LipoLysis

Μικρολιπογλυπτική

Η θεραπεία LipoLysis προσφέρει:

 • Καταπολέμηση τοπικού πάχους σε πρόσωπο και σώμα
 • Οριστική μείωση αριθμού λιποκυττάρων
 • Σμιλευμένες, αρμονικές καμπύλες
 • Μείωση των πόντων

Η θεραπεία LipoLysis επιτρέπει την ανώδυνη επέμβαση στις λιποαποθήκες του σώματος. Είναι σημεία όπως η κοιλιά, τα πλαϊνά της μέσης, τα ψωμάκια και οι γλουτοί, όπου υπάρχει συνήθως αυξημένος αριθμός λιποκυττάρων, τα οποία συσσωρεύουν περίσσιο λίπος, διογκώνονται και αποκτούν τη μορφή τοπικού πάχους στο σώμα ή και στο πρόσωπο. Τα σημεία αυτά ανθίστανται σθεναρά σε οποιαδήποτε προσπάθεια «χαλιναγώγησής» τους μέσω της υγιεινούς διατροφής και της συστηματικής άσκησης. Η θεραπεία LipoLysis μπορεί να τα καταπολεμήσει ανώδυνα και αποτελεσματικά.


Μικρολιπογλυπτική με μία βιοσυμβατή ουσία

Η θεραπεία LipoLysis είναι μία ενδολιπιδική θεραπεία, που δίνει τη δυνατότητα μικρολιπογλυπτικής με γρήγορο, ανώδυνο και ασφαλή τρόπο. Σε αντίθεση με άλλες μεθόδους ενδολιπιδικής θεραπείας, το LipoLysis δεν εισάγει στο σώμα ξένες χημικές ουσίες που επιβαρύνουν τον οργανισμό. Βασίζεται σε μία ουσία που παράγεται ούτως ή άλλως από τον οργανισμό, ακριβώς για τον σκοπό της καύσης του λίπους. Πρόκειται για το δεσοξυχολανικό οξύ, το οποίο κανονικά παράγεται από το συκώτι και ρόλος του είναι να διασπά τις μεμβράνες των λιποκυττάρων έτσι ώστε να απελευθερώνονται τα λιπαρά οξέα τους και να αποβάλλονται δια της λεμφικής οδού.
Οι επιστήμονες κατάφεραν να αναπαράξουν την ουσία αυτήν στο εργαστήριο, έτσι ώστε να δημιουργήσουν ένα βιοσυμβατό δραστικό συστατικό που το χρησιμοποιούν στοχευμένα για τη λιποδιάλυση στα σημεία του τοπικού πάχους. Με τη μέθοδο αυτή, ο οργανισμός δεν επιβαρύνεται και τα λιποκύτταρα εξαλείφονται με φυσιολογικό τρόπο (διαδικασία απόπτωσης), κάτι που δίνει τον απαραίτητο χρόνο στο δέρμα να προσαρμοστεί χάρη στην ελαστικότητά του.

Τρισδιάστατη αντιμετώπιση τοπικού πάχους με μικρολιπογλυπτική

Το αποτέλεσμα είναι απολύτως ομοιόμορφο, καθώς οι εγχύσεις της δραστικής ουσίας γίνονται με μία εξελιγμένη τεχνική μεσοθεραπείας που αντιμετωπίζει τρισδιάστατα το τοπικό πάχος ώστε να μην δημιουργούνται ανωμαλίες στην επιφάνεια του δέρματος. Οι εγχύσεις εφαρμόζονται με τέτοιο τρόπο ώστε το λίπος να αντιμετωπίζεται σε όλη την έκταση και σε όλο το βάθος του, καθώς τείνει να σχηματίζεται ανομοιόμορφα στον υποδόριο ιστό.
Το αποτέλεσμα της μικρολιπογλυπτικής είναι μόνιμο, καθώς η θεραπεία προκαλεί την οριστική μείωση του αριθμού των λιποκυττάρων, χαρίζοντας πιο αρμονικές καμπύλες, ακόμα κι αν υπάρξει αύξηση του σωματικού βάρους μελλοντικά. Για ενίσχυση του αποτελέσματος, το LipoLysis μπορεί να εφαρμοστεί συνδυαστικά με άλλες μη-επεμβατικές θεραπείες καταπολέμησης του τοπικού πάχους, όπως την αυθεντική μέθοδο κρυολιπόλυσης CoolSculpting® ή τη μέθοδο θερμολιπόλυσης Exilis Elite™.


Για άριστο αισθητικό αποτέλεσμα συνδυάστε την θεραπεία LipoLysis Μικρολιπογλυπτική με:


Σε τι υπερέχει η θεραπεία LipoLysis
 • Ανώδυνη μικρολιπογλυπτική με βιοσυμβατή ουσία
 • Φυσιολογική αποβολή και όχι νέκρωση λιποκυττάρων
 • Τρισδιάστατη εφαρμογή για ομοιόμορφο αποτέλεσμα
 • Χρόνος για προσαρμογή του δέρματος
 • Μόνιμο αποτέλεσμα
 • Θεραπεία κατάλληλη για διπλοσάγονο, «σαμαράκι» αυχένα, μπράτσα, κοιλιά, πλάτη, πλαϊνά μέσης, ψωμάκια, γλουτούς, μηρούς, γόνατα, ψευδογυναικομαστία
 • Αποτελεσματικότητα επιβεβαιωμένη από κλινικές μελέτες


Συμβουλές Διατροφής


Συχνές Ερωτήσεις


Σε ποιες περιπτώσεις συστήνεται η θεραπεία LipoLysis;
Η θεραπεία LipoLysis συστήνεται για την αντιμετώπιση του τοπικού πάχους που εντοπίζεται σε περιοχές όπως το διπλοσάγονο, το «σαμαράκι» (περιοχή αυχένα), τα μπράτσα, την κοιλιά, την πλάτη, τα πλαϊνά της μέσης, την περιφέρεια, τα «ψωμάκια», την εσωτερική πλευρά μηρών και γονάτων, ενώ ενδείκνυται και για την ψευδογυναικομαστία στους άνδρες. Είναι μία θεραπεία που μπορεί να εφαρμοστεί συνδυαστικά με άλλες μη-επεμβατικές θεραπείες καταπολέμησης του τοπικού λίπους, όπως την αυθεντική μέθοδο κρυολιπόλυσης CoolSculpting® ή τη μέθοδο θερμολιπόλυσης Exilis Elite™, για ενίσχυση του αποτελέσματος. Θα μπορούσε επίσης να συνδυαστεί με κάποια θεραπεία τόνωσης της αγγειακής και λεμφικής κυκλοφορίας, όπως τη μέθοδο LPG Endermologie ή τη μέθοδο ακουστικών κυμάτων X-Wave.
Είναι ασφαλής θεραπεία;
Ναι, η θεραπεία LipoLysis είναι απολύτως ασφαλής, καθώς βασίζεται στη δράση μιας ουσίας βιοσυμβατής με τον οργανισμό. Πρόκειται για το δεσοξυχολανικό οξύ, που παράγεται φυσιολογικά από το συκώτι και λειτουργεί ως λιποδιαλύτης. Οι επιστήμονες αντέγραψαν τη χημική ουσία στο εργαστήριο, έτσι ώστε να μπορέσουν να τη χρησιμοποιούν στοχευμένα στις περιοχές του τοπικού πάχους. Επιπλέον, η έγχυση της ουσίας γίνεται απευθείας μέσα στον υποδόριο ιστό, έτσι ώστε να μην επηρεάζονται καθόλου οι γειτονικοί ιστοί. Η αποτελεσματικότητα και η ασφάλεια του LipoLysis έχει πιστοποιηθεί από κλινικές μελέτες.
Πονάει;
Όχι. Πρόκειται για μια απολύτως ανώδυνη θεραπεία.
Υπάρχουν παρενέργειες;
Είναι πιθανή η εμφάνιση ήπιου μωλωπισμού, οιδήματος και ενόχλησης στα σημεία των εγχύσεων, όμως πρόκειται για παροδικά φαινόμενα που υποχωρούν μετά από μερικές ημέρες.
Πόσες συνεδρίες απαιτούνται;
Η θεραπεία LipoLysis ολοκληρώνεται συνήθως σε 4 συνεδρίες, οι οποίες πραγματοποιούνται με μεσοδιαστήματα τριών εβδομάδων.
Πότε είναι ορατά τα αποτελέσματα;
Τα πρώτα αποτελέσματα γίνονται ορατά μετά τη 2η συνεδρία και παρουσιάζουν σταθερή βελτίωση ακόμα και για τρεις βδομάδες μετά το τέλος του κύκλου θεραπειών. Αυτό συμβαίνει επειδή τα δραστικά συστατικά της θεραπείας LipoLysis είναι βραδείας απελευθέρωσης. Δηλαδή απελευθερώνονται αργά στον οργανισμό κι επομένως η δράση τους συνεχίζεται ακόμα κι όταν επιστρέφετε στο σπίτι.
Είναι ομοιόμορφο το αποτέλεσμα;
Ναι. Σε αντίθεση με άλλες μεθόδους μεσοθεραπείας, η θεραπεία LipoLysis εφαρμόζεται με μία εξελιγμένη τεχνική εγχύσεων, ειδικά σχεδιασμένη για να αντιμετωπίζει το λίπος σε όλη την έκταση και το βάθος του. Η επονομαζόμενη «τεχνική της βεντάλιας» επιτρέπει την «τρισδιάστατη» εφαρμογή των λιπολυτικών ουσιών. Στόχος είναι να απελευθερώνεται όση ποσότητα είναι απαραίτητη ανάλογα με το πλήθος και τον εντοπισμό των περίσσιων λιποκυττάρων, ώστε το αποτέλεσμα να είναι ομοιόμορφο και να μην σχηματίζονται ανωμαλίες στην επιφάνεια του δέρματος.
Πόσο καιρό διαρκεί το αποτέλεσμα;
Το αποτέλεσμα της θεραπείας LipoLysis είναι μόνιμο. Στην περιοχή της θεραπείας, ο αριθμός των λιποκυττάρων μειώνεται οριστικά, καθώς οι λιπολυτικές ουσίες προκαλούν την απόπτωση των λιποκυττάρων (φυσιολογικός κυτταρικός θάνατος). Επομένως, ακόμα κι αν το σωματικό βάρος αυξηθεί μετά τη θεραπεία, το λίπος θα κατανεμηθεί πιο ομοιόμορφα σε όλο το σώμα.


Ιατρικός Εξοπλισμός

 • Ανώδυνη μικρολιπογλυπτική με βιοσυμβατή ουσία
 • Τρισδιάστατη εφαρμογή για ομοιόμορφο αποτέλεσμα
 • Μόνιμο αποτέλεσμα, ορατό από τη 2η συνεδρία

Με τη θεραπεία LipoLysis κατάφερα επιτέλους να καταπολεμήσω το τοπικό πάχος στα μπράτσα, που με ενοχλούσε από μικρή. Νιώθω τόσο χαρούμενη και περήφανη που πλέον φοράω τιραντάκια χειμώνα-καλοκαίρι!

Αλεξάνδρα Σιγάλα


Επέλεξα τη θεραπεία LipoLysis γιατί ήθελα μόνιμο αποτέλεσμα στα ψωμάκια μου. Από τη 2η κιόλας θεραπεία, η διαφορά ήταν πολύ αισθητή. Χρειάστηκαν 4 συνεδρίες για να ξεμπερδέψω πια μαζί τους!

Ελεάννα Παπανίκα


Ζητήστε σήμερα ραντεβού εκτίμησης χωρίς χρέωση!

Όροι Χρήσης του Website

ΑΘΗΝΑ

Τ 210 72 42 600
Δ Λεωφ. Βασ. Σοφίας 49

Ώρες λειτουργίας

Δευτέρα - Παρασκευή:
09.00 - 21.00
Σάββατο:
10.00 - 16.00

ΜΑΡΟΥΣΙ

Τ 210 61 00 900
Δ Λεωφ. Κηφισίας 71

Ώρες λειτουργίας

Δευτέρα - Παρασκευή:
09.00 - 21.00
Σάββατο:
10.00 - 16.00

ΓΛΥΦΑΔΑ

Τ 210 96 06 600
Δ Λεωφ. Βουλιαγμένης 96

Ώρες λειτουργίας

Δευτέρα - Παρασκευή:
11.00 - 20.00
  
Loading...