Exilis Elite

Η ελίτ θεραπεία για τη σύσφιξη του δέρματος

Η θεραπεία Exilis Elite™ προσφέρει

 • Αντιμετώπιση της δερματικής χαλάρωσης
 • Λείανση των μικρορυτίδων σε πρόσωπο, λαιμό, ντεκολτέ
 • Βαθιά σύσφιξη των ιστών
 • Μείωση της κυτταρίτιδας

Το Exilis Elite™ συνδυάζει για πρώτη φορά δύο αγαπημένες ενέργειες της κοσμητικής δερματολογίας. Είναι το μοναδικό σύστημα μονοπολικών ραδιοσυχνοτήτων που ενσωματώνει την ενέργεια των υπερήχων στην ίδια συσκευή. Το Exilis Elite™ έχει την ικανότητα να προκαλεί τόσο άμεση τόνωση του χαλαρού ιστού, όσο και μακροπρόθεσμη παραγωγή κολλαγόνου με αποτέλεσμα την ανόρθωση και σύσφιξη του χαλαρού δέρματος σε βάθος χρόνου.
Η τεχνολογία του είναι παρόμοια με αυτή της τεχνολογίας Thermage, μιας ισχυρής συσκευής μονοπολικών ραδιοσυχνοτήτων που τα περασμένα χρόνια προτεινόταν ως μία από τις καλύτερες θεραπείες σύσφιξης. Όμως, χάρη στον συνδυασμό της ενέργειας υπερήχων, το Exilis Elite™ προσφέρει ακόμα καλύτερα αποτελέσματα, καθώς μεγιστοποιείται η ροή της ενέργειας, διαχέεται σε μεγαλύτερος βάθος η θερμότητα και παράλληλα εξασφαλίζεται η ευχάριστη αίσθηση της εφαρμογής.


Το Exilis Elite™ δρα σε βάθος 2,5 εκατοστών

Το Exilis Elite™ διαθέτει το ενσωματωμένο σύστημα ψύξης Layering Advanced Cooling, που του επιτρέπει να δρα σε βάθος 2,5 εκατοστών μέσα στον ιστό. Το σύστημα ψύξης ψύχει την επιδερμίδα στην προκαθορισμένη χαμηλή θερμοκρασία, έτσι ώστε να ξεγελάει τον εγκέφαλο και να καταφέρνει να διαχέει την ενέργειά του σε μεγαλύτερο βάθος.
Η θεραπεία έχει ως αποτέλεσμα να συσπώνται οι ινοβλάστες και να παράγουν φρέσκο κολλαγόνο, που παρέχει μεγαλύτερη πυκνότητα στο δέρμα και επομένως καλύτερη στήριξη στην επιδερμίδα. Σταδιακά οι ταλαιπωρημένες ίνες ελαστίνης και κολλαγόνου αντικαθίστανται από νέες, που αποκαθιστούν τη χαμένη σφριγηλότητα του δέρματος.

Αναίμακτο λίφτινγκ, σύσφιξη και θερμολιπόλυση

Το Exilis Elite™ συνοδεύεται από δύο διαφορετικές κεφαλές - μία για το πρόσωπο και μία για το σώμα – για ακόμα πιο στοχευμένη και αποτελεσματική εφαρμογή. Μέσα σε λίγες συνεδρίες, επιτυγχάνεται ανώδυνο λίφτινγκ στο πρόσωπο, τον λαιμό και το ντεκολτέ, καθώς και σύσφιξη του χαλαρού δέρματος σε όλο το σώμα. Παράλληλα με τη σύσφιξη των ιστών, το Exilis Elite™ παρέχει τη δυνατότητα επέμβασης στις λιποαποθήκες του σώματος (στην κοιλιά, την πλάτη, τα πλαϊνά μέσης, τους γλουτούς, τους μηρούς, τα μπράτσα, το διπλοσάγονο και την ψευδογυναικομαστία).
Η δράση του μπορεί να εστιαστεί στον λιπώδη ιστό και με τη μη-επεμβατική μέθοδο της θερμολιπόλυσης να εξαλειφθούν τα περίσσια λιποκύτταρα, να αποσυμφορηθούν οι ιστοί και να βελτιωθεί η όψη της κυτταρίτιδας. Το Exilis Elite™ είναι ένα πρωτοποριακό πολυεργαλείο στις υπηρεσίες της κοσμητικής δερματολογίας.Σε τι υπερέχει η θεραπεία Exilis Elite™
 • Διείσδυση της ενέργειας σε βάθος 2,5 εκατοστών
 • Αποτελεσματική δράση με συνδυασμό μονοπολικών ραδιοσυχνοτήτων και υπερήχων
 • Άμεση σύσφιξη των ιστών, αλλά και μακροπρόθεσμη παραγωγή κολλαγόνου
 • Ασφαλής εφαρμογή χάρη σε ενσωματωμένο θερμόμετρο και σύστημα ψύξης
 • Συσκευή εγκεκριμένη από τον FDA Αμερικής


Συμβουλές Διατροφής


Συχνές Ερωτήσεις


Η θεραπεία με Exilis Elite™ είναι κατάλληλη για μένα;
Η θεραπεία με Exilis Elite™ είναι κατάλληλη για όσους έχουν φυσιολογικό βάρος και αναζητούν μια μη-επεμβατική λύση για την αντιμετώπιση του τοπικού πάχους, που ανθίσταται στην υγιεινή διατροφή και τη συστηματική άσκηση. Επίσης, είναι ιδανική θεραπεία για την αντιμετώπιση της χαλάρωσης του δέρματος στην περιοχή του προσώπου, του λαιμού, του ντεκολτέ και του σώματος. Ενδείκνυται και για άνδρες με γυναικομαστία, γυναίκες μετά από τοκετό με χαλάρωση και τοπικό πάχος στην κοιλιά, καθώς και για τα παχάκια της εμμηνόπαυσης. Η θεραπεία με Exilis Elite™ ενδείκνυται και σε περιπτώσεις τοπικού πάχους που δεν μπορούν να αντιμετωπιστούν με την αυθεντική μέθοδο κρυολιπόλυσης CoolSculpting®, είτε επειδή ο όγκος λίπους δεν επαρκεί για να αναρροφηθεί σωστά από τις κεφαλές, είτε επειδή η περιοχή εμφανίζει έντονη χαλάρωση του δέρματος.
Πώς επιδρά το Exilis Elite™ στη μείωση του τοπικού πάχους;
Το Exilis Elite™ προκαλεί θερμολιπόλυση, δηλαδή στοχευμένη αύξηση της θερμότητας στον λιπώδη ιστό με στόχο τη διάσπαση του τοπικού λίπους. Με τη χρήση των μονοπολικών ραδιοσυχνοτήτων, καταφέρνει να ανεβάζει τη θερμοκρασία στον λιπώδη ιστό στους 42-44°C. Η αυξημένη θερμότητα προκαλεί υπεραιμία, αγγειοδιαστολή και ενισχυμένη οξυγόνωση στην περιοχή του τοπικού πάχους. Το οξυγόνο λειτουργεί ως διαλύτης του λίπους, καθώς συμβάλλει στην αύξηση των καύσεων και του τοπικού μεταβολισμού σε ποσοστό που φτάνει το 110%. Με τη διαδικασία της θερμολιπόλυσης, τα λιποκύτταρα διαλύονται και αρχίζει η απόπτωσή τους (φυσιολογικός κυτταρικός θάνατος). Με τον τρόπο αυτόν, ο αριθμός τους μειώνεται οριστικά στην περιοχή της θεραπείας και επομένως αν υπάρξει αύξηση του σωματικού βάρους αργότερα, το λίπος κατανέμεται πιο ομοιόμορφα σε όλο το σώμα.
Πώς συσφίγγει το δέρμα το Exilis Elite™;
Το Exilis Elite™ είναι το μοναδικό σύστημα που συνδυάζει τη δράση των μονοπολικών ραδιοσυχνοτήτων και των υπερήχων σε μία συσκευή. Η ενισχυμένη ενέργεια απορροφάται από τους ινοβλάστες, οι οποίοι διατείνονται και αρχίζουν να παράγουν περισσότερο κολλαγόνο. Το κολλαγόνο αποτελεί βασικό δομικό υλικό του δέρματος, η παραγωγή του οποίου μειώνεται κατά 1% κάθε χρόνο, μετά την ηλικία των 20 ετών. Η έλλειψη κολλαγόνου έχει ως αποτέλεσμα τη χαλάρωση του δέρματος και τον σχηματισμό ρυτίδων. Με το Exilis Elite™, οι ινοβλάστες ενεργοποιούνται και αρχίζουν να παράγουν φρέσκο κολλαγόνο. Το δέρμα ανακτά πολύ γρήγορα τη σφριγηλότητά του.
Σε ποιες περιοχές χρησιμοποιείται το Exilis Elite™;
Η συσκευή Exilis Elite™ συνοδεύεται από δύο διαφορετικές κεφαλές, μία για το πρόσωπο, τον λαιμό και το ντεκολτέ, και μία για το σώμα. Στην περιοχή του προσώπου, αντιμετωπίζεται συνήθως η χαλάρωση γύρω από τα μάτια, το στόμα, το πηγούνι, τις σιαγόνες, ενώ με την κεφαλή του σώματος μπορεί να καταπολεμηθεί το τοπικό πάχος και η χαλάρωση στο διπλοσάγονο, την κοιλιά, την πλάτη, τα πλαϊνά μέσης, τους γλουτούς, τους μηρούς, τα γόνατα και τα μπράτσα.
Είναι ασφαλής η θεραπεία με το Exilis Elite™;

Η συσκευή Exilis Elite™ διαθέτει ένα προηγμένο σύστημα ψύξης, το οποίο επιτρέπει μέγιστη ακρίβεια στη ρύθμιση του βάθους δράσης των ραδιοσυχνοτήτων και των υπερήχων. Με τον τρόπο αυτόν, η θεραπεία δρα στο κατάλληλο βάθος του ιστού ανάλογα με το σημείο του σώματος και την υπάρχουσα ανάγκη (λιποδιάλυση ή και σύσφιξη) χωρίς να διακυβεύεται η υγεία της επιδερμίδας και χωρίς να προκαλείται ενόχληση στον ασθενή. Διαφοροποιώντας τις παραμέτρους ψύξης και θέρμανσης, ο εφαρμοστής μπορεί να εστιάσει τη θεραπεία σε βάθος 3,5-4 εκατοστών προκαλώντας λιποδιάλυση ή να ανέβει σε βάθος 1,5 εκατοστού για να ενεργοποιήσει τη διαδικασία της σύσφιξης.

Επιπλέον, το σύστημα ψύξης ενεργοποιείται αυτόματα σε περίπτωση που η θερμοκρασία της θεραπείας υπερβεί το επιθυμητό όριο των 42-44°C, προλαμβάνοντας έτσι την πρόκληση εγκαύματος. Αυτό μπορεί να συμβεί όταν η συσκευή σμιλεύει ανομοιόμορφες και καμπύλες επιφάνειες του σώματος ή του προσώπου, όπως είναι η περιοχή της σιαγόνας. Την ασφάλεια της θεραπείας εγγυάται και το θερμόμετρο που υπάρχει ενσωματωμένο πάνω στην κεφαλή της εφαρμογής, παρέχοντας έτσι τη δυνατότητα συνεχούς παρακολούθησης της θερμοκρασίας. Το Exilis Elite™ είναι η μοναδική συσκευή ραδιοσυχνοτήτων με ενσωματωμένο θερμόμετρο, επιτρέποντας έτσι στον εφαρμοστή να παρακολουθεί σε ζωντανό χρόνο τη θερμοκρασία του δέρματος και να μην διακόπτει τη θεραπεία για να χρησιμοποιήσει εξωτερικό θερμόμετρο.

Πονάει η θεραπεία με το Exilis Elite™; Απαιτείται αναισθησία;
Η θεραπεία είναι απολύτως ανεκτή και δεν απαιτείται αναισθησία κατά τη διάρκεια της συνεδρίας. Η αίσθηση της εφαρμογής θυμίζει αυτήν ενός ευχάριστου μασάζ με ζεστές πέτρες (hot stone massage). Μάλιστα, η κεφαλή του προσώπου είναι ενισχυμένη με υπερήχους, που επιτρέπουν καλύτερη διείσδυση της ενέργειας και πιο ευχάριστη αίσθηση.
Το Exilis Elite™ έχει έγκριση FDA;

Η αυστηρή επιτροπή του Αμερικανικού Οργανισμού Τροφίμων και Φαρμάκων (FDA) πιστοποίησε τη συσκευή Exilis Elite™ το 2013. Σε σύγκριση με άλλες συσκευές ραδιοσυχνοτήτων, το Exilis Elite™ εξασφαλίζει τα εξής:

 • μέγιστη αποτελεσματικότητα χάρη στη δράση των μονοπολικών ραδιοσυχνοτήτων
 • καλύτερη διείσδυση της ενέργειας και πιο ευχάριστη αίσθηση χάρη στη συνδυαστική δράση των υπερήχων
 • στοχευμένη και ασφαλή εφαρμογή χάρη σto ενσωματωμένο σύστημα θερμομέτρησης και ψύξης

Χάρη στην εξελιγμένη τεχνολογία του, το Exilis Elite™ επιτρέπει θεαματική λιποδιάλυση στις περιοχές του τοπικού πάχους, και παράλληλα σύσφιξη των χαλαρών ιστών. Καθώς ενισχύεται η αγγειακή και λεμφική κυκλοφορία, βελτιώνεται αισθητά και η όψη της κυτταρίτιδας.

Πόσο διαρκεί κάθε συνεδρία;
Κάθε συνεδρία διαρκεί περίπου 15-30 λεπτά ανά περιοχή σώματος.
Υπάρχουν αντενδείξεις για τη θεραπεία με το Exilis Elite™;
Η θεραπεία με Exilis Elite™ δεν θα πρέπει να εφαρμόζεται σε άτομα με οξείες οιδηματώδεις καταστάσεις, ενεργές δερματικές παθήσεις (έρπης, ακμή, ψωρίαση), μεταλλικά εμφυτεύματα στην περιοχή που πρόκειται να θεραπευτεί (εκτός αν είναι ηλεκτροουδέτερα), σακχαρώδη διαβήτη, θρομβώσεις, βηματοδότες, σκλήρυνση κατά πλάκας, έγκυες ή θηλάζουσες γυναίκες, ασθενείς με καρκίνο που δεν βρίσκεται σε ύφεση, ή σε περιπτώσεις που έχει προηγηθεί χρήση κορτιζόνης.
Η θεραπεία με Exilis Elite™ προκαλεί παρενέργειες;
Όχι. Δεν υπάρχουν παρενέργειες. Μία ήπια ερυθρότητα μπορεί να εμφανιστεί στην περιοχή της θεραπείας, όμως είναι παροδικό φαινόμενο που υποχωρεί μέσα σε λίγες ώρες. Η θεραπεία με Exilis Elite™ είναι ασφαλής για όλους τους τύπους δέρματος και δεν έχει χρόνο αποθεραπείας.
Πόσες συνεδρίες Exilis Elite™ χρειάζεται να κάνω;
Ανάλογα με την περίπτωση, συστήνονται 6-12 συνεδρίες, με συχνότητα μία συνεδρία ανά βδομάδα. Αφού ολοκληρωθεί ο κύκλος των θεραπειών, αρκεί μία συνεδρία ανά μήνα προκειμένου να συντηρηθεί το αποτέλεσμα.
Πότε είναι ορατά τα αποτελέσματα;
Τα αποτελέσματα αρχίζουν να γίνονται ορατά από την πρώτη κιόλας συνεδρία και παρουσιάζουν βελτίωση μέρα με τη μέρα. Συνήθως, θεαματική βελτίωση παρατηρείται μετά την 6η συνεδρία, αλλά το αποτέλεσμα βελτιώνεται ακόμα και για διάστημα τριών μηνών μετά το τέλος όλου του κύκλου θεραπείας, καθώς ο οργανισμός χρειάζεται χρόνο για να αποβάλλει οριστικά τα περίσσια λιποκύτταρα και να χτίσει νέες ίνες κολλαγόνου.
Πόσο καιρό διαρκούν τα αποτελέσματα της θεραπείας με Exilis Elite™;
Το Exilis Elite™ είναι μια αποτελεσματική θεραπεία για τη μείωση του τοπικού πάχους και τη σύσφιξη του δέρματος. Σε επίπεδο λιποδιάλυσης, το αποτέλεσμα είναι μόνιμο, αφού η συσκευή μειώνει οριστικά τον αριθμό των λιποκυττάρων στην περιοχή της θεραπείας. Επομένως, αν υπάρξει αύξηση του σωματικού βάρους αργότερα, το λίπος θα κατανεμηθεί πιο ομοιόμορφα σε όλο το σώμα. Σε επίπεδο σύσφιξης, τα αποτελέσματα διαρκούν για μεγάλο χρονικό διάστημα μετά την ολοκλήρωση της θεραπείας, χωρίς ωστόσο να μπορεί να αναχαιτιστεί η φυσιολογική διαδικασία της γήρανσης. Παράγοντες που επηρεάζουν την πρόοδο της γήρανσης, είναι η ανθυγιεινή διατροφή, η καθιστική ζωή, το κάπνισμα, η αφυδάτωση, οι ορμονικές αλλαγές, η λήψη συγκεκριμένων φαρμάκων.


Ιατρικός Εξοπλισμός

 • Συνδυαστική δράση RF και υπερήχων
 • Διείσδυση ενέργειας σε βάθος 2,5 εκατοστών
 • Ενσωματωμένο σύστημα ψύξης για ανώδυνη εφαρμογή
 • Συσκευή εγκεκριμένη από τον FDA Αμερικής

Ένιωθα άσχημα με το αντιαισθητικό λίπος και τη χαλαρότητα στα μπράτσα μου... το Exilis έκανε το θαύμα του με ταυτόχρονη σύσφιξη και λιπόλυση!
Σας ευχαριστώ πολύ!

Αγγελική Μ., 51 ετών


Τρομερό αποτέλεσμα σύσφιξης! Έχω μείνει απόλυτα ικανοποιημένος! Δεν περίμενα ότι θα έβλεπα τέτοιο αποτέλεσμα. Έκανα τη θεραπεία στην περιοχή της κοιλιάς και όχι μόνο βελτιώθηκε αισθητά η χαλάρωση, αλλά μειώθηκε και το τοπικό πάχος. Δύο σε ένα!

Βαγγέλης Ρούσσος


Ζητήστε σήμερα ραντεβού εκτίμησης χωρίς χρέωση!

Όροι Χρήσης του Website

ΑΘΗΝΑ

Τ 210 72 42 600
Δ Λεωφ. Βασ. Σοφίας 49

Ώρες λειτουργίας

Δευτέρα - Παρασκευή:
09.00 - 21.00
Σάββατο:
10.00 - 18.00

ΜΑΡΟΥΣΙ

Τ 210 61 00 900
Δ Λεωφ. Κηφισίας 71

Ώρες λειτουργίας

Δευτέρα - Παρασκευή:
09.00 - 21.00
Σάββατο:
10.00 - 18.00

ΓΛΥΦΑΔΑ

Τ 210 96 06 600
Δ Λεωφ. Βουλιαγμένης 96

Ώρες λειτουργίας

Δευτέρα - Παρασκευή:
11.00 - 20.00
Loading...
Ονοματεπώνυμο (απαραίτητο)
Email (απαραίτητο)
Κινητό (απαραίτητο)