CelluSculpting

Γλυπτική της κυτταρίτιδας

Η θεραπεία CelluSculpting προσφέρει:

 • Πρόληψη και θεραπεία της κυτταρίτιδας
 • Αποκατάσταση φυσιολογικής λειτουργίας λιποκυττάρων
 • Οξυγόνωση των ιστών
 • Αποβολή τοξινών και κατακρατημένων υγρών

Η θεραπεία CelluSculpting βασίζεται στο πρώτο ιατροτεχνολογικό σκεύασμα που αναπτύχθηκε για την πρόληψη και τη θεραπεία της κυτταρίτιδας. Συνδυάζει ουσίες που αντιμετωπίζουν τις βασικές αιτίες εμφάνισης της κυτταρίτιδας όπως:

 • τη διαταραχή της αγγειακής και λεμφικής κυκλοφορίας,
 • την ανομοιογενή κατανομή των λιποκυττάρων,
 • την κατακράτηση υγρών και τοξικών ουσιών,
 • την απώλεια ελαστικότητας του δέρματος.


Η σύνθεση του CelluSculpting περιλαμβάνει ουσίες με διουρητικές, αποσυμφορητικές, συσφιχτικές και αντιοξειδωτικές ιδιότητες. Πιο συγκεκριμένα, περιλαμβάνει τα εξής δραστικά συστατικά:
 • caffeine (καφεΐνη), που διακρίνεται για τη λιπολυτική της δράση πάνω στα λιποκύτταρα,
 • carnitine (καρνιτίνη), που συμβάλλει στη διάσπαση των λιποκυττάρων και την αποβολή των λιπαρών οξέων τους,
 • equisetum (εκουϊζέτουμ), φυτό με διουρητικές ιδιότητες,
 • artichoke (αγκινάρα), που έχει ισχυρή αποτοξινωτική και διουρητική δράση,
 • EDTA (αιθυλενοδιαμενιτετραοξικό οξύ), που έχει αντιοξειδωτικές ιδιότητες.

Το CelluSculpting δρα από την 1η κιόλας συνεδρία

Η θεραπεία εφαρμόζεται με την τεχνική της μεσοθεραπείας στις περιοχές όπου εμφανίζεται η κυτταρίτιδα, όπως στο στομάχι, την κοιλιά, τους γλουτούς, τους μηρούς, τις γάμπες και το εσωτερικό των μπράτσων.

Από την πρώτη κιόλας συνεδρία, τα δραστικά συστατικά εξουδετερώνουν τη συσσώρευση τοξικών ουσιών που επιφέρουν τη διόγκωση των λιποκυττάρων. Επιπλέον, τονώνουν την αγγειακή και λεμφική κυκλοφορία, συμβάλλοντας έτσι στην αποβολή των κατακρατημένων υγρών και την αποστράγγιση των ιστών.

Για ακόμα πιο γρήγορα αποτελέσματα, συστήνεται ο συνδυασμός της θεραπείας CelluSculpting με τη μέθοδο LPG Endermologie®, η οποία μέσω μηχανικού lipomassage στραγγίζει τους ιστούς και αποκαθιστά τις κυτταρικές λειτουργίες.

Βελτιώνεται και η όψη χαλάρωσης

Τα δραστικά συστατικά του CelluSculpting ενισχύουν την αιμάτωση και την οξυγόνωση στην περιοχή της θεραπείας, συμβάλλοντας έτσι στην αναδόμηση του κολλαγόνου και την ανάκτηση της ελαστικότητας του συνδετικού ιστού. Με αυτόν τον τρόπο, παράλληλα με την καταπολέμηση της κυτταρίτιδας, βελτιώνεται σημαντικά και η όψη χαλάρωσης της επιδερμίδας. Για πιο ενισχυμένη συσφιχτική δράση, η θεραπεία CelluSculpting μπορεί να συνδυαστεί με τη θεραπεία Exilis Elite™ ή την τοποθέτηση νημάτων.

Η θεραπεία CelluSculpting είναι ανώδυνη, σύντομη και απόλυτα ασφαλής. Πολύ γρήγορα, το δέρμα ανακτά τη λεία υφή του και αποχαιρετά την όψη φλοιού πορτοκαλιού.


Για άριστο αισθητικό αποτέλεσμα συνδυάστε τη θεραπεία Cellusculpting με:


Σε τι υπερέχει η θεραπεία CelluSculpting
 • Εξελιγμένη μεσοθεραπεία με ιατροτεχνολογικό σκεύασμα
 • Προληπτική και θεραπευτική δράση
 • Σύντομη, ανώδυνη θεραπεία
 • Μηδαμινός χρόνος αποθεραπείας
 • Αποτελέσματα από την 1η κιόλας συνεδρία
 • Αποτελεσματικότητα αποδεδειγμένη από κλινικές μελέτες


Συμβουλές Διατροφής


Συχνές Ερωτήσεις


Σε ποιες περιπτώσεις συστήνεται η θεραπεία CelluSculpting;
Η θεραπεία CelluSculpting μπορεί να εφαρμοστεί σε όλες τις βαθμίδες κυτταρίτιδας, ακόμα και στην πρώτη βαθμίδα, όπου το πρόβλημα είναι ορατό μόνο κατά την πίεση του δέρματος. Πρόκειται για μία θεραπεία που έχει τόσο προληπτική, όσο και θεραπευτική δράση. Τα ενεργά συστατικά της σύνθεσής της συμβάλλουν στην καλή αγγειακή και λεμφική κυκλοφορία, την ομαλή λειτουργία των λιποκυττάρων στον υποδόριο ιστό και τη διατήρηση της ελαστικότητας του συνδετικού ιστού. Η θεραπεία μπορεί να δράσει συμπληρωματικά με άλλες θεραπείες που στοχεύουν στην καταπολέμηση της κυτταρίτιδας και την αποσυμφόρηση των ιστών, όπως τη θεραπεία ακουστικών κυμάτων X-Wave™, τη μέθοδο υποσκαφής της κυτταρίτιδας CelluClip και τη θεραπεία LPG Endermologie.
Τι περιέχει στη σύνθεσή της η θεραπεία CelluSculpting;
Η θεραπεία CelluSculpting περιλαμβάνει στη σύνθεσή της τα εξής δραστικά συστατικά:
 • caffeine (καφεΐνη), που διακρίνεται για τη λιπολυτική της δράση πάνω στα λιποκύτταρα,
 • carnitine (καρνιτίνη), που συμβάλλει στη διάσπαση των λιποκυττάρων και την αποβολή των λιπαρών οξέων τους,
 • equisetum (εκουϊζέτουμ), φυτό με διουρητικές ιδιότητες,
 • artichoke (αγκινάρα), που έχει ισχυρή αποτοξινωτική και διουρητική δράση,
 • EDTA (αιθυλενοδιαμενιτετραοξικό οξύ), που έχει αντιοξειδωτικές ιδιότητες.
Χάρη στην ειδική σύνθεσή της, η θεραπεία CelluSculpting καταφέρνει να θρέφει και να οξυγονώνει τους ιστούς, να ενισχύει την αγγειακή και λεμφική κυκλοφορία, να ευνοεί την αποβολή των τοξινών και των κατακρατημένων υγρών, και να ρυθμίζει τη φυσιολογική λειτουργία των λιποκυττάρων στον υποδόριο ιστό.
Πονάει η θεραπεία;
Όχι, πρόκειται για μία απολύτως ανεκτή θεραπεία.
Υπάρχουν ανεπιθύμητες ενέργειες;
Μετά την έγχυση, είναι πιθανό να υπάρξουν μικροί επιφανειακοί μώλωπες ή ελαφρύ προς μέτριο ερύθημα στην περιοχή. Αυτές οι αντιδράσεις θεωρούνται φυσιολογικές για αυτόν τον τύπο θεραπείας και υποχωρούν πλήρως εντός ολίγων ωρών. Η επιστροφή στις καθημερινές δραστηριότητες είναι άμεση.
Υπάρχουν αντενδείξεις;
Μοναδικές αντενδείξεις αποτελούν τα αυτοάνοσα νοσήματα, ο σακχαρώδης διαβήτης και η εγκυμοσύνη. Επίσης, για προληπτικούς λόγους, η θεραπεία δεν θα πρέπει να εφαρμόζεται σε ασθενείς με ιστορικό αναφυλαξίας ή διαφόρων αλλεργικών αντιδράσεων.
Πόσες συνεδρίες χρειάζονται;
Σε γενικές γραμμές, αρκούν 4-6 συνεδρίες, με συχνότητα 1 συνεδρία ανά βδομάδα, για να επιτευχθούν τα βέλτιστα αποτελέσματα.
Πότε θα δω αποτελέσματα;
Τα αποτελέσματα αρχίζουν να γίνονται ορατά από την πρώτη κιόλας συνεδρία και βελτιώνονται σταθερά καθώς αποκαθίστανται οι φυσιολογικές λειτουργίες των κυττάρων στον υποδόριο ιστό. Το δέρμα ανακτά σταδιακά την ελαστικότητά και τη λεία υφή του.

Αν και πρόσεχα πάντα, δεν μπορούσα να απαλλαγώ από την κυτταρίτιδα. Με το CelluSculpting, το κατάφερα άμεσα και χωρίς πόνο.
Ευχαριστώ!

Ιωάννα Μ.


Η κυτταρίτιδα ήταν το μόνιμο πρόβλημα από την εφηβεία μου. Είχα δοκιμάσει πολλές θεραπείες και κρέμες αλλά χωρίς ιδιαίτερα αποτελέσματα. Μία φίλη μου πρότεινε το CelluSculpting και πραγματικά έχω δει εντυπωσιακό αποτέλεσμα!

Φανή Πανταζή


Ζητήστε σήμερα ραντεβού εκτίμησης χωρίς χρέωση!

Όροι Χρήσης του Website

ΑΘΗΝΑ

Τ 210 72 42 600
Δ Λεωφ. Βασ. Σοφίας 49

Ώρες λειτουργίας

Δευτέρα - Παρασκευή:
09.00 - 21.00
Σάββατο:
10.00 - 16.00

ΜΑΡΟΥΣΙ

Τ 210 61 00 900
Δ Λεωφ. Κηφισίας 71

Ώρες λειτουργίας

Δευτέρα - Παρασκευή:
09.00 - 21.00
Σάββατο:
10.00 - 16.00

ΓΛΥΦΑΔΑ

Τ 210 96 06 600
Δ Λεωφ. Βουλιαγμένης 96

Ώρες λειτουργίας

Δευτέρα - Παρασκευή:
11.00 - 20.00
  
Loading...