Χαλάρωση

Tο δέρμα σας έχει χαλαρώσει μετά από μεγάλη απώλεια κιλών, εγκυμοσύνη ή λόγω γήρανσης; Έχετε παρατηρήσει ότι έχει χάσει την ελαστικότητά του και έχει παραδοθεί στους νόμους της βαρύτητας; Εάν στόχος σας είναι να αποκτήσετε και πάλι σφριγηλή και νεανική επιδερμίδα στην κοιλιά, τους γλουτούς, τα μπράτσα ή τους μηρούς, τότε μπορείτε να το πετύχετε άμεσα και μάλιστα με μη επεμβατικό τρόπο!

Με το πέρασμα του χρόνου, οι ινοβλάστες, δηλαδή τα κύτταρα που εργάζονται για τη νεότητα του δέρματος παράγοντας κολλαγόνο και ελαστίνη, αρχίζουν να τεμπελιάζουν. Το δέρμα γίνεται λιγότερο ελαστικό, χάνει την πυκνότητά του και αν αυτό συνδυαστεί με μεγάλη απώλεια βάρους, εγκυμοσύνη, ή ακόμα και με κάποια πλαστική επέμβαση αφαίρεσης λίπους, όπως λιποαναρρόφηση, τότε δεν καταφέρνει να επανέλθει και «κρεμάει».

Δύο θεραπείες ξυπνούν τους ινοβλάστες

Η χαλάρωση είναι ένα από τα πιο κοινά αισθητικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν άνδρες και γυναίκες. Και μέχρι πρότινος δεν υπήρχαν αποτελεσματικές μη επεμβατικές θεραπείες για την αντιμετώπισή της. Ο δρόμος για το χειρουργείο και η επιλογή της κοιλιοπλαστικής, της βραχιονοπλαστικής ή της μηροπλαστικής αντίστοιχα, ήταν μονόδρομος. Πλέον όμως, η κοσμητική δερματολογία είναι σε θέση να γυρίσει τον χρόνο πίσω και να αποκαταστήσει τη χαμένη σφριγηλότητα της επιδερμίδας με δύο εξελιγμένες μεθόδους: το Exilis Elite™ και τα νήματα.
Πρόκειται για δύο επαναστατικές θεραπείες που ξυπνάνε τη διαδικασία ανανέωσης των κυττάρων, αναγκάζοντας τους ινοβλάστες να εργαστούν εντατικά για να αποκαταστήσουν όχι μόνο τη χαμένη ελαστικότητα, αλλά και την πυκνότητα του δέρματος. Οι θεραπείες είναι κατάλληλες τόσο για άνδρες, όσο και για γυναίκες με εμφανή χαλάρωση στην κοιλιά, τους γλουτούς, τους μηρούς, τα μπράτσα, τα γόνατα και τον λαιμό.
Το αποτέλεσμα είναι μακροχρόνιο, αφού οι εξελιγμένες μη επεμβατικές θεραπείες δρουν στοχευμένα στα βαθύτερα στρώματα του δέρματος, εκεί από όπου εξαρτάται η νεότητα της επιδερμίδας. Με τη βοήθεια της επιστημονικής ομάδας των Ιατρείων IQ – Intensive Quality Skin Clinics, θα σχεδιάσετε το θεραπευτικό πλάνο που θα σας βοηθήσει να αντιστρέψετε τις επιπτώσεις του χρόνου στο δέρμα σας και όχι μόνο να αισθάνεστε, αλλά και να δείχνετε νέοι!

Exilis Elite™

Η νέα μη-επεμβατική μέθοδος θερμολιπόλυσης, μία από τις κορυφαίες θεραπείες σύσφιξης στον κόσμο χάρη στην πρωτοποριακή τεχνολογία της να συνδυάζει τις μονοπολικές ραδιοσυχνότητες με την ενέργεια των υπερήχων στην ίδια συσκευή, καταπολεμά άμεσα τη χαλάρωση του δέρματος. Ταυτόχρονα, ενεργοποιεί τη μακροπρόθεσμη παραγωγή κολλαγόνου με αποτέλεσμα τη διατήρηση της σφριγηλότητάς του μακροχρόνια.

Περισσότερα για το CoolSculpting®


Νήματα Σώματος

Τα νήματα είναι ειδικές ίνες που τοποθετούνται κάτω από την επιδερμίδα, με στόχο να διεγείρουν τη σύνθεση φρέσκου κολλαγόνου. Γύρω τους δημιουργείται σταδιακά ένα πλέγμα από ίνες κολλαγόνου που προσφέρει την επιθυμητή ανόρθωση του χαλαρού δέρματος και την αποκατάσταση των χαμένων όγκων. Ουσιαστικά, τα νήματα λειτουργούν ως «αόρατα στηρίγματα» ενάντια στους νόμους της βαρύτητας.

Περισσότερα για το Exilis Elite™

Carboxytherapy

Το Carboxytherapy αποτελεί μία πέρα για πέρα φυσική θεραπεία, η οποία κερδίζει διαρκώς έδαφος στην κοσμητική δερματολογία ακριβώς επειδή έχει μόνο οφέλη για το δέρμα.

Περισσότερα για το Carboxytherapy

Ζητήστε σήμερα ραντεβού εκτίμησης χωρίς χρέωση!

Όροι Χρήσης του Website

ΑΘΗΝΑ

Τ 210 72 42 600
Δ Λεωφ. Βασ. Σοφίας 49

Ώρες λειτουργίας

Δευτέρα - Παρασκευή:
09.00 - 21.00
Σάββατο:
10.00 - 16.00

ΜΑΡΟΥΣΙ

Τ 210 61 00 900
Δ Λεωφ. Κηφισίας 71

Ώρες λειτουργίας

Δευτέρα - Παρασκευή:
09.00 - 21.00
Σάββατο:
10.00 - 16.00

ΓΛΥΦΑΔΑ

Τ 210 96 06 600
Δ Λεωφ. Βουλιαγμένης 96

Ώρες λειτουργίας

Δευτέρα - Παρασκευή:
11.00 - 20.00
  
Loading...