Αυξητική Στήθους με Λιποπροσθετική


Συχνές Ερωτήσεις

Το λίπος που μεταφέρεται στο στήθος δεν απορροφάται από το σώμα; Τα αποτελέσματα είναι μόνιμα ακόμη και μετά από εγκυμοσύνη και θηλασμό;
Ο περιοριστικός παράγοντας για επιτυχημένη αυξητική στήθους δεν είναι τόσο το μόσχευμα λίπους, αλλά η ποσότητα του λίπους και η θέση που θα τοποθετηθεί αυτό. Όσο μεγαλύτερη είναι η λήπτρια περιοχή και όσο καλύτερη είναι η προετοιμασία της για την εμφύτευση, τόσο πιο αποτελεσματική είναι η διατήρηση του λίπους στο στήθος.
Όταν το λίπος λαμβάνεται από τη δότρια περιοχή, όπως η κοιλιά, το δέρμα στην περιοχή αυτή χαλαρώνει;
Συνήθως, με τη μέθοδο της άντλησης του λίπους, το δέρμα συσφίγγει.
Πρέπει να έχω συγκεκριμένη ποσότητα σωματικού λίπους; Είμαι σχετικά λεπτή, αυτό σημαίνει ότι έχω λίγο λίπος για την επέμβαση;
Μπορούμε να έχουμε άριστα αποτελέσματα ακόμη και σε λεπτές γυναίκες. Βέβαια αν έχετε περίσσιο λίπος σε συγκεκριμένες περιοχές του σώματος, επιλέγοντας αυτή τη μέθοδο θα έχετε διπλό όφελος: θα απαλλαγείτε από το τοπικό πάχος και θα αυξήσετε το μέγεθος του στήθους σας.
Δεν έχω τοπικό πάχος στο σώμα μου. Μπορώ να λάβω το απαιτούμενο λίπος για λιποπροσθετική στήθους από κάποιον άλλο δότη;
Μόνο σε περίπτωση διδύμων.
Πόση ώρα διαρκεί η διαδικασία;
Η διαδικασία περιλαμβάνει δύο μέρη: λιποαναρρόφηση για να αφαιρέσει την απαιτούμενη ποσότητα λίπους από ένα άλλο μέρος του σώματός σας και στη συνέχεια, μετά από τον καθαρισμό του λίπους, επανατοποθέτηση με έγχυση στην περιοχή των μαστών. Αυτό σημαίνει πώς η συνολική διαδικασία μπορεί να διαρκέσει λίγο περισσότερο από τις 1 έως 2 ώρες που απαιτούνται για την αυξητική στήθους με τεχνητά εμφυτεύματα.
Τι θα ακολουθήσει μετά την επέμβαση;
Μπορείτε να πάτε σπίτι σας αμέσως μετά την επέμβαση. Κατά τη διάρκεια της ανάρρωσής σας, μπορεί να αισθανθείτε ελαφρύ πόνο ή να παρατηρήσετε κάποιο οίδημα στην περιοχή, αλλά αυτά τα συμπτώματα θα υποχωρήσουν σύντομα. Οι περισσότερες γυναίκες επιστρέφουν στην εργασία και τις καθημερινές τους συνήθειες μέσα σε μια εβδομάδα μετά την επέμβαση, ωστόσο θα πρέπει να αποφύγετε έντονες δραστηριότητες για το διάστημα που θα σας συμβουλεύσει ο εξειδικευμένος κοσμητικός χειρουργός που θα κάνει την επέμβαση.
Θα έχω ουλές;
Επειδή η αυξητική στήθους με λιποπροσθετική δεν απαιτεί ιδιαίτερες τομές, οι μόνες ανεπαίσθητες ουλές που θα προκύψουν σχετίζονται με τη διαδικασία της λιποαναρρόφησης και οι οποίες θα εξασθενίσουν με την πάροδο του χρόνου. .
Πότε θα δω το αποτέλεσμα;
Αμέσως μετά την επέμβαση, θα δείτε αλλαγή στο μέγεθος του στήθους σας. Ο κοσμητικός χειρουργός θα εγχύσει περισσότερο λίπος από ό,τι χρειάζεστε για την επίτευξη του επιθυμητού αποτελέσματος, καθώς είναι φυσιολογικό ότι τμήμα του λίπους θα απορροφηθεί από το σώμα. Με βάση την εμπειρία και εξειδίκευση του χειρουργού, που γνωρίζει ακριβώς πόση ποσότητα λίπους είναι απαραίτητη για τη δική σας περίπτωση και σε ποια σημεία του στήθους σας θα κάνει την έγχυση, μετά το πέρας της αποθεραπείας σας, μπορείτε να απολαύσετε ένα σμιλευμένο και ενισχυμένο σε όγκο στήθος.
Loading...