Τοπικό Πάχος

Προσέχετε τη διατροφή σας, γυμνάζεστε συστηματικά και φροντίζετε το σώμα σας, όμως το τοπικό πάχος δεν υπακούει σε αυτόν τον υγιεινό τρόπο ζωής. Είναι γεγονός ότι το λίπος δείχνει την προτίμησή του σε συγκεκριμένες περιοχές του σώματος, όπως είναι η κοιλιά, τα ψωμάκια και τα πλαϊνά της μέσης, και συσσωρεύεται εκεί κάνοντας δύσκολη υπόθεση την εξάλειψή του. Παράγοντες όπως η κληρονομική προδιάθεση, οι ορμονικές αλλαγές, η λήψη συγκεκριμένων φαρμάκων και η καθιστική ζωή λειτουργούν μόνο επιβαρυντικά.
Για πολλά χρόνια υπήρχε μόνο η χειρουργική μέθοδος της λιποαναρρόφησης για την αντιμετώπιση του τοπικού πάχους. Πλέον, η κοσμητική δερματολογία προσφέρει 3 μη επεμβατικές θεραπείες που καταπολεμούν το συσσωρευμένο λίπος με ασφαλή και αποτελεσματικό τρόπο και στα Ιατρεία IQ-Intensive Quality Skin Clinics τις διαθέτουμε και τις τρεις!

Οι μη επεμβατικές θεραπείες καταπολέμησης του τοπικού πάχους αποτελούν την ιδανική επιλογή για εσάς που είστε ή βρίσκεστε κοντά στο ιδανικό βάρος, όμως παρ’ όλα αυτά ταλαιπωρείστε από συσσωρευμένο λίπος σε κάποιες περιοχές του σώματός σας. Είναι το περίσσιο λίπος που καθιστά δύσκολο το κλείσιμο ενός κουμπιού, περιορίζει τις ενδυματικές επιλογές σας καθώς διαγράφεται κάτω από τα πιο εφαρμοστά ρούχα και χαλάει καθημερινά τη διάθεσή σας κάνοντας να μοιάζει μάταια κάθε προσπάθεια καταπολέμησής του.

Με τις σύγχρονες μη-επεμβατικές θεραπείες της κοσμητικής δερματολογίας, μπορείτε να το καταπολεμήσετε οριστικά, ακόμα και σε μία μόνο συνεδρία. Είναι αυθεντικές μέθοδοι με προδιαγραφές ασφαλείας και αποτελεσματικότητας, που έχουν λάβει την έγκριση του αυστηρού FDA Αμερικής. Είναι ιδανικές επιλογές για εσάς που θέλετε να αποκτήσετε ένα καλλίγραμμο σώμα με θεραπείες που δεν θα σας βάλουν στη διαδικασία ενός χειρουργείου και δεν θα διαταράξουν το καθημερινό σας πρόγραμμα. Μπορείτε να τις εφαρμόσετε στο μεσημεριανό διάλειμμα της δουλειάς και να επιστρέψετε κανονικά στην εργασία σας.

Σε αντίθεση με τη χειρουργική λιποαναρρόφηση, εφαρμόζονται στο ιατρείο χωρίς ανάγκη αναισθησίας, δεν αφήνουν ουλές ή σημάδια, δεν σας κρατάνε μακριά από τις υποχρεώσεις σας και δίνουν τον απαραίτητο χρόνο στο δέρμα να προσαρμοστεί χάρη στην ελαστικότητά του. Το αποτέλεσμα επιτυγχάνεται με απόλυτη ασφάλεια και το κυριότερο από όλα είναι μόνιμο!

Το μόνο που έχετε να κάνετε, είναι να κλείσετε ένα ραντεβού στα ιατρεία μας για να ενημερωθείτε αναλυτικά χωρίς χρέωση. Η εξειδικευμένη ιατρική ομάδα μας θα αξιολογήσει τις ανάγκες σας και θα διαμορφώσει το εξατομικευμένο θεραπευτικό πλάνο που θα μεταμορφώσει το σώμα σας!CoolSculpting®

Η αυθεντική κρυολιπόλυση, πιστοποιημένη από τον αμερικανικό οργανισμό FDA, ψύχει με επιλεκτικό τρόπο τα περίσσια λιποκύτταρα στους -11°C χωρίς να επηρεάζει το γειτονικό δέρμα. Με ενισχυμένες κεφαλές διαφορετικού μεγέθους, για κάθε περιοχή του σώματος, μειώνει οριστικά το στρώμα λίπους στην περιοχή της θεραπείας σε μία μόνο συνεδρία!

Περισσότερα για το CoolSculpting®


Exilis Elite™

Η νέα μη-επεμβατική μέθοδος θερμολιπόλυσης εξαλείφει οριστικά το επίμονο τοπικό πάχος, που δεν «ακούει» σε κανένα πρόγραμμα διατροφής ή άσκησης. Μοναδική από άποψη τεχνολογίας, καθώς συνδυάζει δύο πολύ αποτελεσματικές ενέργειες της κοσμητικής δερματολογίας, δρα στοχευμένα στο επιθυμητό βάθος του λιπώδους ιστού, αυξάνοντας τις τοπικές καύσεις κατά 110%!

Περισσότερα για το Exilis Elite™


LipoLysis

Με την εξελιγμένη μικρολιπογλυπτική σώματος, τα περίσσια λιποκύτταρα αποβάλλονται με γρήγορο, ανώδυνο και ασφαλή τρόπο. Η εφαρμογή του LipoLysis είναι τρισδιάστατη ώστε να αντιμετωπίζει το τοπικό πάχος σε όλο το βάθος και την έκτασή του. Μόνιμο αποτέλεσμα, επιβεβαιωμένο από κλινικές μελέτες.

Περισσότερα για το LipoLysis


Ζητήστε σήμερα ραντεβού εκτίμησης χωρίς χρέωση!

Όροι Χρήσης του Website

ΑΘΗΝΑ

Τ 210 72 42 600
Δ Λεωφ. Βασ. Σοφίας 49

Ώρες λειτουργίας

Δευτέρα - Παρασκευή:
09.00 - 21.00
Σάββατο:
10.00 - 16.00

ΜΑΡΟΥΣΙ

Τ 210 61 00 900
Δ Λεωφ. Κηφισίας 71

Ώρες λειτουργίας

Δευτέρα - Παρασκευή:
09.00 - 21.00
Σάββατο:
10.00 - 16.00

ΓΛΥΦΑΔΑ

Τ 210 96 06 600
Δ Λεωφ. Βουλιαγμένης 96

Ώρες λειτουργίας

Δευτέρα - Παρασκευή:
11.00 - 20.00
  
Loading...