Λιποπροσθετική

Έχετε διαπιστώσει ότι το δέρμα σας έχει χάσει τη σφριγηλότητα που είχε στο παρελθόν κι έχει παραδοθεί στη χαλάρωση, κάνοντας τα σημάδια του χρόνου πιο ορατά; Έχετε δοκιμάσει τη λύση του γυμναστηρίου και της υγιεινής διατροφής, αλλά χωρίς αποτέλεσμα; Εάν εξακολουθείτε να ονειρεύεστε σμιλευμένους γλουτούς, τέλειο στήθος και νεανικά χέρια, μπορείτε να κάνετε το όνειρό σας πραγματικότητα στα εξειδικευμένα Ιατρεία IQ - Intensive Quality Skin Clinics.

Η αισθητική ανανέωση της εικόνας σας ακούει στο όνομα “Λιποπροσθετική”, η οποία υπόσχεται σε 1 μόνο συνεδρία να σας χαρίσει την εικόνα που επιθυμείτε, εύκολα, ανώδυνα και με ασφάλεια. Πρόκειται για τη νεότερη εξελιγμένη μέθοδο μεταμόσχευσης αυτόλογου λίπους, η οποία εκμεταλλεύεται το περιττό λίπος με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, αφού το αξιοποιεί αποτελεσματικά στα σημεία του σώματος που το έχουν ανάγκη.

Πιο συγκεκριμένα, το περιττό λίπος απομακρύνεται από περιοχές του σώματος που παρουσιάζουν περίσσεια και μεταφέρεται στις προβληματικές περιοχές, προκειμένου να διορθώσει τις ατέλειες. Με τον τρόπο αυτό, αποκαθίσταται το μέγεθος, βελτιώνεται το σχήμα, αποκαθίσταται η εικόνα και γενικότερα ανακτάται η χαμένη αυτοπεποίθηση. Στα πλεονεκτήματα της μεθόδου συγκαταλέγεται το φυσικό και μακροχρόνιο αποτέλεσμα, η απουσία τομών και η ελαχιστοποίηση παρενεργειών και χρόνου αποθεραπείας.

Δικαιολογημένα, λοιπόν, οι αστέρες του Hollywood κι όχι μόνο πλέον, έχουν υποκύψει στα θεαματικά αποτελέσματα που προσφέρει η Λιποπροσθετική σε προβληματικές περιοχές που συνδέονται άμεσα με τη θηλυκή πλευρά κάθε γυναίκας. Γλουτοί, στήθος, χέρια είναι σημεία γυναικείας υπεροχής που συγκεντρώνουν ανδρικά βλέμματα και αποτελούν πόλο έλξης. Κάντε, λοιπόν, ένα δώρο στον εαυτό σας και αποκτήστε ξανά την πολυπόθητη θελκτική όψη που ονειρεύεστε!


Γλουτοί

Με το πέρασμα των χρόνων, οι γλουτοί, ίσως η πιο σέξι περιοχή του σώματός μας, παρουσιάζουν χαλάρωση και «κρεμάνε». Το γεγονός αυτό είναι συνέπεια της γήρανσης, των διακυμάνσεων του βάρους και διαφόρων γενετικών παραγόντων που έχουν αρνητική επίδραση στην ελαστικότητα του δέρματος.

Περισσότερα για Γλουτούς

Στήθος

Το βασικό πλεονέκτημα αυτής της μεθόδου είναι ότι με μία μόνο επέμβαση η γυναίκα αποκτά "γεμάτο", σφριγηλό στήθος και παράλληλα απαλλάσσεται από το ανεπιθύμητο λίπος που είναι συσσωρευμένο σε άλλες περιοχές του σώματος, όπως τα ψωμάκια. Επιπλέον, είναι πολύ σημαντικό ότι το λίπος που εγχέεται στο στήθος της με τη μέθοδο της λιποπροσθετικής προέρχεται από το ίδιο το σώμα της, γεγονός που απομακρύνει τελείως την πιθανότητα απόρριψης τεχνητών ενθεμάτων σε περίπτωση που επέλεγε ανάλογη μέθοδο αυξητικής στήθους.

Περισσότερα για Στήθος

Ραχιαία Χεριών

Καθώς περνούν τα χρόνια, ο λιπώδης ιστός της ραχιαίας περιοχής των χεριών λεπταίνει και παρατηρείται απώλεια όγκου της επιδερμίδας, με συνέπεια τα αγγεία, οι φλέβες, τα οστά και οι τένοντες να γίνονται ορατά.

Περισσότερα για Ραχιαία Χεριών

Ζητήστε σήμερα ραντεβού εκτίμησης χωρίς χρέωση!

Όροι Χρήσης του Website

ΑΘΗΝΑ

Τ 210 72 42 600
Δ Λεωφ. Βασ. Σοφίας 49

Ώρες λειτουργίας

Δευτέρα - Παρασκευή:
09.00 - 21.00
Σάββατο:
10.00 - 16.00

ΜΑΡΟΥΣΙ

Τ 210 61 00 900
Δ Λεωφ. Κηφισίας 71

Ώρες λειτουργίας

Δευτέρα - Παρασκευή:
09.00 - 21.00
Σάββατο:
10.00 - 16.00

ΓΛΥΦΑΔΑ

Τ 210 96 06 600
Δ Λεωφ. Βουλιαγμένης 96

Ώρες λειτουργίας

Δευτέρα - Παρασκευή:
11.00 - 20.00
  
Loading...