Ραχιαία Χεριών

Τα χέρια έλκουν την προσοχή κι αναπόφευκτα αποκαλύπτουν την ηλικία μας.

Με την πάροδο του χρόνου, ο λιπώδης ιστός της ραχιαίας περιοχής των χεριών γίνεται πιο λεπτός και η επιδερμίδα χάνει τον όγκο της, με αποτέλεσμα οι φλέβες, τα αγγεία, οι τένοντες και τα οστά να γίνονται ορατά. Το φαινόμενο αυτό εντείνεται εξαιτίας της έκθεσης των χεριών σε όλες τις επιζήμιες περιβαλλοντικές συνθήκες, ρύπους, χημικές ουσίες κ.λπ.
Στα εξειδικευμένα ιατρεία μας IQ – Intensive Quality Dermatology & Cosmetic Surgery, προτείνουμε τις κατάλληλες μεθόδους Αντιγήρανσης χεριών, που δίνουν άμεσα και με ασφάλεια λύση στο πρόβλημα που εμφανίζεται στη ραχιαία περιοχή των χεριών.

περισσότερα
Η Αντιγήρανση χεριών που προτείνουμε υπόσχεται να αποκαταστήσει τον όγκο της επιδερμίδας και να εξαλείψει, έτσι, τα σημάδια του χρόνου. Μπορεί να πραγματοποιηθεί με τρεις τρόπους, ανάλογα το είδος και το μέγεθος του προβλήματος

Μεταφορά αυτόλογου λίπους με λιποαναρρόφηση

Ενδείκνυται για όσους έχουν περίσσεια λίπους σε κάποιο σημείο του σώματός τους, η οποία μπορεί να αφαιρεθεί και να προστεθεί στα χέρια. Πιο συγκεκριμένα, μεταφέροντας αυτόλογο λίπος με λιποαναρρόφηση, μια μικρή ποσότητα λίπους συλλέγεται με τοπικό αναισθητικό από το μέρος εκείνο του σώματος που έχει περισσότερο λίπος (π.χ. κοιλιά). Έπειτα φιλτράρεται και εγχέεται στα χέρια, βελτιώνοντας την υφή και αποκαθιστώντας τη φρεσκάδα τους.

Προσθήκη εμφυτευμάτων υαλουρανικού οξέος:

Ενδείκνυται για όσους δεν έχουν περίσσεια λίπους ούτε στα χέρια ούτε σε κάποιο άλλο σημείο του σώματος γενικότερα. Η διαδικασία απαιτεί τοπική αναισθησία και χαρίζει στα χέρια την αναζωογόνηση που χρειάζονται, κάνοντάς τα να δείχνουν πιο νεανικά.

Απλή Αυτόλογη Μεσοθεραπεία PRP (Platelet Rich Plasma):

Πρόκειται για μια θεραπεία αντιγήρανσης που αξιοποιεί τις αναπλαστικές κι επανορθωτικές ιδιότητες των αιμοπεταλίων. Για τη διεξαγωγή της απαιτείται μια μικρή αιμοληψία και κατόπιν η φυγοκέντρηση του αίματος για να διαχωριστεί το πλούσιο σε αιμοπετάλια πλάσμα. Η έγχυσή του στη ραχιαία περιοχή των χεριών διεγείρει την κολλαγονογένεση, την ελαστίνη και τους ινοβλάστες, χαρίζοντας στο δέρμα ελαστικότητα και νεανική όψη.

Όλες οι μέθοδοι Αντιγήρανσης χεριών είναι άκρως αποτελεσματικές, με τα πρώτα αποτελέσματα να είναι ορατά αμέσως μετά την επέμβαση. Με τον τρόπο αυτό, θα απαλλαγείτε για πολλά χρόνια από τις όποιες δερματικές αλλοιώσεις των χεριών σας, απολαμβάνοντας χέρια πιο απαλά, πιο όμορφα και πάνω απ’ όλα πιο νεανικά.

Τι προσφέρει η Αντιγήρανση χεριών:

  • Αναζωογόνηση του δέρματος των χεριών
  • Μείωση εμφάνισης ρυτίδων, φλεβών, αγγείων και οστών
  • Αφαίρεση κηλίδων
  • Αύξηση όγκου δέρματος
  • Βελτίωση ποιότητας δέρματος


Σε τι υπερέχει η Αντιγήρανση χεριών

> Μακροχρόνιο και φυσικό αποτέλεσμα
> Εμφανής βελτίωση αμέσως μετά την επέμβαση
> Αντιμετώπιση προβλήματος με μία μόνο συνεδρία
> Τόνωση αυτοπεποίθησης με τη βελτιωμένη εικόνα που προσφέρει
> Μηδαμινός κίνδυνος επιπλοκών

Συμβουλές Διατροφής


Συχνές Ερωτήσεις

Πώς θα γνωρίζω αν είμαι κατάλληλος υποψήφιος;

Η επέμβαση της Αντιγήρανσης χεριών είναι κατάλληλη για άντρες και γυναίκες όλων των ηλικιών, που ενοχλούνται από την υφή και την εικόνα των χεριών τους. Ειδικότερα, μπορεί να είναι κατάλληλη για σας, εάν τηρούνται οι ακόλουθες προϋποθέσεις:

> Τα χέρια σας παρουσιάζουν προεξέχουσες φλέβες
> Ρυτίδες και γραμμές έχουν κάνει την εμφάνισή τους στα χέρια σας
> Έχουν αρχίσει να φαίνονται τα οστά και τα αγγεία των χεριών σας λόγω μειωμένου όγκου
> Τα χέρια σας είναι ζαρωμένα και λεπτά
> Δεν πάσχετε από κάποια φλεγμονή ή λοίμωξη στην περιοχή των χεριών

Τι είδους προετοιμασία χρειάζεται να κάνω πριν την επέμβαση;

Όπως πριν από κάθε επέμβαση, έτσι και σ’ αυτή την περίπτωση, καλό είναι να προβείτε σε κάποια προετοιμασία, έτσι ώστε να διευκολύνετε τόσο την ίδια τη διαδικασία, όσο και την αποθεραπεία. Πιο συγκεκριμένα, στις ενέργειες που απαιτούνται πριν προχωρήσετε στην επέμβαση, συγκαταλέγονται οι ακόλουθες:

> Διακοπή καπνίσματος έτσι ώστε να μην καθυστερήσει η αποθεραπεία
> Αποφυγή λήψης ασπιρίνης κι άλλων αντιφλεγμονωδών φαρμάκων
> Αποφυγή έκθεσης στον ήλιο χωρίς προστασία
> Ενυδάτωση πριν και μετά την επέμβαση, ανεξάρτητα από τη μέθοδο που τελικά θα εφαρμοστεί.
Υπάρχουν πιθανές παρενέργειες ή επιπλοκές;
Η Αντιγήρανση των χεριών εντάσσεται στις πλέον ασφαλείς μεθόδους αντιμετώπισης προβλημάτων που εντοπίζονται στη ραχιαία χεριών, χωρίς παρενέργειες. Εάν, ωστόσο, προκύψει κάποια π.χ. ανεπιθύμητη αντίδραση στην αναισθησία, όπως γενικότερα μπορεί να συμβεί στις επεμβάσεις, μπορεί να αντιμετωπιστεί εύκολα.
Πόσο σύντομα θα δω τα πρώτα αποτελέσματα;
Τα πρώτα αποτελέσματα είναι άμεσα ορατά κι αναλόγως της τεχνικής που θα εφαρμοστεί ενδέχεται να βελτιωθούν ακόμα περισσότερο μέσα στις επόμενες βδομάδες.
Το αποτέλεσμα είναι μόνιμο;
Το αποτέλεσμα είναι μακροχρόνιο και φυσικό.
Πρόκειται για επίπονη διαδικασία;
Η μέθοδος της Αντιγήρανσης χεριών αποτελεί ανώδυνη επέμβαση που είναι σχεδόν απίθανο να προκαλέσει πόνο ή δυσφορία. Εάν, ωστόσο, εκδηλωθεί πόνος, είναι εύκολα αντιμετωπίσιμος με τα ανάλογα αναλγητικά.
Απαιτείται νοσηλεία;
Η Αντιγήρανση των χεριών αποτελεί μια ολιγόωρη επέμβαση που μπορεί να διαρκέσει από 30’ έως 90’. Επομένως, το μέγιστο νοσηλείας που μπορεί να χρειαστεί είναι το πολύ μία μέρα. Συνήθως, ανάλογα πάντα την τεχνική, ο ασθενής μπορεί να αποχωρήσει από το ιατρείο λίγες ώρες μετά την επέμβαση.
Θα μπορώ να πλύνω τα χέρια μου;
Μετά την επέμβαση, αυτό που συνιστάται για τις δύο πρώτες μέρες είναι η πλύση των χεριών με σφουγγάρι έναντι της άμεσης επαφής με το νερό.

Τα χέρια μου δείχνουν πιο νεανικά από ποτέ και το δέρμα μου είναι και πάλι απαλό!

Δήμητρα Σ.

επικοινωνια

Επιθυμώ να λάβω περισσότερες πληροφορίες
Loading...