Μηροπλαστική

Αντιμετώπιση της χαλάρωσης των μηρών

Στην προσπάθειά μας να χάσουμε τα περιττά κιλά, ξεχνάμε τον παράγοντα «χαλάρωση» που ακολουθεί και που δεν μπορεί να αντιμετωπιστεί μόνο με τη γυμναστική. Συχνά το δέρμα που περισσεύει μπορεί να συσσωρεύεται μεταξύ άλλων στο εσωτερικό των μηρών, επειδή η περιοχή αυτή έχει λιγότερη ελαστικότητα και το δέρμα είναι πιο λεπτό. Στο σημείο αυτό έρχεται να επέμβει άκρως αποτελεσματικά και να δώσει οριστική λύση η Μηροπλαστική ή διαφορετικά η μέθοδος της Ανόρθωσης των μηρών. Η Μηροπλαστική ανήκει στις επεμβατικές μεθόδους και στοχεύει στη διόρθωση της χαλάρωσης που εντοπίζεται στο εσωτερικό των μηρών, στο σημείο δηλαδή που εκείνοι έρχονται σε επαφή μεταξύ τους. Αυτό επιτυγχάνεται μειώνοντας την περίσσεια του δέρματος, με αποτέλεσμα το δέρμα να παρουσιάζει σημαντική βελτίωση τόσο σε εμφάνιση όσο και σε αίσθηση.

Η διαδικασία της Μηροπλαστικής απαιτεί γενική αναισθησία και διακρίνεται σε διάφορους τύπους, ανάλογα με την έκταση του προβλήματος. Κάποιες φορές, μάλιστα, εκτελούνται ταυτόχρονα αρκετοί τύποι, γεγονός που εξαρτάται από διάφορους παράγοντες, όπως π.χ. η ποιότητα του δέρματος. Επίσης, συχνά η Μηροπλαστική εκτελείται συνδυαστικά με τη Λιποαναρρόφηση, ώστε να επιτευχθεί ακόμα καλύτερο αισθητικό αποτέλεσμα. Στην περίπτωση αυτή, η επέμβαση διαρκεί 90’. Κάθε περίπτωση είναι, άλλωστε, εξατομικευμένη, γι’ αυτό και το επεμβατικό πλάνο διαφέρει κάθε φορά.


Γρήγορα ορατά αποτελέσματα με μεγάλη διάρκεια

με την προϋπόθεση ότι το βάρος του ατόμου διατηρείται σταθερό. Η μέθοδος αυτή δεν μπορεί να επαναφέρει τη σφριγηλότητα που έχει ο ιστός κατά τη νεότητα, επιτυγχάνει όμως την αναδόμηση των ιστών, την αποκατάσταση της χαλάρωσης κι επομένως την απόκτηση μηρών με όψη πιο νεανική.
Στα εξειδικευμένα ιατρεία μας IQ – Intensive Quality Skin Clinics, θα αποκτήσετε την «αισθητική βελτίωση» που αναζητάτε με τη μέγιστη δυνατή ασφάλεια.
Το έμπειρο προσωπικό μας παρέχει σταθερά τις πιο σύγχρονες υπηρεσίες, προσαρμοσμένες σε σας τον ίδιο και στις ιδιαιτερότητες της περίπτωσής σας.


Τι προσφέρει η μέθοδος της Μηροπλαστικής
 • Μείωση της χαλάρωσης και σύσφιξη του δέρματος
 • Αρμονία των σωματικών αναλογιών
 • Άριστο και άμεσο αισθητικό αποτέλεσμα
 • Σημαντική βελτίωση του συνολικού περιγράμματος και της όψης των μηρών
 • Ανάκτηση αυτοπεποίθησης


Σε τι υπερέχει η μέθοδος της Μηροπλαστικής
 • Εμφανής βελτίωση σχεδόν αμέσως μετά την επέμβαση
 • Μόνιμο αποτέλεσμα
 • Αντιμετώπιση προβλήματος με μία μόνο συνεδρία
 • Ταυτόχρονη αντιμετώπιση χαλάρωσης και τοπικού πάχους
 • Μικρή αποθεραπεία
 • Ελαχιστοποίηση παρενεργειών


Συμβουλές Διατροφής


Συχνές Ερωτήσεις


Ποιοι είναι κατάλληλοι υποψήφιοι για Μηροπλαστική;
> Άντρες και γυναίκες που παρουσιάζουν χαλάρωση στην περιοχή των μηρών
> Άτομα των οποίων το βάρος έχει μια απόκλιση περίπου 10% από το κανονικό. Σε περίπτωση που το βάρος είναι μεγαλύτερο, ίσως ζητηθεί να μειωθεί.
> Άτομα των οποίων η υγεία δεν επηρεάζει την πορεία της επέμβασης
> Μη καπνιστές
> Άτομα που έχουν ρεαλιστικές προσδοκίες
Τι προετοιμασία χρειάζεται να κάνω πριν την επέμβαση;
> Μείωση της κατανάλωσης αλκοόλ
> Διακοπή καπνίσματος
> Αποφυγή λήψης ασπιρίνης κι άλλων αντιφλεγμονωδών φαρμάκων
Μπορεί η Μηροπλαστική να συνδυαστεί με άλλες μεθόδους;
Ναι, η Μηροπλαστική μπορεί να συνδυαστεί με άλλες μεθόδους, όπως για παράδειγμα με λιποαναρρόφηση, όταν υπάρχει περίσσεια λίπους που πρέπει να απομακρυνθεί.
Εάν κάνω μόνο λιποαναρρόφηση, είναι αρκετό;
Η λιποαναρρόφηση αφαιρεί τα λιπώδη κύτταρα. Επομένως, εάν το πρόβλημά σας οφείλεται σε χαλαρό δέρμα, η άσκηση οποιασδήποτε μορφής λιποαναρρόφησης θα επιδεινώσει το πρόβλημά σας και η περιοχή θα δείχνει χειρότερη λόγω της υπερβολικής χαλάρωσης. Η λιποαναρρόφηση ενδείκνυται όταν υπάρχει πολύ λίπος και το δέρμα είναι σφιχτό. Αντίθετα, όταν το δέρμα είναι χαλαρό, ιδανική επιλογή αποτελεί η Μηροπλαστική.
Πόσο διάστημα διαρκεί η νοσηλεία;
Η παραμονή στο νοσοκομείο δεν απαιτεί παραπάνω από μία ημέρα.
Το αποτέλεσμα είναι μόνιμο;
Το αποτέλεσμα είναι μόνιμο με την προϋπόθεση να μην υπάρξει μεγάλη αύξηση του βάρους.
Πότε είναι εμφανή τα πρώτα αποτελέσματα;
Τα πρώτα αποτελέσματα είναι εμφανή μετά την επέμβαση και μετά την υποχώρηση του οιδήματος στην περιοχή. Ωστόσο, μπορεί να χρειαστούν μερικοί μήνες για να εμφανιστούν τα τελικά αποτελέσματα.
Υπάρχουν πιθανές παρενέργειες ή επιπλοκές;
Η Μηροπλαστική είναι μια επέμβαση άκρως επιτυχημένη και οι πιθανές επιπλοκές της είναι σπάνιες. Ωστόσο, όπως κάθε επέμβαση, έτσι και αυτή μπορεί να παρουσιάσει επιπλοκές, που είναι όμως εύκολα αντιμετωπίσιμες. Ενδέχεται για παράδειγμα να παρουσιαστεί κάποιο οίδημα ή εκχυμώσεις (μελανιές), που συνήθως υποχωρούν μετά από μικρό χρονικό διάστημα.
Πότε μπορώ να επιστρέψω στην εργασία μου;
Θα μπορείτε να επιστρέψετε στην εργασία σας μετά από 2-3 περίπου μέρες. Εάν, όμως, η εργασία σας απαιτεί σωματική κούραση, τότε θα χρειαστεί μεγαλύτερο διάστημα αποχής απ’ αυτήν.
Πότε θα μπορώ να κάνω ντους;
Δεν θα μπορείτε να κάνετε ντους μέχρι να αφαιρεθούν τα ράμματα, δηλαδή περίπου για 6 -7 ημέρες μετά την επέμβαση. Μέχρι τότε, όμως, θα μπορείτε να κάνετε πλύσεις της περιοχής τοπικά.
Τι πρέπει να προσέξω μετά;
Αυτό που χρήζει ιδιαίτερης προσοχής είναι η υγιεινή της περιοχής, καθώς η περιοχή των γεννητικών οργάνων και των γλουτών που συνορεύει με τους μηρούς παρουσιάζει αρκετά μικρόβια τα οποία μπορεί να προκαλέσουν μολύνσεις.

Μάταια προσπαθούσα με γυμναστική να πετύχω σύσφιξη των μηρών μου. Είδα μεγάλη βελτίωση με τη Μηροπλαστική και μάλιστα χωρίς πόνο.
Σας ευχαριστώ!

Κωνσταντίνα Κ.


Η χαλαρότητα των μηρών μου με έκανε να στραφώ στην IQ. Είδα τους μηρούς μου να βελτιώνονται σημαντικά με απόλυτα φυσικό τρόπο.

Βασιλική Π.


Ζητήστε σήμερα ραντεβού εκτίμησης χωρίς χρέωση!

Όροι Χρήσης του Website

ΑΘΗΝΑ

Τ 210 72 42 600
Δ Λεωφ. Βασ. Σοφίας 49

Ώρες λειτουργίας

Δευτέρα - Παρασκευή:
09.00 - 21.00
Σάββατο:
10.00 - 16.00

ΜΑΡΟΥΣΙ

Τ 210 61 00 900
Δ Λεωφ. Κηφισίας 71

Ώρες λειτουργίας

Δευτέρα - Παρασκευή:
09.00 - 21.00
Σάββατο:
10.00 - 16.00

ΓΛΥΦΑΔΑ

Τ 210 96 06 600
Δ Λεωφ. Βουλιαγμένης 96

Ώρες λειτουργίας

Δευτέρα - Παρασκευή:
11.00 - 20.00
  
Loading...