LPG Endermologie®

Η πιο δοκιμασμένη θεραπεία για την κυτταρίτιδα

Η θεραπεία LPG Endermologie® προσφέρει

 • Λείανση της κυτταρίτιδας
 • Σύσφιξη του δέρματος
 • Αποβολή κατακρατημένων υγρών και τοξινών
 • Καταπολέμηση αισθήματος βάρους στα πόδια
 • Αντιμετώπιση στρες, αίσθημα βαθιάς χαλάρωσης

Η μέθοδος LPG Endermologie® υπήρξε η πρώτη που έλαβε την έγκριση του Αμερικανικού Οργανισμού Τροφίμων και Φαρμάκων FDA για την αντιμετώπιση της κυτταρίτιδας. Είναι η μοναδική 100% φυσική, μη-επεμβατική, μη-επιθετική τεχνική μηχανικής διέγερσης του δέρματος που επαναδραστηριοποιεί τις κυτταρικές λειτουργίες.


Αντιμετώπιση της κυτταρίτιδας με μηχανικό lipomassage

Η θεραπεία LPG Endermologie® εφαρμόζεται με μία μηχανική κεφαλή, η οποία χάρη σε δύο ειδικά σχεδιασμένους κυλίνδρους επιτρέπει την έντονη μάλαξη του δέρματος με στόχο τη βαθιά κινητοποίηση του ιστού. Έχει υπολογιστεί ότι αυτή η μηχανική διέγερση, που αναφέρεται συχνά και ως lipomassage (λιπομασάζ), αυξάνει κατά 400% την υποδόρια ροή του αίματος και κατά 300% τη ροή της λέμφου.
Με τον τρόπο αυτόν, οι τοξίνες και τα κατακρατημένα υγρά που ευθύνονται για τις δυσμορφίες και τα σημάδια της κυτταρίτιδας αποβάλλονται, ενώ την ίδια στιγμή οι συνδετικές ίνες ελαστικοποιούνται και αποκαθίστανται. Επιπλέον, η θεραπεία επανεκπαιδεύει τα λιποκύτταρα να αποβάλλουν λίπος, καταπολεμώντας έτσι τη διόγκωσή τους που αποτελεί επιβαρυντικό παράγοντα εμφάνισης της κυτταρίτιδας.
Η θεραπεία εφαρμόζεται αρχικά σε όλο το σώμα ώστε να τονώσει συνολικά τη φλεβική και λεμφική κυκλοφορία, και εν συνεχεία εστιάζεται στις περιοχές της κυτταρίτιδας. Από την 3η κιόλας συνεδρία, η κυτταρίτιδα «μαλακώνει», γίνεται λιγότερο ινώδης και είναι πιο εύκολο να καταπολεμηθεί. Την ίδια στιγμή, διεγείρεται η λειτουργία των ινοβλαστών, που παράγουν περισσότερο κολλαγόνο με αποτέλεσμα τη σύσφιξη των ιστών και τη βελτίωση του τόνου και της σφριγηλότητας του δέρματος, ειδικά σε περίπτωση χαλάρωσης.

Ειδικό κορμάκι με την υπογραφή της LPG Endermologie®

Χάρη σε ένα ειδικό σύστημα αισθητήρων (Skin Identity Sensor), η ένταση της θεραπείας προσαρμόζεται στις ιδιαιτερότητες κάθε δέρματος. Για τη μεγιστοποίηση του αποτελέσματος και την πιο ευχάριστη αίσθηση εφαρμογής, η θεραπεία εφαρμόζεται πάντα πάνω από ένα ειδικά σχεδιασμένο ολόσωμο κορμάκι (Endermowear). Είναι από ημιδιαφανές ύφασμα που αφήνει το σώμα να αναπνέει και επιτρέπει το βαθύ μασάζ του δέρματος χωρίς να προκαλείται καμία ενόχληση.
Η θεραπεία LPG Endermologie® μπορεί επίσης να συνδυαστεί με θεραπείες αντιμετώπισης του τοπικού πάχους, όπως το CoolSculpting®, το Exilis™ και το LipoLysis, έτσι ώστε να ενισχύσει και να επιταχύνει τη διαδικασία αποβολής των περίσσιων λιποκυττάρων από τον οργανισμό.

Για άριστο αισθητικό αποτέλεσμα συνδυάστε την θεραπεία LPG Endermologie με:


Σε τι υπερέχει η θεραπεία LPG Endermologie®
 • 67% βελτίωση της κυτταρίτιδας από την 3η κιόλας συνεδρία
 • 71% βελτίωση του τόνου και της υφής του δέρματος από την 3η συνεδρία
 • Μείωση περιφέρειας μέσης κατά 3,4 εκατοστά μετά την 3η συνεδρία
 • Βαθιά διέγερση του ιστού με εξωτερικό λιπομασάζ
 • Ειδική ένδυση για μέγιστη αποτελεσματικότητα και ευχάριστη εφαρμογή
 • Εφαρμογή σε όλο το σώμα, όχι μόνο στις προβληματικές περιοχές
 • Προσαρμογή της έντασης βάσει πρωτοποριακής τεχνολογίας
 • Μέθοδος εγκεκριμένη από τον FDA

Συμβουλές Διατροφής


Συχνές Ερωτήσεις


Είναι διαδεδομένη η μέθοδος LPG Endermologie®;
Τα τελευταία είκοσι και πλέον χρόνια, η μέθοδος LPG Endermologie® έχει αναδειχθεί σε παγκόσμιο ηγέτη στις θεραπείες για τον συνδετικό ιστό και έχει εισαγάγει πολλές τεχνολογικές καινοτομίες για την ενίσχυση της γενικότερης ευεξίας. Πλέον, αποτελεί ορόσημο στην κοσμητική δερματολογία για την αντιμετώπιση της κυτταρίτιδας και τη σμίλευση του σώματος με ισχυρή παρουσία σε 95 χώρες παγκοσμίως. Έχει υπολογιστεί ότι κάθε μέρα πραγματοποιούνται 110.000 θεραπείες σε όλον τον κόσμο.
Πώς δρα το LPG Endermologie®;
Τo LPG Endermologie® βασίζεται στην αρχή του μασάζ υπό αρνητική πίεση. Η κεφαλή του μηχανήματος αποτελείται από δύο περιστρεφόμενους κυλίνδρους, που δρουν μηχανικά και προκαλούν αναδίπλωση και έντονη μάλαξη του ιστού, αυξάνοντας τη ροή αίματος, οξυγόνου και θρεπτικών συστατικών στην περιοχή. Η βελτίωση της φλεβικής και λεμφικής κυκλοφορίας έχει ως αποτέλεσμα την αποστράγγιση των ιστών από τις συσσωρευμένες τοξίνες. Την ίδια στιγμή, το κύλισμα της κεφαλής πάνω στο δέρμα επανενεργοποιεί τον μεταβολισμό του αδρανούς λιπώδους ιστού και διεγείρει την απελευθέρωση του λίπους. Ο παχύς σκληρός ιστός που εγκλωβίζει τα λιποκύτταρα μαλακώνει, επιτρέποντας στο επίμονο λίπος να αποβληθεί. Ταυτόχρονα, οι ινοβλάστες αρχίζουν να παράγουν φρέσκο κολλαγόνο και ελαστίνη που συμβάλλουν στην ανόρθωση και την τόνωση του δέρματος, καθώς και στη σμίλευση του περιγράμματος του σώματος.
Είναι ασφαλής θεραπεία;
Ναι. Είναι μία απολύτως φυσική τεχνική μηχανικής διέγερσης των ιστών. Μετά από 30 χρόνια μελέτης του συνδετικού ιστού, οι επιστήμονες που ανέπτυξαν τη μέθοδο LPG Endermologie®, κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι το δέρμα έχει σημαντικές εγγενείς δυνατότητες αποκατάστασης των βλαβών του. Αν διεγερθεί με τον σωστό τρόπο, τότε το δέρμα είναι ικανό να μεταμορφωθεί. Πώς; Με τη διέγερση της παραγωγής αναζωογονητικών ουσιών με συσφιχτική δράση (κολλαγόνο, ελαστίνη, υαλουρονικό οξύ), την ενεργοποίηση της διαδικασίας αποβολής των λιποκυττάρων για τη σμίλευση της σιλουέτας, και την τόνωση του μηχανισμού αποβολής των κατακρατημένων υγρών για την αποτοξίνωση των ιστών. Η μέθοδος LPG Endermologie® αναπτύχθηκε με στόχο τη μέγιστη εκμετάλλευση των φυσικών μηχανισμών του σώματος για την επανόρθωση και την ανανέωση του δέρματος. Χωρίς ενέσεις, χωρίς κινδύνους, χωρίς ανεπιθύμητες ενέργειες. Μάλιστα, η θεραπεία προσαρμόζεται κάθε φορά στις ιδιαιτερότητες του δέρματος χάρη στο ενσωματωμένο σύστημα αισθητήρων Skin Identity Sensor που αναγνωρίζει την ευαισθησία του δέρματος και ρυθμίζει τη θεραπεία στα μέτρα του. Επιπλέον, για τη μέγιστη ασφάλεια και αποτελεσματικότητα της θεραπείας, η εφαρμογή γίνεται πάνω από ένα ειδικό ολόσωμο κορμάκι από ημιδιαφανές υλικό που επιτρέπει στο σώμα να αναπνέει και στην κεφαλή του μηχανήματος να κυλάει πάνω στο δέρμα χωρίς να προκαλεί καμία ενόχληση. Η μέθοδος LPG Endermologie® φέρει την έγκριση του Αμερικανικού Οργανισμού Τροφίμων και Φαρμάκων FDA.
Ενδείκνυται για κάθε μορφή κυτταρίτιδας;
Ναι. To LPG Endermologie® αντιμετωπίζει αποτελεσματικά όλες τις μορφές κυτταρίτιδας: Α. τη μαλακή κυτταρίτιδα, που οφείλεται στην κατακράτηση νερού εξαιτίας της μειωμένης φλεβικής και λεμφικής κυκλοφορίας, Β. τη σκληρή κυτταρίτιδα, που οφείλεται στην κατακράτηση λίπους, Γ. τη συσχετισμένη κυτταρίτιδα, που οφείλεται στην κατακράτηση και νερού και λίπους. Η αποτελεσματικότητα της μεθόδου LPG Endermologie® βασίζεται στην ικανότητά της να ενισχύει τη φλεβική και λεμφική κυκλοφορία, να διεγείρει την απελευθέρωση του λίπους και να τονώνει τη λειτουργία των ινοβλαστών. Με τον τρόπο αυτόν, επιτυγχάνεται η αποβολή των κατακρατημένων υγρών και των λιπαρών οξέων που συμπιέζουν τους ιστούς και ευθύνονται για την εμφάνιση της κυτταρίτιδας, ενώ παράλληλα παράγεται από τους ινοβλάστες φρέσκο κολλαγόνο που κάνει το δέρμα πιο σφιχτό και σφριγηλό. Σε επιστημονική μελέτη που δημοσιεύτηκε το 2016, διαπιστώθηκε ότι μετά από την 3η συνεδρία LPG Endermologie® υπήρξε κατά μέσο όρο 67% βελτίωση της κυτταρίτιδας, 71% βελτίωση του τόνου και της υφής του δέρματος, και μείωση της περιφέρειας μέσης κατά 3,4 εκατοστά (πόντους).
Πότε φαίνονται τα αποτελέσματα;
Τα αποτελέσματα γίνονται ορατά από τις πρώτες κιόλας συνεδρίες. Όπως έχει καταγραφεί και σε ειδικές μελέτες, από την 3η κιόλας συνεδρία παρατηρείται κατά μέσο όρο 67% βελτίωση στην όψη της κυτταρίτιδας, 71% βελτίωση στον τόνο και την υφή του δέρματος και απώλεια 3,4 εκατοστών (πόντων) στην περιφέρεια της μέσης. Επιπλέον, από την πρώτη κιόλας συνεδρία παρατηρείται άμεση αποσυμφόρηση των κάτω άκρων (η συμφόρηση εκδηλώνεται με αίσθημα βάρους και πόνου στα πόδια, πρήξιμο στους αστραγάλους), η οποία οφείλεται σε κακή φλεβική και λεμφική κυκλοφορία. Η μέθοδος LPG Endermologie® αυξάνει τη ροή του αίματος του κατά 300% και τη ροή της λέμφου κατά 400%.
Πόσο διαρκεί η θεραπεία;
Κάθε θεραπεία διαρκεί κατά μέσο όρο 30-40 λεπτά.
Πονάει η θεραπεία;
Όχι. Η εφαρμογή είναι απολύτως ανεκτή. Έχει την αίσθηση ενός έντονου μασάζ. Το ειδικό κορμάκι πάνω από το οποίο γίνεται η εφαρμογή, επιτρέπει το κύλισμα της κεφαλής χωρίς την πρόκληση καμίας ενόχλησης. Αντιθέτως, η αίσθηση είναι πολύ ευχάριστη και επιφέρει διάθεση χαλάρωσης και ύπνου.
Πόσες συνεδρίες θα χρειαστούν;
Σε γενικές γραμμές, αρκούν 10 συνεδρίες για να αποκατασταθεί η φλεβική και λεμφική στασιμότητα, να διεγερθεί η διαδικασία αποβολής λίπους και να τονωθεί η παραγωγή κολλαγόνου από τους ινοβλάστες. Ωστόσο, για κάθε περιστατικό διαμορφώνεται ένα εξατομικευμένο πλάνο θεραπείας, το οποίο συχνά προβλέπει τον συνδυασμό του LPG Endermologie® με άλλες θεραπείες για την κυτταρίτιδα, όπως τη θεραπεία ακουστικών κυμάτων X-Wave™, το CelluSculpting, το CelluClip, την πρεσοθεραπεία, κ.α.
Υπάρχουν παρενέργειες;
Όχι. Η μέθοδος LPG Endermologie® είναι μία μη-επεμβατική, μη-επιθετική θεραπεία που σέβεται τους φυσιολογικούς μηχανισμούς του σώματος και δεν προκαλεί καμία ανεπιθύμητη ενέργεια. Κάθε θεραπεία διαρκεί κατά μέσο όρο 30-40 λεπτά.
Με ποιες άλλες θεραπείες μπορεί να συνδυαστεί το LPG Endermologie®;
Το LPG Endermologie® μπορεί να συνδυαστεί με οποιαδήποτε άλλη θεραπεία που στοχεύει στην καταπολέμηση της κυτταρίτιδας, όπως το X-Wave™, το CelluSculpting, το CelluClip, την πρεσοθεραπεία, to carboxytherapy, κ.α. Καθότι πρόκειται για μία απολύτως φυσική και μη-επεμβατική μέθοδο, δεν παρεμποδίζει τη δράση των άλλων μεθόδων, αντιθέτως τη συμπληρώνει και την ενισχύει. Ειδικά μάλιστα στο θέμα της κυτταρίτιδας, που αποτελεί ένα επίμονο αισθητικό πρόβλημα, συστήνεται ο συνδυασμός θεραπειών για την επίτευξη του βέλτιστου αποτελέσματος. Το LPG Endermologie® μπορεί επίσης να συνδυαστεί με θεραπείες αντιμετώπισης του τοπικού πάχους, όπως το CoolSculpting®, το Exilis™ και το LipoSculpting, έτσι ώστε να ενισχύσει και να επιταχύνει τη διαδικασία αποβολής των περίσσιων λιποκυττάρων από τον οργανισμό.
Μπορεί η θεραπεία να εφαρμοστεί μετά από λιποαναρρόφηση ή κοιλιοπλαστική;
Ναι, η θεραπεία LPG Endermologie® μπορεί να εφαρμοστεί μετά από λιποαναρρόφηση ή κοιλιοπλαστική, για να συμβάλλει στην καταπολέμηση του τοπικού οιδήματος, τη διάσπαση του ουλώδους ιστού και την εξομάλυνση του δέρματος στα σημεία που παρουσιάζουν λακκούβες ή κυματισμούς εξαιτίας της αφαίρεσης του λίπους.


Ιατρικός Εξοπλισμός

 • Μηχανικό λιπομασάζ για βαθιά διέγερση των ιστών
 • Αισθητήρες για προσαρμογή της θεραπείας στον τύπο δέρματός σας
 • Ειδική ολόσωμη φόρμα για ευχάριστη εφαρμογή
 • Συσκευή εγκεκριμένη από τον FDA Αμερικής
LPG Endermologie
LPG Endermologie

Τα σημάδια κυτταρίτιδας στα γόνατα με οδήγησαν στην IQ… Με τη μέθοδο LPG απέκτησα σφριγηλό και λείο δέρμα με απολύτως φυσικό τρόπο!

Φωτεινή Π., 43 ετών


Το LPG είναι η θεραπεία που με βοήθησε να ξαναβρώ τη φόρμα μου. Μου έλυσε το θέμα της κατακράτησης υγρών και αυτομάτως βελτιώθηκε η όψη κυτταρίτιδας και χαλάρωσης. Τη συστήνω με κλειστά μάτια!

Τζένη Ξηρογιαννάκη


Ζητήστε σήμερα ραντεβού εκτίμησης χωρίς χρέωση!

Όροι Χρήσης του Website

ΑΘΗΝΑ

Τ 210 72 42 600
Δ Λεωφ. Βασ. Σοφίας 49

Ώρες λειτουργίας

Δευτέρα - Παρασκευή:
09.00 - 21.00
Σάββατο:
10.00 - 16.00

ΜΑΡΟΥΣΙ

Τ 210 61 00 900
Δ Λεωφ. Κηφισίας 71

Ώρες λειτουργίας

Δευτέρα - Παρασκευή:
09.00 - 21.00
Σάββατο:
10.00 - 16.00

ΓΛΥΦΑΔΑ

Τ 210 96 06 600
Δ Λεωφ. Βουλιαγμένης 96

Ώρες λειτουργίας

Δευτέρα - Παρασκευή:
11.00 - 20.00
  
Loading...