Carboxytherapy

Αντιμετώπιση της χαλάρωσης με ενισχυμένες δόσεις οξυγόνου

Το Carboxytherapy προσφέρει

 • Καταπολέμηση της χαλάρωσης
 • Βελτίωση της ελαστικότητας της επιδερμίδας
 • Αποκατάσταση της φωτεινότητας του δέρματος
 • Αντιμετώπιση της κυτταρίτιδας και του τοπικού πάχους
 • Βελτίωση της όψης των ραγάδων

Το Carboxytherapy αποτελεί μία πέρα για πέρα φυσική θεραπεία, η οποία κερδίζει διαρκώς έδαφος στην κοσμητική δερματολογία ακριβώς επειδή έχει μόνο οφέλη για το δέρμα. Το Carboxytherapy εκμεταλλεύεται έναν φυσιολογικό μηχανισμό του οργανισμού, για να προσφέρει πολύτιμο οξυγόνο και συνεπώς τροφή στους ιστούς του δέρματος που με το πέρασμα του χρόνου ατονούν και χαλαρώνουν. Το αποτέλεσμα αυτής της ενισχυμένης οξυγόνωσης είναι δέρμα πιο σφριγηλό, χωρίς σημάδια χαλάρωσης που να προδίδουν την ηλικία του.


Το Carboxytherapy δίνει κυριολεκτικά πνοή ζωής στο δέρμα

Το Carboxytherapy αξιοποιεί στην ουσία μια φυσιολογική διαδικασία του οργανισμού: τη χρησιμοποίηση οξυγόνου για να αποβάλει διοξείδιο του άνθρακα. Η θεραπεία εφαρμόζεται με τη χορήγηση μικρών δόσεων carboxy (CO2) στις περιοχές της χαλάρωσης, με στόχο να ενισχυθεί η κυκλοφορία του αίματος στην περιοχή, καθώς μέσω του αίματος τροφοδοτείται ο οργανισμός με οξυγόνο. Μέσω της ενισχυμένης αιμάτωσης και οξυγόνωσης προκαλείται αγγειογένεση αιμοφόρων κυττάρων και διεγείρεται η παραγωγή κολλαγόνου, με αποτέλεσμα τη βελτίωση της εξωτερικής εικόνας της επιδερμίδας.
Το Carboxytherapy μπορεί να εφαρμοστεί με ασφάλεια στον λαιμό, τα μπράτσα, την κοιλιά, το στομάχι, τους γλουτούς και τα πόδια. Με την αναδόμηση της μήτρας του κολλαγόνου, το δέρμα εμφανίζεται πιο σφριγηλό.

Ένα υπερόπλο στη φαρέτρα της κοσμητικής δερματολογίας

Τo Carboxytherapy έχει αποδειχτεί ένα υπερόπλο στη φαρέτρα της κοσμητικής δερματολογίας, καθώς η αυξημένη οξυγόνωση των ιστών δρα ευεργετικά για τη συνολική κατάσταση του δέρματος. Πέραν της χαλάρωσης, η θεραπεία καταπολεμάει και την κυτταρίτιδα,ευνοώντας την αποσυμφόρηση των ιστών από την κατακράτηση τοξινών και τον καλύτερο μεταβολισμό του τοπικού λίπους, ενώ βελτιώνει σημαντικά και τις ραγάδες.Έτσι, το δέρμα επανακτά τη σφριγηλότητα, τη φωτεινότητα και πάνω από όλα τη νεανικότητά του!Σε τι υπερέχει η αντιμετώπιση της χαλάρωσης με Carboxytherapy
 • Αυξημένη αιμάτωση και οξυγόνωση των ιστών
 • Ταυτόχρονη βελτίωση της κυτταρίτιδας και των ραγάδων
 • Φυσική θεραπεία, χωρίς παρενέργειες
 • Χωρίς χρόνο αποθεραπείας


Συμβουλές Διατροφής


Συχνές Ερωτήσεις


Ποια είναι η δράση του Carboxytherapy;
Η θεραπεία πραγματοποιείται εγχέοντας μικρές δόσεις διοξειδίου του άνθρακα σε εκείνες τις περιοχές του σώματος όπου παρατηρείται χαλάρωση και ρυτίδωση του δέρματος. Το Carboxytherapy εξαναγκάζει τον οργανισμό να αντιδράσει αμέσως και να χορηγήσει τοπικά μεγαλύτερη δόση οξυγόνου, έτσι ώστε να αποβληθεί το CO2, διαδικασία παρόμοια μ' αυτή που εκτελείται κατά την αναπνοή. Σκοπός είναι να ενδυναμωθεί σε τοπικό επίπεδο η κυκλοφορία του αίματος, καθώς το αίμα τροφοδοτεί με οξυγόνο τον οργανισμό. Μέσω της καλύτερης οξυγόνωσης και αιμάτωσης επιτυγχάνεται αναδόμηση του κολλαγόνου, καθώς και αγγειογένεση αιμοφόρων κυττάρων στις επίμαχες περιοχές, γεγονός που έχει ως αποτέλεσμα να ανορθώνονται και να αναζωογονούνται οι ιστοί, και να αποκτά βελτιωμένη όψη η επιδερμίδα.
Σε ποιες άλλες περιπτώσεις χρησιμοποιείται το Carboxytherapy;
Πρόκειται για θεραπεία που χρησιμοποιείται εδώ και χρόνια στην δερματολογία, καθώς αντιμετωπίζει θεαματικά την κυτταρίτιδα, το τοπικό τις ραγάδες και τους μαύρους κύκλους. Επίσης, χρησιμοποιείται και ως θεραπεία ενάντια στην τριχόπτωση. Μέσω των υποδόριων ενέσεων διοξειδίου του άνθρακα προκαλείται αγγειοδιαστολή (ανοίγουν δηλαδή τα μικροσκοπικά αιμοφόρα αγγεία), χάρη στην οποία τρέφεται το τριχωτό της κεφαλής με συνέπεια να σταματάει η τριχόπτωση και να διεγείρεται η τριχοφυΐα.
Υπάρχουν παρενέργειες;
Στα σημεία των εγχύσεων είναι πιθανόν να εμφανιστεί ήπιο οίδημα ή μώλωπας, που όμως είναι ένα φυσιολογικό φαινόμενο, το οποίο παρουσιάζει ύφεση εντός 48 ωρών. Κατά τα άλλα, η θεραπεία αυτή είναι πολύ ασφαλής. Αρκεί να λάβει κανείς υπόψη του ότι η χρήση των ενέσεων διοξειδίου του άνθρακα γίνεται με απόλυτη ασφάλεια (για αρκετά χρόνια) για να κάνουν πιο εύκολες τις ενδοσκοπικές επεμβάσεις στην κοιλιά, ενώ επεμβατικοί καρδιολόγοι εγχέουν απευθείας διοξείδιο του άνθρακα στην κυκλοφορία του αίματος στα πλαίσια εφαρμογής ειδικών θεραπευτικών και διαγνωστικών μεθόδων.
Πόσες συνεδρίες χρειάζονται;
Απαιτούνται, γενικότερα, 4-12 θεραπείες αναλόγως της φύσης και της έκτασης του προβλήματος, με συχνότητα 1-2 συνεδρίες ανά βδομάδα. Στη συνέχεια, συστήνεται η εφαρμογή μερικών επαναληπτικών εγχύσεων ανά 6μήνες προκειμένου να εδραιωθούν τα αποτελέσματα.
Πόσο διαρκεί κάθε συνεδρία;
Η διάρκεια μιας μέσης συνεδρίας είναι 15-30'.
Πότε θα δω αποτελέσματα;
Το αποτέλεσμα γίνεται ορατό από την 2η-3η συνεδρία και διαρκεί τουλάχιστον ένα εξάμηνο, μετά το οποίο συνιστάται η επανάληψη 1-2 συνεδριών για λόγους συντήρησης.
Είναι επώδυνη η θεραπεία;
Όχι. Υπάρχει η αίσθηση μονάχα μιας ελαφριάς πίεσης στην περιοχή, η οποία είναι απολύτως ανεκτή.
Μπορεί το Carboxytherapy να συνδυαστεί με άλλες θεραπείες;
Φυσικά. Για πιο θεαματικά αποτελέσματα, μπορεί να προταθεί ανά περίπτωση ο συνδυασμός του Carboxytherapy με άλλες θεραπείες κατά της χαλάρωσης, όπως εφαρμογή ραδιοσυχνοτήτων-υπερήχων με Exilis Elite™ και τοποθέτηση νημάτων.


Ιατρικός Εξοπλισμός

 • Παροχή ιατρικού διοξειδίου του άνθρακα (CO2)
 • Σύστημα ελέγχου βάθους δράσης
 • Μετρητής πίεσης αερίου (gas flow)
 • Μετρητής παροχής ml αερίου ανά θεραπεία
 • Επιλογέας προγράμματος για αντιμετώπιση κυτταρίτιδας, χαλάρωσης, ραγάδων, τοπικού λίπους

Δεν θα περίμενα ποτέ ότι μία τόσο απλή και φυσική θεραπεία θα ήταν τόσο αποτελεσματική.
Έχω δει φοβερή βελτίωση σε επίπεδο σύσφιξης σε μπράτσα και κοιλιά!

Δάφνη Ζ., 42 ετών


Έκανα 8 συνεδρίες Carboxytherapy στην περιοχή της κοιλιάς, όπου το δέρμα μου είχε χαλαρώσει πολύ μετά από τρεις εγκυμοσύνες, και είδα τεράστια βελτίωση!
Το συνιστώ ανεπιφύλακτα!

Ελένη Φ., 39 ετών


Ζητήστε σήμερα ραντεβού εκτίμησης χωρίς χρέωση!

ΑΘΗΝΑ

Τ 210 72 42 600
Δ Λεωφ. Βασ. Σοφίας 49

Ώρες λειτουργίας

Δευτέρα - Παρασκευή:
09.00 - 21.00
Σάββατο:
10.00 - 16.00

ΜΑΡΟΥΣΙ

Τ 210 61 00 900
Δ Λεωφ. Κηφισίας 71

Ώρες λειτουργίας

Δευτέρα - Παρασκευή:
09.00 - 21.00
Σάββατο:
10.00 - 16.00

ΓΛΥΦΑΔΑ

Τ 210 96 06 600
Δ Λεωφ. Βουλιαγμένης 96

Ώρες λειτουργίας

Δευτέρα - Παρασκευή:
11.00 - 20.00
  
Loading...