενώς από πλαστικούς χειρουργούς σε όλο τον κόσμο με σημαντικά κλινικά αποτελέσματα.
Σε τι διαφέρει η VASER® από την κλασική λιποαναρρόφηση;
Η διαδικασία VASER® είναι ελάχιστα επεμβατική καθώς χρησιμοποιεί τεχνολογία υπερήχων για να διαχωρίσει τα μέρη των ιστών όπου βρίσκεται το λίπος και να στοχεύσει επιλεκτικά μόνο σε αυτό. Η πρωτοποριακή τεχνολογία της λιπογλυπτικής VASER® διασπά το λίπος αφήνοντας άθικτους όλους τους γειτονικούς ιστούς, με θεαματικά αποτελέσματα σε μία μόνο συνεδρία.
Γιατί να εμπιστευτώ την θεραπεία VASER®;
Η διαδικασία VASER® είναι αξιόπιστη καθώς χρησιμοποιεί την δοκιμασμένη τεχνολογία λιπογλυπτικής με υπερήχους και τα αποτελέσματά της είναι κλινικά αποδεδειγμένα.
Γιατί να επιλέξω τη θεραπεία VASER®;
Η VASER® εξαφανίζει αποτελεσματικά το περιττό, τοπικό λίπος από το σώμα και σμιλεύει εντυπωσιακά το περίγραμμα του σώματος. Είναι ελάχιστα επεμβατική διαδικασία, καθώς τα κύματα υπερήχων που χρησιμοποιεί διασπούν επιλεκτικά μικρές ή μεγάλες περιοχές λίπους χωρίς να προκαλείται βλάβη στους ιστούς.
Σε ποιες περιοχές του σώματος μπορώ να κάνω VASER®;
 • Μάγουλα, πηγούνι και λαιμό
 • Κοιλιά, γοφοί και μέση
 • Στήθος (άνδρες και γυναίκες)
 • Γλουτούς
 • Μπράτσα
 • Γόνατα, κνήμη ή αστραγάλους
Μπορούν να αντιμετωπιστούν με VASER® πολλές περιοχές ταυτόχρονα;
Ναι, η λιπογλυπτική VASER® μας επιτρέπει να θεραπεύσουμε πολλές περιοχές του σώματος ταυτόχρονα, κατά τη διάρκεια μιας διαδικασίας. Ωστόσο, ο σχεδιασμός της θεραπείας γίνεται από τον κοσμητικό χειρουργό των ιατρείων μας ανάλογα με την περίπτωση του ασθενούς.
VASER® μπορούν να κάνουν και άνδρες;
Φυσικά και μπορούν. Οι πιο δημοφιλείς περιοχές θεραπείας για άνδρες είναι το στήθος, το στομάχι και η μέση.
Τα αποτελέσματα είναι μόνιμα;

Η μέθοδος VASER® αφαιρεί τοπικό λίπος και λιπώδη κύτταρα από την περιοχή που εφαρμόζεται. Το αν τα αποτελέσματα είναι περισσότερο ή λιγότερο μόνιμα* εξαρτάται από τις διακυμάνσεις του βάρους. Αν το βάρος σας διατηρείται σχεδόν σταθερό, οι μικρές διακυμάνσεις του βάρους θα παραμείνουν απαρατήρητες καθώς το επιπλέον λίπος θα κατανέμεται ομοιόμορφα σε όλο το σώμα. Αν πάλι, παρατηρηθεί σημαντική αύξηση βάρους, το λίπος θα γίνει αισθητό στην περιοχή που εφαρμόστηκε η θεραπεία.

* Τα αποτελέσματα και τα οφέλη από τη διαδικασία VASER® ποικίλλουν και διαφέρουν σε κάθε άτομο. Για τον λόγο αυτό δεν μπορούν να εγγυηθούν συγκεκριμένα αποτελέσματα.

Πόσο σύντομα θα δω αποτελέσματα; Ποιος είναι ο χρόνος αποθεραπείας;
Τα αποτελέσματα ποικίλλουν ανάλογα με την ποσότητα του απομακρυσμένου λίπους από το σώμα, τον αριθμό των περιοχών που αντιμετωπίζονται και άλλους παράγοντες. Πολλοί ασθενείς αναφέρουν ότι βλέπουν αποτελέσματα αμέσως μετά τη διαδικασία με τελικά αποτελέσματα περίπου τρεις έως τέσσερις μήνες αργότερα. Ο κοσμητικός χειρουργός των ιατρείων μας θα σας ενημερώσει σχετικά ώστε να ανταποκριθεί στις ρεαλιστικές σας προσδοκίες.
Μετά την διαδικασία VASER® θα εμφανιστεί πάλι τοπικό λίπος στο σώμα μου;
Αν υιοθετήσετε έναν υγιεινό τρόπο ζωής με σωστή διατροφή και άσκηση, το λίπος δεν θα εμφανιστεί ξανά στα σημεία που θα θεραπευθούν. Ωστόσο, επειδή το λίπος είναι απαραίτητο για ένα υγιές σώμα, ορισμένα βασικά λιπώδη στρώματα στις περιοχές του σώματος δεν πρέπει να επηρεαστούν. Εάν μετά τη διαδικασία VASER® εμφανίσετε φυσιολογική αύξηση βάρους, συνήθως κατανέμεται αναλογικά σε ολόκληρο το σώμα.
Είναι η λιπογλυπτική VASER® κατάλληλη για μένα;
Εάν είστε υγιείς, δεν είστε υπέρβαρος και επιδιώκετε έναν γρήγορο, ελάχιστα επεμβατικό τρόπο αφαίρεσης του επίμονου τοπικού λίπους, η διαδικασία VASER® θα μπορούσε να είναι η λύση στο πρόβλημά σας. Αν και υπάρχουν όρια στην ποσότητα του λίπους που μπορεί να αφαιρεθεί από το σώμα, ο εξειδικευμένος γιατρός μπορεί να σας βοηθήσει σχετικά με πιθανές περιοχές του σώματός σας που μπορούν να υποβληθούν σε διαδικασία αφαίρεσης λίπους, αλλά και να σας ενημερώσει για αναμενόμενα αποτελέσματα καθώς και για τη διαδικασία αποθεραπείας.
Υπάρχουν αντενδείξεις για τη διαδικασία με VASER®;

Δεν πρέπει να κάνετε VASER® εάν πάσχετε από χρόνιες παθήσεις όπως παχυσαρκία, διαβήτη, διαταραχές πήξης του αίματος, καρδιακή νόσο, πνευμονολογικές ασθένειες ή ασθένεια του κυκλοφορικού συστήματος ή αγγειακά προβλήματα, συμπεριλαμβανομένων κοινών προβλημάτων κυκλοφορίας και προβλημάτων πήξης που σχετίζονται με ορισμένα φάρμακα. Επίσης, ως αντένδειξη θεωρείται η εγκυμοσύνη ή η πιθανότητα εγκυμοσύνης, ακόμη και η περίοδος μετά την κύηση για λίγους μήνες. Ενημερώστε τον εξειδικευμένο γιατρό εάν έχετε κάποια από τις παραπάνω καταστάσεις ή αν έχετε αμφιβολίες.

Επιπλέον, την ασφάλεια ή την αποτελεσματικότητα της μεθόδου VASER® μπορεί να επηρεάσουν οι ακόλουθες συνθήκες:

 • Ύπαρξη ουλών ή δυσλειτουργίες συνδετικού ιστού.
 • Ύπαρξη ραγάδων ή πιθανότητα σχηματισμού ραγάδων.
 • Ερυθηματώδης λύκος.
 • Διαταραχές του ενδοκρινικού συστήματος.
Με τη λιπογλυπτική VASER® θα χάσω κιλά;
Όχι, η VASER® δεν είναι μέθοδος για απώλεια βάρους. Σκοπός της διαδικασίας με VASER® είναι η απομάκρυνση του περιττού, τοπικού λίπους και η σμίλευση του περιγράμματος του σώματος.
Έχω αρκετά παραπανίσια κιλά και ακολουθώ πρόγραμμα δίαιτας. Μπορώ να κάνω VASER®;
Εάν ακολουθείτε κάποια δίαιτα, ιδίως για να χάσετε σημαντικό βάρος, δεν μπορείτε να κάνετε VASER®.
Είναι επώδυνη η διαδικασία VASER®;
Όχι, γιατί είναι ελάχιστα επεμβατική διαδικασία, που ολοκληρώνεται σε μία μόνο συνεδρία. Η αποθεραπεία είναι σχετικά σύντομη και το σώμα αναρρώνει γρήγορα.
Μπορεί η μέθοδος VASER® να γίνει στο ιατρείο;
Η λιπογλυπτική VASER® μπορεί να πραγματοποιηθεί στο ιατρείο με τοπική αναισθησία. Εσείς και ο γιατρός θα αποφασίσετε από κοινού τι είναι καλύτερο ώστε να εξασφαλίσετε την κατάλληλη ασφάλεια και τα καλύτερα αποτελέσματα.
Θέλω να τονώσω το περίγραμμα του σώματος σε μια συγκεκριμένη περιοχή. Μπορώ να το κάνω με VASER®;
Πολλοί ασθενείς επιλέγουν να αφαιρέσουν το λίπος από μια περιοχή του σώματος με τη διαδικασία VASER® και να το μεταφέρουν σε μια άλλη περιοχή του σώματος επειδή θέλουν να τονώσουν το περίγραμμά της. Τα λιποκύτταρα που αφαιρούνται με VASER® είναι υψηλής ποιότητας και βιώσιμα για να εισέλθουν ξανά στο σώμα σε μια άλλη περιοχή. Σε αντίθεση με τα μικρής διάρκειας συνθετικά εμφυτεύματα, η επανέγχυση λίπους στο ίδιο σώμα δίνει φυσικά αποτελέσματα, τα οποία διαρκούν περισσότερο και χωρίς κίνδυνο απόρριψης.


Ιατρικός Εξοπλισμός

 • Ειδική ρύθμιση υπερήχων για προστασία συνδετικού ιστού
 • Ακριβής έλεγχος αναρρόφησης του λίπους για ελαχιστοποίηση τραυματισμού των λιποκυττάρων
 • Μη τραυματικοί σωληνίσκοι σε μεγάλη ποικιλία επιλογών για εφαρμογές σε όλο το σώμα
 • Συσκευή εγκεκριμένη από τον FDA Αμερικής

Είχα ψωμάκια και πάντα ήθελα να αποκτήσω 'πεταχτό πωπό'. Έκανα λιπογλυπτική και λιποπροσθετική με VASER® στην IQ και τώρα νιώθω τέλεια με την επιλογή μου!

Καίτη Δ.


Δεν μπορώ να σας περιγράψω πόσο τέλεια νιώθω που έδιωξα επιτέλους από επάνω μου το αντιαισθητικό τοπικό πάχος
χωρίς να ταλαιπωρηθώ καθόλου!

Ασημίνα Κ.


Ζητήστε σήμερα ραντεβού εκτίμησης χωρίς χρέωση!

Όροι Χρήσης του Website

ΑΘΗΝΑ

Τ 210 72 42 600
Δ Λεωφ. Βασ. Σοφίας 49

Ώρες λειτουργίας

Δευτέρα - Παρασκευή:
09.00 - 21.00
Σάββατο:
10.00 - 16.00

ΜΑΡΟΥΣΙ

Τ 210 61 00 900
Δ Λεωφ. Κηφισίας 71

Ώρες λειτουργίας

Δευτέρα - Παρασκευή:
09.00 - 21.00
Σάββατο:
10.00 - 16.00

ΓΛΥΦΑΔΑ

Τ 210 96 06 600
Δ Λεωφ. Βουλιαγμένης 96

Ώρες λειτουργίας

Δευτέρα - Παρασκευή:
11.00 - 20.00
  
Loading...