Carboxytherapy

Αντιμετώπιση της χαλάρωσης με ενισχυμένες δόσεις οξυγόνου

Το Carboxytherapy προσφέρει

 • Καταπολέμηση της χαλάρωσης
 • Βελτίωση της ελαστικότητας της επιδερμίδας
 • Αποκατάσταση της φωτεινότητας του δέρματος
 • Αντιμετώπιση της κυτταρίτιδας και του τοπικού πάχους
 • Βελτίωση της όψης των ραγάδων

Το Carboxytherapy αποτελεί μία πέρα για πέρα φυσική θεραπεία, η οποία κερδίζει διαρκώς έδαφος στην κοσμητική δερματολογία ακριβώς επειδή έχει μόνο οφέλη για το δέρμα. Το Carboxytherapy εκμεταλλεύεται έναν φυσιολογικό μηχανισμό του οργανισμού, για να προσφέρει πολύτιμο οξυγόνο και συνεπώς τροφή στους ιστούς του δέρματος που με το πέρασμα του χρόνου ατονούν και χαλαρώνουν. Το αποτέλεσμα αυτής της ενισχυμένης οξυγόνωσης είναι δέρμα πιο σφιχτό και σφριγηλό, χωρίς σημάδια χαλάρωσης που να προδίδουν την ηλικία του.

περισσότερα

Το Carboxytherapy δίνει κυριολεκτικά πνοή ζωής στο δέρμα

Το Carboxytherapy επωφελείται επί της ουσίας μιας φυσιολογικής διαδικασίας του οργανισμού: τη χρήση οξυγόνου για την αποβολή διοξειδίου του άνθρακα. Η θεραπεία εφαρμόζεται με τη χορήγηση μικρών δόσεων carboxy (CO2) στις περιοχές της χαλάρωσης, με στόχο την ενίσχυση της κυκλοφορίας του αίματος στην περιοχή, καθώς το αίμα είναι ο φορέας του οξυγόνου. Η ενισχυμένη αιμάτωση και οξυγόνωση προκαλεί την αγγειογένεση νέων αιμοφόρων κυττάρων και διεγείρει την παραγωγή κολλαγόνου, με αποτέλεσμα να βελτιώνεται η εξωτερική όψη της επιδερμίδας.
Το Carboxytherapy μπορεί να εφαρμοστεί με ασφάλεια στον λαιμό, τα μπράτσα, την κοιλιά, το στομάχι, τους γλουτούς και τα πόδια. Με την αναδόμηση της μήτρας του κολλαγόνου, το δέρμα δείχνει πιο σφιχτό και σφριγηλό.

Ένα υπερόπλο στη φαρέτρα της κοσμητικής δερματολογίας

Τo Carboxytherapy έχει αποδειχτεί ένα υπερόπλο στη φαρέτρα της κοσμητικής δερματολογίας, καθώς η αυξημένη οξυγόνωση των ιστών δρα ευεργετικά για τη συνολική κατάσταση του δέρματος. Πέραν της χαλάρωσης, η θεραπεία καταπολεμάει και την κυτταρίτιδα,ευνοώντας την αποσυμφόρηση των ιστών από την κατακράτηση τοξινών και τον καλύτερο μεταβολισμό του τοπικού λίπους, ενώ βελτιώνει σημαντικά και τις ραγάδες.Έτσι, το δέρμα επανακτά τη σφριγηλότητα, τη φωτεινότητα και πάνω από όλα τη νεανικότητά του!Σε τι υπερέχει η αντιμετώπιση της χαλάρωσης με Carboxytherapy
 • Αυξημένη αιμάτωση και οξυγόνωση των ιστών
 • Ταυτόχρονη βελτίωση της κυτταρίτιδας και των ραγάδων
 • Φυσική θεραπεία, χωρίς παρενέργειες
 • Χωρίς χρόνο αποθεραπείας


Συμβουλές Διατροφής


Συχνές Ερωτήσεις


Πώς δρα το Carboxytherapy;
Η θεραπεία βασίζεται στην έγχυση μικρών δόσεων διοξειδίου του άνθρακα (CO2) στις περιοχές του σώματος όπου παρατηρείται χαλάρωση και ρυτίδωση του δέρματος. Το Carboxytherapy αναγκάζει τον οργανισμό να ανταποκριθεί άμεσα και να στείλει τοπικά περισσότερο οξυγόνο, προκειμένου να αποβάλει το CO2, όπως ακριβώς συμβαίνει και με τον μηχανισμό της αναπνοής. Στόχος είναι η τοπική ενίσχυση της κυκλοφορίας του αίματος, καθώς το αίμα είναι ο φορέας του οξυγόνου. Η καλύτερη αιμάτωση και οξυγόνωση προκαλούν την αναδόμηση του κολλαγόνου και την αγγειογένεση νέων αιμοφόρων κυττάρων στα επίμαχα σημεία, με αποτέλεσμα να αναζωογονούνται και να ανορθώνονται οι ιστοί, και να βελτιώνεται η εξωτερική όψη της επιδερμίδας.
Σε ποιες άλλες περιπτώσεις χρησιμοποιείται το Carboxytherapy;
Είναι μία θεραπεία που εφαρμόζεται εδώ και πολλά χρόνια στον τομέα της δερματολογίας, αφού προσφέρει εκπληκτικά αποτελέσματα στην αντιμετώπιση της κυτταρίτιδας, του τοπικού πάχους, των ραγάδων και των μαύρων κύκλων. Επίσης, χρησιμοποιείται και ως θεραπεία τριχόπτωσης. Οι υποδόριες ενέσεις διοξειδίου του carboxy προκαλούν αγγειοδιαστολή (δηλαδή άνοιγμα των μικροσκοπικών αιμοφόρων αγγείων), που επιτρέπει την ενισχυμένη θρέψη του τριχωτού της κεφαλής με αποτέλεσμα να σταματάει η τριχόπτωση και να διεγείρεται η τριχοφυΐα.
Υπάρχουν παρενέργειες;
Στα σημεία των εγχύσεων είναι πιθανόν να εμφανιστεί ήπιο οίδημα ή μώλωπας, που όμως είναι ένα φυσιολογικό φαινόμενο, το οποίο υποχωρεί μέσα σε 48 ώρες. Κατά τα άλλα, δεν υπάρχει κανένας γνωστός κίνδυνος που να έχει συνδεθεί με τη χρήση του carboxytherapy. Αρκεί να σκεφτεί κανείς ότι οι ενέσεις διοξειδίου του άνθρακα χρησιμοποιούνται με ασφάλεια εδώ και πολλά χρόνια για τη διευκόλυνση ενδοσκοπικών επεμβάσεων στην κοιλιακή χώρα, ενώ εγχέονται και απευθείας στην κυκλοφορία του αίματος από επεμβατικούς καρδιολόγους στο πλαίσιο συγκεκριμένων διαγνωστικών και θεραπευτικών μεθόδων.
Πόσες συνεδρίες χρειάζονται;
Σε γενικές γραμμές, απαιτούνται από τέσσερις έως δώδεκα θεραπείες ανάλογα με τη φύση και την έκταση του προβλήματος, με συχνότητα 1-2 συνεδρίες ανά βδομάδα. Στη συνέχεια, συστήνονται μερικές επαναληπτικές συνεδρίες ανά εξάμηνο για την εδραίωση των αποτελεσμάτων.
Πόσο διαρκεί κάθε συνεδρία;
Μία μέση συνεδρία διαρκεί από 15 έως 30 λεπτά.
Πότε θα δω αποτελέσματα;
Τα αποτελέσματα γίνονται ορατά από την 2η-3η συνεδρία και διαρκούν τουλάχιστον έξι μήνες, μετά τους οποίους συστήνεται η επανάληψη 1-2 συνεδριών στο πλαίσιο συντήρησης.
Πονάει η θεραπεία;
Όχι. Υπάρχει η αίσθηση μονάχα μιας ελαφριάς πίεσης στην περιοχή, η οποία είναι απολύτως ανεκτή.
Μπορεί το Carboxytherapy να συνδυαστεί με άλλες θεραπείες;
Φυσικά. Για πιο θεαματικά αποτελέσματα, μπορεί να προταθεί ανά περίπτωση ο συνδυασμός του Carboxytherapy με άλλες θεραπείες κατά της χαλάρωσης, όπως εφαρμογή ραδιοσυχνοτήτων-υπερήχων με Exilis Elite™ και τοποθέτηση νημάτων.


Ιατρικός Εξοπλισμός

 • Παροχή ιατρικού διοξειδίου του άνθρακα (CO2)
 • Σύστημα ελέγχου βάθους δράσης
 • Μετρητής πίεσης αερίου (gas flow)
 • Μετρητής παροχής ml αερίου ανά θεραπεία
 • Επιλογέας προγράμματος για αντιμετώπιση κυτταρίτιδας, χαλάρωσης, ραγάδων, τοπικού λίπους

Δεν θα περίμενα ποτέ ότι μία τόσο απλή και φυσική θεραπεία θα ήταν τόσο αποτελεσματική.
Έχω δει φοβερή βελτίωση σε επίπεδο σύσφιξης σε μπράτσα και κοιλιά!

Δάφνη Ζ., 42 ετών


Έκανα 8 συνεδρίες Carboxytherapy στην περιοχή της κοιλιάς, όπου το δέρμα μου είχε χαλαρώσει πολύ μετά από τρεις εγκυμοσύνες, και είδα τεράστια βελτίωση!
Το συνιστώ ανεπιφύλακτα!

Ελένη Φ., 39 ετών


Ζητήστε σήμερα ραντεβού εκτίμησης χωρίς χρέωση!

Loading...
Ονοματεπώνυμο (απαραίτητο)
Email (απαραίτητο)
Κινητό (απαραίτητο)