VASERlipo®


Συχνές Ερωτήσεις

Η διαδικασία του VASERlipo® είναι ασφαλής;
Πρόκειται για μία εξαιρετικά ασφαλή διαδικασία λιποαναρρόφησης, η οποία χρησιμοποιείται εκτενώς από πλαστικούς χειρουργούς σε όλο τον κόσμο με σημαντικά κλινικά αποτελέσματα.
Σε τι διαφέρει το VASERlipo® από την παραδοσιακή λιποαναρρόφηση;
Η διαδικασία του VASERlipo® είναι ελάχιστα επεμβατική καθώς χρησιμοποιεί τεχνολογία υπερήχων για να διαχωρίσει τα μέρη των ιστών όπου βρίσκεται το λίπος και να στοχεύσει επιλεκτικά μόνο σε αυτό. Η πρωτοποριακή τεχνολογία του VASERlipo® διασπά το λίπος αφήνοντας άθικτους όλους τους περιβάλλοντες ιστούς, με θεαματικά αποτελέσματα σε μία μόνο συνεδρία.
Γιατί να εμπιστευτώ την θεραπεία VASERlipo®;
Η διαδικασία VASERlipo® είναι αξιόπιστη καθώς χρησιμοποιεί την δοκιμασμένη τεχνολογία λιποαναρρόφησης με υπερήχους και τα αποτελέσματά της είναι κλινικά αποδεδειγμένα.
Γιατί να επιλέξω τη θεραπεία VASERlipo®;
Το VASERlipo® εξαφανίζει αποτελεσματικά το περιττό, τοπικό λίπος από το σώμα και σμιλεύει εντυπωσιακά το περίγραμμα του σώματος. Είναι ελάχιστα επεμβατική διαδικασία, καθώς τα κύματα των υπερήχων που χρησιμοποιεί διασπούν επιλεκτικά μικρές ή μεγάλες περιοχές λίπους χωρίς να προκαλείται βλάβη στους ιστούς.
Σε ποιες περιοχές του σώματος μπορώ να κάνω VASERlipo®;
  • Μάγουλα, πηγούνι και λαιμός
  • Κοιλιά, γοφοί και μέση
  • Στήθος (άνδρες και γυναίκες)
  • Γλουτοί
  • Μπράτσα
  • Γόνατα, κνήμη ή αστράγαλοι
Μπορούν να αντιμετωπιστούν με VASERlipo® πολλές περιοχές ταυτόχρονα;
Ναι, το VASERlipo® μας επιτρέπει να θεραπεύσουμε πολλές περιοχές του σώματος ταυτόχρονα, κατά τη διάρκεια μιας διαδικασίας. Ωστόσο, ο σχεδιασμός της θεραπείας γίνεται ανάλογα με την περίπτωση από τον εξειδικευμένο χειρουργό των ιατρείων μας.
VASERlipo® μπορούν να κάνουν και άνδρες;
Φυσικά και μπορούν. Οι πιο δημοφιλείς περιοχές θεραπείας για άνδρες είναι το στήθος, το στομάχι και η μέση.
Τα αποτελέσματα είναι μόνιμα;
Το VASERlipo® αφαιρεί τοπικό λίπος και λιπώδη κύτταρα από την περιοχή που εφαρμόζεται. Το αν τα αποτελέσματα είναι περισσότερο ή λιγότερο μόνιμα* εξαρτάται από τις διακυμάνσεις του βάρους. Αν το βάρος σας διατηρείται σχεδόν σταθερό, οι μικρές διακυμάνσεις του βάρους θα παραμείνουν απαρατήρητες καθώς το επιπλέον λίπος θα κατανέμεται ομοιόμορφα σε όλο το σώμα. Αν πάλι, παρατηρηθεί σημαντική αύξηση βάρους, το λίπος θα γίνει αισθητό στην περιοχή που εφαρμόστηκε η θεραπεία.

* Τα αποτελέσματα και τα οφέλη από τη διαδικασία του VASERlipo® ποικίλλουν και διαφέρουν σε κάθε άτομο.
Πόσο σύντομα θα δω αποτελέσματα;
Τα αποτελέσματα ποικίλλουν ανάλογα με την ποσότητα του απομακρυσμένου λίπους από το σώμα, τον αριθμό των περιοχών που εφαρμόζεται το VASERlipo® και άλλους παράγοντες. Πολλοί ασθενείς αναφέρουν ότι βλέπουν αποτελέσματα αμέσως μετά τη διαδικασία με τελικά αποτελέσματα περίπου τρεις έως τέσσερις μήνες αργότερα. Ο πλαστικός χειρουργός των ιατρείων μας θα σας ενημερώσει σχετικά ώστε να ανταποκριθεί στις ρεαλιστικές σας προσδοκίες.
Μετά την διαδικασία με VASERlipo® θα εμφανιστεί πάλι τοπικό λίπος στο σώμα μου;
Αν υιοθετήσετε έναν υγιεινό τρόπο ζωής με σωστή διατροφή και άσκηση, το λίπος δεν θα εμφανιστεί ποτέ ξανά στα σημεία που θα θεραπευθούν. Ωστόσο, επειδή το λίπος είναι απαραίτητο για ένα υγιές σώμα, ορισμένα βασικά λιπώδη στρώματα στις περιοχές του σώματος δεν πρέπει να επηρεαστούν. Εάν μετά τη διαδικασία VASERlipo® εμφανίσετε φυσιολογική αύξηση βάρους, το τοπικό λίπος συνήθως κατανέμεται αναλογικά σε ολόκληρο το σώμα.
Είναι το VASERlipo® κατάλληλο για μένα;
Εάν είστε υγιείς, δεν είστε υπέρβαρος και επιδιώκετε έναν γρήγορο, ελάχιστα επεμβατικό τρόπο αφαίρεσης του επίμονου τοπικού πάχους, η διαδικασία VASERlipo® θα μπορούσε να είναι η λύση στο πρόβλημά σας.
Αν και υπάρχουν όρια στην ποσότητα του λίπους που μπορεί να αφαιρεθεί από το σώμα, ο εξειδικευμένος χειρουργός μας μπορεί να σας βοηθήσει σχετικά με πιθανές περιοχές του σώματός σας που μπορούν να υποβληθούν σε διαδικασία αφαίρεσης λίπους, αλλά και να σας ενημερώσει για αναμενόμενα αποτελέσματα καθώς και για τη διαδικασία αποθεραπείας.
Υπάρχουν αντενδείξεις για τη διαδικασία με VASERlipo®;
Δεν πρέπει να κάνετε VASERlipo® εάν πάσχετε από χρόνιες παθήσεις όπως παχυσαρκία, διαβήτη, διαταραχές πήξης του αίματος, καρδιακή νόσο, πνευμονολογικές ασθένειες ή ασθένεια του κυκλοφορικού συστήματος, συμπεριλαμβανομένων κοινών προβλημάτων κυκλοφορίας και προβλημάτων πήξης που σχετίζονται με ορισμένα φάρμακα. Επίσης, ως αντένδειξη θεωρείται η εγκυμοσύνη ή η πιθανότητα εγκυμοσύνης, ακόμη και η περίοδος μετά την κύηση για λίγους μήνες. Ενημερώστε τον εξειδικευμένο γιατρό εάν έχετε κάποια από τις παραπάνω καταστάσεις ή αν έχετε αμφιβολίες.

Επιπλέον, την ασφάλεια ή την αποτελεσματικότητα του VASERlipo® μπορεί να επηρεάσουν οι ακόλουθες συνθήκες:
  • Ύπαρξη ουλών ή δυσλειτουργίες συνδετικού ιστού.
  • Ύπαρξη ραγάδων ή πιθανότητα σχηματισμού ραγάδων.
  • Ερυθηματώδης λύκος.
  • Διαταραχές του ενδοκρινικού συστήματος.
Με το VASERlipo® θα χάσω κιλά;
Όχι, το VASERlipo® δεν είναι μέθοδος για απώλεια βάρους. Σκοπός της διαδικασίας με VASERlipo® είναι η απομάκρυνση του περιττού, τοπικού λίπους και η σμίλευση του περιγράμματος του σώματος.
Έχω αρκετά παραπανίσια κιλά και ακολουθώ πρόγραμμα δίαιτας. Μπορώ να κάνω VASERlipo®;
Εάν ακολουθείτε κάποια δίαιτα για να χάσετε σημαντικό βάρος, δεν μπορείτε να κάνετε VASERlipo®.
Είναι επώδυνη η διαδικασία του VASERlipo®;
Όχι, γιατί είναι ελάχιστα επεμβατική διαδικασία, που ολοκληρώνεται σε μία μόνο συνεδρία. Η αποθεραπεία είναι σχετικά σύντομη και το σώμα αναρρώνει γρήγορα.
Μπορεί το VASERlipo® να γίνει στο ιατρείο;
Το VASERlipo® μπορεί να πραγματοποιηθεί στο ιατρείο με τοπική αναισθησία. Εσείς και ο γιατρός θα αποφασίσετε από κοινού τι είναι καλύτερο ώστε να εξασφαλίσετε την κατάλληλη ασφάλεια και τα καλύτερα αποτελέσματα.
Θέλω να τονώσω το περίγραμμα του σώματος σε μια συγκεκριμένη περιοχή. Μπορώ να το κάνω με VASERlipo®;
Πολλοί ασθενείς επιλέγουν να αφαιρέσουν το λίπος από μια περιοχή του σώματος με τη διαδικασία VASERlipo® και να το μεταφέρουν σε μια άλλη περιοχή του σώματος επειδή θέλουν να τονώσουν το περίγραμμά της. Τα λιποκύτταρα που αφαιρούνται με το VASERlipo® είναι υψηλής ποιότητας και βιώσιμα για να εισέλθουν ξανά στο σώμα σε μια άλλη περιοχή. Σε αντίθεση με τα μικρής διάρκειας συνθετικά εμφυτεύματα, η επανέγχυση λίπους στο ίδιο το σώμα δίνει φυσικά αποτελέσματα, τα οποία διαρκούν περισσότερο και χωρίς κίνδυνο απόρριψης από το σώμα.
Loading...