Coolsculpting Original

'Εως 40% αφαίρεση λίπους σε 1 συνεδρία

Με μία συνεδρία 35 λεπτών εξουδετερώνονται οριστικά τα λιποκύτταρα που ευθύνονται για το τοπικό πάχος σε μία περιοχή. Το στρώμα του περίσσιου λίπους στην περιοχή της θεραπείας μειώνεται έως 40% και η περιοχή δείχνει πιο σμιλευμένη και σε καλύτερη αρμονία με το υπόλοιπο σώμα. Το αποτέλεσμα αυτό επιτυγχάνεται με μία μόνο συνεδρία, και όχι με πολλές επαναλαμβανόμενες όπως απαιτείται με άλλες συσκευές κρυολιπόλυσης, που αποτελούν απομιμήσεις της αυθεντικής συσκευής.

Εκπαιδευμένοι στην ZELTIQ Academy

Η θεραπεία CoolSculpting® εφαρμόζεται από την ομάδα του Dr. Τζερμιά, που έχει εκπαιδευτεί στη Zeltiq Academy, την ακαδημία της αμερικανικής κατασκευάστριας εταιρίας του μηχανήματος. Έχει λάβει ειδική πιστοποίηση για την πλέον ασφαλή και αποτελεσματική εφαρμογή της θεραπείας. Κατόπιν αξιολόγησης, διαμορφώνει εξατομικευμένο πλάνο θεραπείας αποφασίζοντας για τις κατάλληλες κεφαλές, τον απαραίτητο αριθμό τους αλλά και τη σωστή τοποθέτησή τους, ώστε να επιτευχθεί η μέγιστη απόδοση της θεραπείας.Ενισχυμένες Κεφαλές Ψύξης

Διαθέτουμε τις ενισχυμένες κεφαλές ψύξης CoolAdvantage και CoolAdvantage Plus, που
αναρροφούνπερισσότερο όγκο λίπους, μειώνουν τον χρόνο θεραπείας στα 35 λεπτά ανά περιοχή,
καθώς ψύχουν τα λιποκύτταρα στους -11 ℃, και προσφέρουν 45% πιο άνετη εφαρμογή. Χάρη σε ειδικούς υποδοχείς εφαρμογής, η νέα σειρά κεφαλών CoolAdvantage έχει τη δυνατότητα να προσαρμόζεται ώστε να εφαρμόζει τέλεια πάνω στην επιλεγμένη περιοχή θεραπείας, για να προσφέρει
το επιθυμητό σμιλευμένο αποτέλεσμα.


8 Εγκρίσεις από τον FDA Αμερικής

Η μοναδική μη-επεμβατική θεραπεία που φέρει την έγκριση του Αμερικανικού Οργανισμού Τροφίμων και Φαρμάκων FDA για μόνιμη εξάλειψη του τοπικού πάχους. Επιπλέον, το CoolSculpting® είναι η μοναδική συσκευή κρυολιπόλυσης που έχει λάβει ξεχωριστές εγκρίσεις από τον FDA για την αντιμετώπιση του τοπικού λίπους σε κάθε μία από τις εξής οχτώ περιοχές: διπλοσάγονο, μπράτσα, πλάτη, κοιλιά, πλαΐνά μέσης, μηρούς, παχάκια κάτω από τους γλουτούς (banana roll) και παχάκια γύρω από το σουτιέν (bra fat).

Πως Δρα

CoolSculpting®

Αν και τρώτε υγιεινά, αν και γυμνάζεστε, αν και κάνετε όλα όσα υποτίθεται ότι θα έπρεπε να κάνετε για να διατηρείστε σε φόρμα, πάντα κάποια τοπικά παχάκια ανθίστανται. Τα βλέπετε να διαγράφονται μέσα από τα ρούχα σας ή ακόμα και να ξεπροβάλλουν έξω από αυτά, φέρνοντάς σας σε αμηχανία και συχνά σε απόγνωση. Έχετε κουραστεί να δοκιμάζετε προγράμματα διατροφής και άσκησης που έχουν ως μοναδικό αποτέλεσμα να τραμπαλίζεστε ανάμεσα στις «πριν» και «μετά» εκδόσεις του εαυτού σας. Τα συνεχή πισωγυρίσματα κάνουν όλες τις προσπάθειες να αποδεικνύονται χαμένος κόπος.

Όταν το τοπικό πάχος φύγει, φεύγει για πάντα

Έχετε ανάγκη από μία μέθοδο που να σας εγγυάται ότι όταν το τοπικό πάχος φύγει, δεν θα επιστρέψει ποτέ ξανά. Από το 2010, αυτή η μέθοδος υπάρχει. Λέγεται CoolSculpting® και φέρει την υπογραφή ιατρών δερματολόγων του Χάρβαρντ. Είναι η αυθεντική κρυολιπόλυση που σας επιτρέπει να εξαλείψετε το τοπικό πάχος οριστικά, χωρίς πόνο, χωρίς χειρουργείο και χωρίς χάσιμο χρόνου. Τα αποτελέσματα είναι επιβεβαιωμένα από τον FDA, ορατά και παντοτινά.

Παγώστε το τοπικό λίπος, πείτε όχι στο χειρουργείο

Η αυθεντική κρυολιπόλυση CoolSculpting® βασίζεται στην ιδέα ότι το ψύχος μπορεί να επηρεάσει επιλεκτικά τη ζωή των λιποκυττάρων αφήνοντας άθικτους τους γύρω ιστούς. Η προηγμένη τεχνολογία της τής επιτρέπει να στοχεύει στα λιποκύτταρα που υπάρχουν κάτω από το δέρμα, και με απόλυτα ακριβή και ελεγχόμενο τρόπο να τα ψύχει. Με τον τρόπο αυτόν, τα λιποκύτταρα κρυσταλλοποιούνται, πεθαίνουν και αποβάλλονται αργά από τον οργανισμό δια της λεμφικής οδού μέσα στους επόμενους μήνες. Καθώς το τοπικό στρώμα λίπους μειώνεται, οι καμπύλες του σώματος σμιλεύονται και εσείς ανακτάτε την αυτοπεποίθησή σας.

Ξαπλώστε, χαλαρώστε και αποχαιρετίστε το επίμονο λίπος

Εξειδικευμένοι εφαρμοστές εκπαιδευμένοι στην Αμερική και την Αγγλία από την Zeltiq, μητρική εταιρία της αυθεντικής κρυολιπόλυσης CoolSculpting®, εγγυώνται άριστη εφαρμογή και ασφαλή διαδικασία.

Πρώτο βήμα: Οι εφαρμοστές εξετάζουν συνολικά το σώμα σας και πραγματοποιούν σαφή εκτίμηση του ποσοστού λίπους που μπορεί να εξαλειφθεί, ακολουθώντας αυστηρό ιατρικό πρωτόκολλο.

Δεύτερο βήμα: Σημαδεύονται επ’ ακριβώς οι περιοχές όπου είναι επιθυμητή η μείωση του λίπους και επιλέγονται οι κατάλληλες κεφαλές του μηχανήματος. Τρίτο βήμα: Αφού τοποθετηθούν οι κεφαλές στις περιοχές του συσσωρευμένου λίπους, ενεργοποιείται το σύστημα ελεγχόμενης ψύξης των περίσσιων λιποκυττάρων. Εσείς δεν έχετε παρά να ξαπλώσετε και να αποχαιρετίσετε το επίμονο λίπος.
*Δεν πραγματοποιείται θεραπεία αν δεν είναι 100% βέβαιο ότι θα έχει αποτέλεσμα. Αν κριθεί ότι είναι απαραίτητη κάποια άλλη θεραπεία, τότε ακολουθεί σχετική ενημέρωση καθώς στόχος είναι ο υποψήφιος να μείνει ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα της μεθόδου.

Η διαφορά μεταξύ μείωσης λιποκυττάρων και μείωσης βάρους

Πολλοί πιστεύουν ότι η μείωση του βάρους σημαίνει μείωση των λιποκυττάρων. Αυτό είναι λάθος. Όταν χάνουμε βάρος, τα λιποκύτταρά μας μικραίνουν σε μέγεθος, αλλά όχι και σε αριθμό. Έτσι, όταν παίρνουμε βάρος, τα λιποκύτταρα αυτά ξαναμεγαλώνουν.

Με την αυθεντική κρυολιπόλυση CoolSculpting® αντιθέτως, μειώνεται πράγματι ο αριθμός των λιποκυττάρων στο σημείο της θεραπείας (σε ποσοστό 25-40%). Έτσι λοιπόν, ακόμα κι αν αυξηθεί αργότερα το σωματικό βάρος, στο συγκεκριμένο σημείο θα συσσωρευθεί κατά 25-40% λιγότερο λίπος αφού τα λιποκύτταρα θα είναι μειωμένα κατά 25-40%. Επομένως, είτε ζυγίζετε λιγότερο, είτε όχι, η μείωση των πόντων στην περιοχή θα συνεχίζεται και έτσι θα μπορείτε να αισθάνεστε υπέροχα φορώντας τα ρούχα σας άνετα.

Χωρίς Χειρουργείο

Με το CoolSculpting®, η αντιμετώπιση του τοπικού πάχους γίνεται μία ανώδυνη και εύκολη υπόθεση.

Το CoolSculpting® βάζει τέλος στη διαδικασία του χειρουργείου, που συνεπάγεται ταλαιπωρία για τους υποψηφίους τόσο στο προεγχειρητικό, όσο και στο μετεγχειρητικό στάδιο.

Με το CoolSculpting®, οι υποψήφιοι αποφεύγουν χρονοβόρες και επίπονες διαδικασίες, όπως είναι ο προεγχειρητικός έλεγχος, η εισαγωγή σε νοσηλευτικό ίδρυμα και κυρίως το ίδιο το χειρουργείο με τη γενική αναισθησία, τη συναισθητική φόρτιση και όλες τις πιθανές επιπλοκές και παρενέργειες που το συνοδεύουν.

Το CoolSculpting® μηδενίζει και τον χρόνο αποθεραπείας, που στην περίπτωση μιας επεμβατικής μεθόδου θα συνεπαγόταν αρκετές μέρες (ή και βδομάδες) αναρρωτικής άδειας και αποχής από κάθε δραστηριότητα. Αμέσως μετά τη θεραπεία CoolSculpting®, οι υποψήφιοι μπορούν να επιστρέψουν στις καθημερινές τους δραστηριότητες άμεσα και χωρίς κανέναν περιορισμό ή ανάγκη παρακολούθησης από ιατρονοσηλευτικό προσωπικό. Δεν τους χορηγούνται αναλγητικά, αντιβιοτικά ή άλλα φάρμακα. Δεν χρειάζεται να φοράνε κάποιο σφιχτό καλσόν, κορσέ ή άλλο ένδυμα, ούτε αντιμετωπίζουν έντονο πρόβλημα χαλάρωσης όπως μετά από μία κλασική λιποαναρρόφηση.


Ζητήστε σήμερα ραντεβού εκτίμησης χωρίς χρέωση!

Όροι Χρήσης του Website


Σε τι υπερέχει η θεραπεία CoolSculpting®
 • Η αυθεντική μέθοδος κρυολιπόλυσης
 • Αρκεί μία μόνο συνεδρία
 • Επιλεκτική ψύξη των λιποκυττάρων στους -11°C
 • Ενισχυμένες κεφαλές, διαφορετικές για κάθε περιοχή του σώματος
 • Μέγιστη ασφάλεια με κατοχυρωμένη τεχνολογία Freeze Detect™
 • Μόνιμο αποτέλεσμα
 • Μέθοδος και συσκευή εγκεκριμένη από τον FDA Αμερικής


Συμβουλές Διατροφής


Συχνές Ερωτήσεις


Είμαι κατάλληλος υποψήφιος για CoolSculpting®;
Κατάλληλοι υποψήφιοι για CoolSculpting® είναι όσοι επιθυμούν να καταπολεμήσουν το τοπικό πάχος χωρίς χειρουργείο, χωρίς πόνο, χωρίς χρόνο αποθεραπείας. Το CoolSculpting® εφαρμόζεται σε άτομα που βρίσκονται κοντά στο φυσιολογικό τους βάρους (όχι πάνω από 10 κιλά απόκλιση) και δυσκολεύονται να αντιμετωπίσουν το συσσωρευμένο λίπος σε συγκεκριμένες περιοχές του σώματος (διπλοσάγονο, μπράτσα, κοιλιά, πλάτη, πλαϊνά μέσης, γλουτοί, μηροί). Το τοπικό λίπος πρέπει να είναι τόσο όσο να «τσιμπιέται» με τα δάχτυλα (“pinchable fat”). Αυτό είναι ένα απλό τεστ για να διαπιστωθεί αν υπάρχει αρκετό λίπος στην περιοχή, ή αν υπάρχει κυρίως δέρμα στο οποίο η θεραπεία δεν φέρνει αποτέλεσμα. Επιπλέον, το λίπος δεν πρέπει να είναι ενδοσπλαχνικό (αυτό που υπάρχει ανάμεσα στα εσωτερικά όργανα της κοιλιακής χώρας), αλλά υποδόριο (κάτω από το δέρμα). Σε αυτήν την περίπτωση, το CoolSculpting® μπορεί να το μειώσει σε ποσοστό 25-40% σε μία μόνο συνεδρία.
Πώς ψύχονται και αποβάλλονται τα λιποκύτταρα;
Οι κεφαλές του CoolSculpting® (applicators) αναρροφούν το τοπικό πάχος και το ψύχουν στους -11 βαθμούς Κελσίου, χωρίς να επηρεάζουν την επιδερμίδα και τους γειτονικούς ιστούς. Η έκθεση του λιπώδους ιστού σε τόσο χαμηλή θερμοκρασία αλλάζει τη μορφολογία των λιποκυττάρων και προκαλεί την απόπτωσή τους (φυσιολογικός κυτταρικός θάνατος). Στην περιοχή της θεραπείας, απελευθερώνονται κυτοκίνες και άλλοι φλεγμονώδεις διαβιβαστές, που σταδιακά απορροφούν τα λιποκύτταρα. Τα λιπίδια αυτών των λιποκυττάρων απελευθερώνονται και οδηγούνται μέσω του λεμφικού συστήματος προς επεξεργασία από τον οργανισμό, όπως ακριβώς συμβαίνει και με το λίπος των τροφών. Η διαδικασία επεξεργασίας και αποβολής των λιπιδίων γίνεται αργά και σταδιακά, και επομένως δεν υπάρχει κανένας αντίκτυπος στη λειτουργία του ήπατος ή τον αριθμό των τριγλυκεριδίων.
Η θεραπεία έχει μόνιμο αποτέλεσμα;
Ναι. Με τη θεραπεία CoolSculpting® μειώνεται οριστικά ο αριθμός των λιποκυττάρων στην περιοχή της θεραπείας κατά 25-40%. Αυτό σημαίνει ότι μετά τη θεραπεία θα υπάρχουν λιγότερα λιποκύτταρα στην περιοχή και επομένως δεν θα μπορεί να συσσωρευθεί δυσανάλογα περισσότερο λίπος στο συγκεκριμένο σημείο όπως συνέβαινε προ θεραπείας. Αν πάρετε βάρος στο μέλλον, αυτό πλέον θα κατανεμηθεί πιο ομοιόμορφα σε όλο το σώμα.
Αρκεί μία μόνο συνεδρία;
Ναι. Σε αντίθεση με τις υπόλοιπες συσκευές κρυολιπόλυσης με τις οποίες χρειάζονται αρκετές συνεδρίες για να επιτευχθεί το επιθυμητό αποτέλεσμα, με την αυθεντική κρυολιπόλυση CoolSculpting® αρκεί μία μόνο συνεδρία. Αυτό οφείλεται στην προηγμένη τεχνολογία του μηχανήματος και τις ενισχυμένες κεφαλές ψύξης, που δρουν στοχευμένα και κρατάνε σταθερά χαμηλή τη θερμοκρασία σε επίπεδα που τα λιποκύτταρα δεν μπορούν να επιβιώσουν.
Σε τι διαφέρει το CoolSculpting® από τις υπόλοιπες συσκευές κρυολιπόλυσης;
Το CoolSculpting® αποτελεί την αυθεντική μέθοδο και συσκευή κρυολιπόλυσης, τη μοναδική που έχει λάβει την έγκριση του FDA. Η μέθοδος αναπτύχθηκε από Καθηγητές Δερματολογίας του Πανεπιστημίου Χάρβαρντ της Αμερικής και η αποτελεσματικότητά της έχει επιβεβαιωθεί από δεκάδες επιστημονικές μελέτες.
Ποσά κιλά θα χάσω με το CoolSculpting®;
Το CoolSculpting® δεν αποτελεί μέθοδο αδυνατίσματος. Αποτελεί μέθοδο καταπολέμησης του τοπικού πάχους. Επομένως, δεν θα δείτε κάποια διαφορά στη ζυγαριά. Θα δείτε όμως αξιοσημείωτη διαφορά σε επίπεδο πόντων και άρα στην εφαρμογή των ρούχων σας. Είναι πιθανό βέβαια, καθώς θα ενισχύεται η αυτοπεποίθησή σας, η θεραπεία να αποτελέσει αφετηρία για να ακολουθήσετε στο εξής έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής που θα έχει αντίκτυπο και στη ζυγαριά!
Το CoolSculpting® ενδείκνυται για την αντιμετώπιση της χαλάρωσης;
Όχι. Το CoolSculpting® ενδείκνυται για την αντιμετώπιση του τοπικού πάχους, και όχι της χαλάρωσης. Είναι πιθανό να δείτε μία μικρή βελτίωση στην υφή του δέρματος στην περιοχή της θεραπείας, όμως για την αποτελεσματική αντιμετώπιση της χαλάρωσης υπάρχουν άλλες δραστικές θεραπείες, όπως το Exilis Elite™, το LPG, η μεσοθεραπεία, κ.ά.
Μπορεί να προκληθεί χαλάρωση στην περιοχή της θεραπείας;
Όχι. Το CoolSculpting® δεν προκαλεί χαλάρωση στην περιοχή της θεραπείας. Αντιθέτως, βελτιώνει ως έναν βαθμό την υφή και τον τόνο του δέρματος για τρεις λόγους: πρώτον, επειδή μέσω της φλεγμονώδους διαδικασίας της ψύξης, διεγείρεται ο μηχανισμός ανάπλασης των κυττάρων και παραγωγής φρέσκου κολλαγόνου. Δεύτερον, με την αποβολή των περίσσιων λιποκυττάρων, οι υπάρχουσες ίνες κολλαγόνου βρίσκουν ελεύθερο χώρο να απλωθούν και να προσφέρουν καλύτερη στήριξη στην επιδερμίδα. Και τρίτον, δεδομένου ότι η αποβολή των λιποκυττάρων πραγματοποιείται αργά και σταδιακά, αφήνει χρόνο στο δέρμα να προσαρμοστεί χάρη στην ελαστικότητά του.
Το CoolSculpting® ενδείκνυται για την αντιμετώπιση της κυτταρίτιδας;
Όχι. Το CoolSculpting® δεν μπορεί να αντιμετωπίσει την κυτταρίτιδα. Μπορεί να βελτιώσει ελαφρώς την όψη της στην περιοχή της θεραπείας, καθώς αυτή θα αποσυμφορηθεί από τα περίσσια λιποκύτταρα, όμως για την αποτελεσματική αντιμετώπισή της συστήνεται ο συνδυασμός εξειδικευμένων θεραπειών όπως το X-Wave™, το CelluSculpting, το CelluClip, το LPG, κ.α.
Είναι ασφαλής θεραπεία;
Ναι. Το CoolSculpting® της αμερικανικής εταιρίας Zeltiq είναι η μοναδική συσκευή κρυολιπόλυσης που έχει λάβει την έγκριση του FDA για τη μόνιμη μείωση του τοπικού πάχους με μη-επεμβατικό τρόπο.
Η προηγμένη τεχνολογία του CoolSculpting® διασφαλίζει την ελεγχόμενη και σταθερή παροχή ψύξης στον λιπώδη ιστό, χωρίς να διακυβεύεται η υγεία των γειτονικών ιστών. Την ασφάλεια της εφαρμογής εγγυάται το σύστημα Freeze Detect, που αποτελεί κατοχυρωμένη τεχνολογία της Zeltiq. Πρόκειται για ένα σύστημα αισθητήρων που είναι ενσωματωμένο στις κεφαλές του μηχανήματος (applicators) και παρακολουθεί τη θερμοκρασία του δέρματος καθ’ όλη τη διάρκεια της θεραπείας. Αν καταγραφεί οποιαδήποτε μεταβολή της θερμοκρασίας, τότε η θεραπεία διακόπτεται αυτομάτως προς αποφυγή πρόκλησης εγκαύματος στο δέρμα. Μέχρι σήμερα, έχουν πραγματοποιηθεί περισσότερες από 5.000.000 θεραπείες CoolSculpting® σε όλον τον κόσμο, με τον δείκτη ικανοποίησης να ξεπερνάει το 90%!
Πονάει;
Όχι. Η θεραπεία είναι απολύτως ανεκτή και δεν απαιτείται κανενός είδους αναλγησία πριν ή μετά την εφαρμογή. Υπάρχει μία αίσθηση τραβήγματος και ψύχους τη στιγμή που η κεφαλή αρχίζει να αναρροφά και να ψύχει την περιοχή του τοπικού πάχους. Μετά από 2-3 λεπτά όμως, το δέρμα μουδιάζει και δεν υπάρχει καμία περαιτέρω ενόχληση. Είναι η ώρα που μπορεί κανείς να χαλαρώσει, να δει τηλεόραση, να εργαστεί στο λάπτοπ του ή να αποκοιμηθεί.
Υπάρχουν παρενέργειες;
Όχι. Μετά τη θεραπεία, είναι πιθανό να παρατηρηθεί ερύθημα, μούδιασμα ή οίδημα στην περιοχή, όμως είναι απολύτως φυσιολογικό φαινόμενο που υποχωρεί μετά από μερικά 24ωρα.
Υπάρχουν αντενδείξεις;
Το CoolSculpting® δεν ενδείκνυται σε περιπτώσεις κρυοσφαιριναιμίας, παροξυσμικής κρυοαιμοσφαιρινουρίας και κνίδωσης εκ ψύχους. Επίσης, θα πρέπει να αποφεύγεται σε περίπτωση εγκυμοσύνης.
Πότε φαίνονται τα αποτελέσματα;
Η διαφορά αρχίζει να φαίνεται μετά από τρεις βδομάδες και μεγιστοποιείται κοντά στους τρεις μήνες, αν και ο οργανισμός συνεχίζει να αποβάλλει τα περίσσια λιποκύτταρα για τους επόμενους έξι μήνες.
Τι θα γίνει αν ξαναπάρω βάρος τα επόμενα χρόνια;
Το CoolSculpting® αποτελεί μία μη-επεμβατική μέθοδο γλυπτικής του σώματος. Αυτό σημαίνει ότι καταπολεμάει το τοπικό πάχος και σμιλεύει τις καμπύλες του σώματος έτσι ώστε να είναι πιο αρμονικές. Αυτό το καταφέρνει επεμβαίνοντας μέσω της ψύξης στις λιποαποθήκες του σώματος και εξαλείφοντας τα περίσσια λιποκύτταρα. Στις περιοχές της θεραπείας, μειώνεται οριστικά ο αριθμός των λιποκυττάρων. Έτσι, ακόμα κι αν υπάρξει αύξηση του σωματικού βάρους στο μέλλον, τότε αυτό θα κατανεμηθεί πιο ομοιόμορφα σε όλο το σώμα, και όχι με δυσανάλογο τρόπο όπως συνέβαινε προ θεραπείας.


Ιατρικός Εξοπλισμός

 • Η αυθεντική συσκευή κρυολιπόλυσης
 • Εγκεκριμένη από τον FDA Αμερικής
 • Διαφορετικές κεφαλές για κάθε περιοχή του σώματος
 • Αποτέλεσμα με μία μόνο συνεδρία
 • Διάρκεια αποτελέσματος τουλάχιστον 9 έτη βάσει επιστημονικών μελετών
coolsculpting
coolsculpting

Μετά τη γέννα της κόρης μου, μου είχε μείνει μία κοιλίτσα, η οποία δεν έλεγε να φύγει όσους κοιλιακούς κι αν έκανα. Με στεναχωρούσε που δεν μπορούσα να βάλω τα παλιά ρούχα μου και συνέχιζα να φοράω τα ρούχα εγκυμοσύνης. Το CoolSculpting μου έφτιαξε το σώμα και τη διάθεση!
Ευχαριστώ!

Ελένη Φωτιάδου


Τα τελευταία χρόνια, στις διακοπές απέφευγα να παίζω ρακέτες στην παραλία, γιατί ένιωθα άβολα με το σώμα μου. Η απόφαση να κάνω CoolSculpting στην κοιλιά και στα παχάκια της πλάτης, ήταν η καλύτερη απόφαση που έχω πάρει εδώ και καιρό!

Αλέξανδρος Παπαηλίας

Για άριστο αισθητικό αποτέλεσμα συνδυάστε την Αυθεντική Κρυολιπόλυση CoolSculpting με:


ΑΘΗΝΑ

Τ 210 72 42 600
Δ Λεωφ. Βασ. Σοφίας 49

Ώρες λειτουργίας

Δευτέρα - Παρασκευή:
09.00 - 21.00
Σάββατο:
10.00 - 16.00

ΜΑΡΟΥΣΙ

Τ 210 61 00 900
Δ Λεωφ. Κηφισίας 71

Ώρες λειτουργίας

Δευτέρα - Παρασκευή:
09.00 - 21.00
Σάββατο:
10.00 - 16.00

ΓΛΥΦΑΔΑ

Τ 210 96 06 600
Δ Λεωφ. Βουλιαγμένης 96

Ώρες λειτουργίας

Δευτέρα - Παρασκευή:
11.00 - 20.00
  
Loading...