Coolsculpting Original

Η αυθεντική Κρυολιπόλυση

Η θεραπεία CoolSculpting® προσφέρει

 • Μόνιμη εξάλειψη τοπικού πάχους σε πρόσωπο και σώμα
 • Οριστική μείωση αριθμού λιποκυττάρων
 • Μείωση πόντων
 • Ταχεία προσαρμογή του δέρματος

Το CoolSculpting® αποτελεί τη θεραπεία με τον μεγαλύτερο δείκτη ικανοποίησης στην αντιμετώπιση του τοπικού πάχους με μη επεμβατικό τρόπο. Είναι η αυθεντική μέθοδος κρυολιπόλυσης, που αναπτύχθηκε από Καθηγητές Δερματολογίας του Χάρβαρντ, και η μοναδική που έχει λάβει την έγκριση του αυστηρού FDA Αμερικής.

Με τον τρόπο αυτόν, τα λιποκύτταρα κρυσταλλοποιούνται, πεθαίνουν και αποβάλλονται φυσιολογικά από τον οργανισμό μέσα σε διάστημα λίγων μηνών.

Το CoolSculpting® ψύχει με επιλεκτικό τρόπο τα περίσσια λιποκύτταρα στην περιοχή του τοπικού πάχους (διπλοσάγονο, μπράτσα, κοιλιά, πλάτη, πλαϊνά μέσης (love handles), γλουτούς, μηρούς), χωρίς να επηρεάζει τους γειτονικούς ιστούς. Με τον τρόπο αυτόν, τα λιποκύτταρα κρυσταλλοποιούνται, πεθαίνουν και αποβάλλονται φυσιολογικά από τον οργανισμό μέσα σε διάστημα λίγων μηνών. Μάλιστα, το διάστημα αυτό δίνει τον απαραίτητο χρόνο στο δέρμα για να προσαρμοστεί χάρη στην ελαστικότητά του κι έτσι δεν προκαλείται χαλάρωση.


CoolSculpting για ανώδυνη λιπογλυπτική με απόλυτη ασφάλεια

Στην IQ – Intensive Quality Skin Clinics, εφαρμόζονται οι ενισχυμένες κεφαλές CoolAdvantage™, που αναρροφούν περισσότερο όγκο λίπους, μειώνουν τον χρόνο θεραπείας στο μισό χάρη στην ενισχυμένη ψύξη τους και προσφέρουν πιο άνετη εφαρμογή.

Οριστική μείωση του αριθμού λιποκυττάρων σε μία μόνο συνεδρία

Η προηγμένη τεχνολογία του CoolSculting® σε συνδυασμό με την ενισχυμένη δράση των κεφαλών (applicators) του επιτρέπουν να προσφέρει αποτέλεσμα σε μία μόνο συνεδρία. Ο αριθμός των λιποκυττάρων στην περιοχή της θεραπείας μειώνεται οριστικά, με αποτέλεσμα οι καμπύλες του σώματος να σμιλεύονται και να γίνονται πιο αρμονικές.

Ακόμα κι αν υπάρξει αύξηση του σωματικού βάρους αργότερα, αυτό κατανέμεται πιο ομοιόμορφα σε όλο το σώμα, αφού τα περίσσια λιποκύτταρα δεν υπάρχουν πια στην περιοχή του τοπικού πάχους για να αποθηκεύσουν δυσανάλογα περισσότερο λίπος από τις υπόλοιπες περιοχές του σώματος. Το CoolSculpting® λοιπόν προσφέρει πιο αρμονικές καμπύλες για πάντα.


Για άριστο αισθητικό αποτέλεσμα συνδυάστε την Αυθεντική Κρυολιπόλυση CoolSculpting με:


Σε τι υπερέχει η θεραπεία CoolSculpting®
 • Η αυθεντική μέθοδος κρυολιπόλυσης
 • Αρκεί μία μόνο συνεδρία
 • Επιλεκτική ψύξη των λιποκυττάρων στους -11°C
 • Ενισχυμένες κεφαλές, διαφορετικές για κάθε περιοχή του σώματος
 • Μέγιστη ασφάλεια με κατοχυρωμένη τεχνολογία Freeze Detect™
 • Μόνιμο αποτέλεσμα
 • Μέθοδος και συσκευή εγκεκριμένη από τον FDA Αμερικής


Συμβουλές Διατροφής


Συχνές Ερωτήσεις


Είμαι κατάλληλος υποψήφιος για CoolSculpting®;
Κατάλληλοι υποψήφιοι για CoolSculpting® είναι όσοι επιθυμούν να καταπολεμήσουν το τοπικό πάχος χωρίς χειρουργείο, χωρίς πόνο, χωρίς χρόνο αποθεραπείας. Το CoolSculpting® εφαρμόζεται σε άτομα που βρίσκονται κοντά στο φυσιολογικό τους βάρους (όχι πάνω από 10 κιλά απόκλιση) και δυσκολεύονται να αντιμετωπίσουν το συσσωρευμένο λίπος σε συγκεκριμένες περιοχές του σώματος (διπλοσάγονο, μπράτσα, κοιλιά, πλάτη, πλαϊνά μέσης, γλουτοί, μηροί). Το τοπικό λίπος πρέπει να είναι τόσο όσο να «τσιμπιέται» με τα δάχτυλα (“pinchable fat”). Αυτό είναι ένα απλό τεστ για να διαπιστωθεί αν υπάρχει αρκετό λίπος στην περιοχή, ή αν υπάρχει κυρίως δέρμα στο οποίο η θεραπεία δεν φέρνει αποτέλεσμα. Επιπλέον, το λίπος δεν πρέπει να είναι ενδοσπλαχνικό (αυτό που υπάρχει ανάμεσα στα εσωτερικά όργανα της κοιλιακής χώρας), αλλά υποδόριο (κάτω από το δέρμα). Σε αυτήν την περίπτωση, το CoolSculpting® μπορεί να το μειώσει σε ποσοστό 25-40% σε μία μόνο συνεδρία.
Πώς ψύχονται και αποβάλλονται τα λιποκύτταρα;
Οι κεφαλές του CoolSculpting® (applicators) αναρροφούν το τοπικό πάχος και το ψύχουν στους -11 βαθμούς Κελσίου, χωρίς να επηρεάζουν την επιδερμίδα και τους γειτονικούς ιστούς. Η έκθεση του λιπώδους ιστού σε τόσο χαμηλή θερμοκρασία αλλάζει τη μορφολογία των λιποκυττάρων και προκαλεί την απόπτωσή τους (φυσιολογικός κυτταρικός θάνατος). Στην περιοχή της θεραπείας, απελευθερώνονται κυτοκίνες και άλλοι φλεγμονώδεις διαβιβαστές, που σταδιακά απορροφούν τα λιποκύτταρα. Τα λιπίδια αυτών των λιποκυττάρων απελευθερώνονται και οδηγούνται μέσω του λεμφικού συστήματος προς επεξεργασία από τον οργανισμό, όπως ακριβώς συμβαίνει και με το λίπος των τροφών. Η διαδικασία επεξεργασίας και αποβολής των λιπιδίων γίνεται αργά και σταδιακά, και επομένως δεν υπάρχει κανένας αντίκτυπος στη λειτουργία του ήπατος ή τον αριθμό των τριγλυκεριδίων.
Η θεραπεία έχει μόνιμο αποτέλεσμα;
Ναι. Με τη θεραπεία CoolSculpting® μειώνεται οριστικά ο αριθμός των λιποκυττάρων στην περιοχή της θεραπείας κατά 25-40%. Αυτό σημαίνει ότι μετά τη θεραπεία θα υπάρχουν λιγότερα λιποκύτταρα στην περιοχή και επομένως δεν θα μπορεί να συσσωρευθεί δυσανάλογα περισσότερο λίπος στο συγκεκριμένο σημείο όπως συνέβαινε προ θεραπείας. Αν πάρετε βάρος στο μέλλον, αυτό πλέον θα κατανεμηθεί πιο ομοιόμορφα σε όλο το σώμα.
Αρκεί μία μόνο συνεδρία;
Ναι. Σε αντίθεση με τις υπόλοιπες συσκευές κρυολιπόλυσης με τις οποίες χρειάζονται αρκετές συνεδρίες για να επιτευχθεί το επιθυμητό αποτέλεσμα, με την αυθεντική κρυολιπόλυση CoolSculpting® αρκεί μία μόνο συνεδρία. Αυτό οφείλεται στην προηγμένη τεχνολογία του μηχανήματος και τις ενισχυμένες κεφαλές ψύξης, που δρουν στοχευμένα και κρατάνε σταθερά χαμηλή τη θερμοκρασία σε επίπεδα που τα λιποκύτταρα δεν μπορούν να επιβιώσουν.
Σε τι διαφέρει το CoolSculpting® από τις υπόλοιπες συσκευές κρυολιπόλυσης;
Το CoolSculpting® αποτελεί την αυθεντική μέθοδο και συσκευή κρυολιπόλυσης, τη μοναδική που έχει λάβει την έγκριση του Αμερικανικού Οργανισμού Τροφίμων και Φαρμάκων FDA. Η μέθοδος αναπτύχθηκε από Καθηγητές Δερματολογίας του Πανεπιστημίου Χάρβαρντ της Αμερικής και η αποτελεσματικότητά της έχει επιβεβαιωθεί από δεκάδες επιστημονικές μελέτες.
Ποσά κιλά θα χάσω με το CoolSculpting®;
Το CoolSculpting® δεν αποτελεί μέθοδο αδυνατίσματος. Αποτελεί μέθοδο καταπολέμησης του τοπικού πάχους. Επομένως, δεν θα δείτε κάποια διαφορά στη ζυγαριά. Θα δείτε όμως αξιοσημείωτη διαφορά σε επίπεδο πόντων και άρα στην εφαρμογή των ρούχων σας. Είναι πιθανό βέβαια, καθώς θα ενισχύεται η αυτοπεποίθησή σας, η θεραπεία να αποτελέσει αφετηρία για να ακολουθήσετε στο εξής έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής που θα έχει αντίκτυπο και στη ζυγαριά!
Το CoolSculpting® ενδείκνυται για την αντιμετώπιση της χαλάρωσης;
Όχι. Το CoolSculpting® ενδείκνυται για την αντιμετώπιση του τοπικού πάχους, και όχι της χαλάρωσης. Είναι πιθανό να δείτε μία μικρή βελτίωση στην υφή του δέρματος στην περιοχή της θεραπείας, όμως για την αποτελεσματική αντιμετώπιση της χαλάρωσης υπάρχουν άλλες δραστικές θεραπείες, όπως το Exilis Elite™, το LPG, η μεσοθεραπεία, κ.ά.
Μπορεί να προκληθεί χαλάρωση στην περιοχή της θεραπείας;
Όχι. Το CoolSculpting® δεν προκαλεί χαλάρωση στην περιοχή της θεραπείας. Αντιθέτως, βελτιώνει ως έναν βαθμό τον τόνο και την υφή του δέρματος για τρεις λόγους: πρώτον, επειδή μέσω της φλεγμονώδους διαδικασίας της ψύξης, διεγείρεται ο μηχανισμός ανάπλασης των κυττάρων και παραγωγής φρέσκου κολλαγόνου. Δεύτερον, με την αποβολή των περίσσιων λιποκυττάρων, οι υπάρχουσες ίνες κολλαγόνου βρίσκουν ελεύθερο χώρο να απλωθούν και να προσφέρουν καλύτερη στήριξη στην επιδερμίδα. Και τρίτον, δεδομένου ότι η αποβολή των λιποκυττάρων πραγματοποιείται αργά και σταδιακά, αφήνει χρόνο στο δέρμα να προσαρμοστεί χάρη στην ελαστικότητά του.
Το CoolSculpting® ενδείκνυται για την αντιμετώπιση της κυτταρίτιδας;
Όχι. Το CoolSculpting® δεν μπορεί να αντιμετωπίσει την κυτταρίτιδα. Μπορεί να βελτιώσει ελαφρώς την όψη της στην περιοχή της θεραπείας, καθώς αυτή θα αποσυμφορηθεί από τα περίσσια λιποκύτταρα, όμως για την αποτελεσματική αντιμετώπισή της συστήνεται ο συνδυασμός εξειδικευμένων θεραπειών όπως το X-Wave™, το CelluSculpting, το CelluClip, το LPG, κ.α.
Είναι ασφαλής θεραπεία;
Ναι. Το CoolSculpting® της αμερικανικής εταιρίας Zeltiq είναι η μοναδική συσκευή κρυολιπόλυσης που έχει λάβει την έγκριση του FDA για τη μόνιμη μείωση του τοπικού πάχους με μη-επεμβατικό τρόπο.
Η προηγμένη τεχνολογία του CoolSculpting® διασφαλίζει την ελεγχόμενη και σταθερή παροχή ψύξης στον λιπώδη ιστό, χωρίς να διακυβεύεται η υγεία των γειτονικών ιστών. Την ασφάλεια της εφαρμογής εγγυάται το σύστημα Freeze Detect, που αποτελεί κατοχυρωμένη τεχνολογία της Zeltiq. Πρόκειται για ένα σύστημα αισθητήρων που είναι ενσωματωμένο στις κεφαλές του μηχανήματος (applicators) και παρακολουθεί τη θερμοκρασία του δέρματος καθ’ όλη τη διάρκεια της θεραπείας. Αν καταγραφεί οποιαδήποτε μεταβολή της θερμοκρασίας, τότε η θεραπεία διακόπτεται αυτομάτως προς αποφυγή πρόκλησης εγκαύματος στο δέρμα. Μέχρι σήμερα, έχουν πραγματοποιηθεί περισσότερες από 5.000.000 θεραπείες CoolSculpting® σε όλον τον κόσμο, με τον δείκτη ικανοποίησης να ξεπερνάει το 90%!
Πονάει;
Όχι. Η θεραπεία είναι απολύτως ανεκτή και δεν απαιτείται κανενός είδους αναλγησία πριν ή μετά την εφαρμογή. Υπάρχει μία αίσθηση τραβήγματος και ψύχους τη στιγμή που η κεφαλή αρχίζει να αναρροφά και να ψύχει την περιοχή του τοπικού πάχους. Μετά από 2-3 λεπτά όμως, το δέρμα μουδιάζει και δεν υπάρχει καμία περαιτέρω ενόχληση. Είναι η ώρα που μπορεί κανείς να χαλαρώσει, να δει τηλεόραση, να εργαστεί στο λάπτοπ του ή να αποκοιμηθεί.
Υπάρχουν παρενέργειες;
Όχι. Μετά τη θεραπεία, είναι πιθανό να παρατηρηθεί ερύθημα, μούδιασμα ή οίδημα στην περιοχή, όμως είναι απολύτως φυσιολογικό φαινόμενο που υποχωρεί μετά από μερικά 24ωρα.
Υπάρχουν αντενδείξεις;
Το CoolSculpting® δεν ενδείκνυται σε περιπτώσεις κρυοσφαιριναιμίας, παροξυσμικής κρυοαιμοσφαιρινουρίας και κνίδωσης εκ ψύχους. Επίσης, θα πρέπει να αποφεύγεται σε περίπτωση εγκυμοσύνης.
Πότε φαίνονται τα αποτελέσματα;
Η διαφορά αρχίζει να φαίνεται μετά από τρεις βδομάδες και μεγιστοποιείται κοντά στους τρεις μήνες, αν και ο οργανισμός συνεχίζει να αποβάλλει τα περίσσια λιποκύτταρα για τους επόμενους έξι μήνες.
Τι θα γίνει αν ξαναπάρω βάρος τα επόμενα χρόνια;
Το CoolSculpting® αποτελεί μία μη-επεμβατική μέθοδο γλυπτικής του σώματος. Αυτό σημαίνει ότι καταπολεμάει το τοπικό πάχος και σμιλεύει τις καμπύλες του σώματος έτσι ώστε να είναι πιο αρμονικές. Αυτό το καταφέρνει επεμβαίνοντας μέσω της ψύξης στις λιποαποθήκες του σώματος και εξαλείφοντας τα περίσσια λιποκύτταρα. Στις περιοχές της θεραπείας, μειώνεται οριστικά ο αριθμός των λιποκυττάρων. Έτσι, ακόμα κι αν υπάρξει αύξηση του σωματικού βάρους στο μέλλον, τότε αυτό θα κατανεμηθεί πιο ομοιόμορφα σε όλο το σώμα, και όχι με δυσανάλογο τρόπο όπως συνέβαινε προ θεραπείας.


Ιατρικός Εξοπλισμός

 • Η αυθεντική συσκευή κρυολιπόλυσης
 • Εγκεκριμένη από τον FDA Αμερικής
 • Διαφορετικές κεφαλές για κάθε περιοχή του σώματος
 • Αποτέλεσμα με μία μόνο συνεδρία
 • Διάρκεια αποτελέσματος τουλάχιστον 9 έτη βάσει επιστημονικών μελετών
coolsculpting
coolsculpting

Μετά τη γέννα της κόρης μου, μου είχε μείνει μία κοιλίτσα, η οποία δεν έλεγε να φύγει όσους κοιλιακούς κι αν έκανα. Με στεναχωρούσε που δεν μπορούσα να βάλω τα παλιά ρούχα μου και συνέχιζα να φοράω τα ρούχα εγκυμοσύνης. Το CoolSculpting μου έφτιαξε το σώμα και τη διάθεση!
Ευχαριστώ!

Ελένη Φωτιάδου


Τα τελευταία χρόνια, στις διακοπές απέφευγα να παίζω ρακέτες στην παραλία, γιατί ένιωθα άβολα με το σώμα μου. Η απόφαση να κάνω CoolSculpting στην κοιλιά και στα παχάκια της πλάτης, ήταν η καλύτερη απόφαση που έχω πάρει εδώ και καιρό!

Αλέξανδρος Παπαηλίας


Ζητήστε σήμερα ραντεβού εκτίμησης χωρίς χρέωση!

Όροι Χρήσης του Website


ΑΘΗΝΑ

Τ 210 72 42 600
Δ Λεωφ. Βασ. Σοφίας 49

Ώρες λειτουργίας

Δευτέρα - Παρασκευή:
09.00 - 21.00
Σάββατο:
10.00 - 18.00

ΜΑΡΟΥΣΙ

Τ 210 61 00 900
Δ Λεωφ. Κηφισίας 71

Ώρες λειτουργίας

Δευτέρα - Παρασκευή:
09.00 - 21.00
Σάββατο:
10.00 - 18.00

ΓΛΥΦΑΔΑ

Τ 210 96 06 600
Δ Λεωφ. Βουλιαγμένης 96

Ώρες λειτουργίας

Δευτέρα - Παρασκευή:
11.00 - 20.00
Loading...
Ονοματεπώνυμο (απαραίτητο)
Email (απαραίτητο)
Κινητό (απαραίτητο)