Λιποαναρρόφηση

Η λιποαναρρόφηση είναι ένας εξαιρετικός τρόπος για να σμιλεύσετε και να τονίσετε περιοχές του σώματός σας που αντιστέκονται σθεναρά σε δίαιτες και άσκηση και επιμένουν να διατηρούν το ανεπιθύμητο τοπικό λίπος. Οι κοσμητικοί χειρουργοί μας επιτυγχάνουν με λεπτούς χειρισμούς θεαματικές βελτιώσεις στο σώμα σας, εφαρμόζοντας αναίμακτες τεχνικές τελευταίας τεχνολογίας.

περισσότερα

Η λιποαναρρόφηση είναι μία από τις πιο δημοφιλείς μεθόδους της κοσμητικής χειρουργικής σε όλο τον κόσμο. Αν και δεν αποτελεί υποκατάστατο της δίαιτας και της άσκησης, η επεμβατική αυτή διαδικασία εξαλείφει το λίπος από περιοχές του σώματος όπου οι παραδοσιακές μέθοδοι απώλειας τοπικού πάχους αποτυγχάνουν. Από τη στιγμή που με την λιποαναρρόφηση εξάγεται ο περίσσιος λιπώδης ιστός από το σώμα, δεν αναπτύσσεται ξανά στην ίδια περιοχή. Ωστόσο, τα αποτελέσματα της λιποαναρρόφησης μπορεί να είναι μόνιμα, μόνο όταν φροντίζετε σωστά το σώμα σας. Ακολουθώντας υγιεινή διατροφή και τακτική άσκηση, μπορείτε να διατηρήσετε τη νέα σας εμφάνιση για χρόνια και να είστε βέβαιοι ότι οι γραμμές σας θα παραμείνουν άψογες.

Υπάρχουν διάφορες τεχνικές λιποαναρρόφησης διαθέσιμες σήμερα από τους κοσμητικούς χειρουργούς. Η κύρια διαφορά μεταξύ της κάθε μεθόδου είναι η τεχνολογία που χρησιμοποιείται για τη διαδικασία απομάκρυνσης του λίπους. Στα ιατρεία μας IQ – Intensive Quality Dermatology & Cosmetic Surgery εφαρμόζονται, ανάλογα με την περιοχή του σώματος, την περίπτωση και την επιθυμία του κάθε ασθενή, δύο κυρίως τεχνικές με μοναδικά πλεονεκτήματα: η πρωτοποριακή, αναίμακτη λιπογλυπτική VASER® και η κλασική μέθοδος λιποαναρρόφησης. Ωστόσο, ανεξάρτητα από την τεχνική, η ικανότητα και η εμπειρία του κοσμητικού χειρουργού μας, που εφαρμόζει την μέθοδο, είναι το βασικότερο στοιχείο που κάνει τη μεγαλύτερη διαφορά στο αποτέλεσμα.


VASER® λιπογλυπτική

Η πιστοποιημένη με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας και εγκεκριμένη από τον FDA τεχνολογία υπερήχων του συστήματος VASER,® φέρνει επανάσταση στην κοσμητική χειρουργική για την αφαίρεση του ανεπιθύμητου τοπικού πάχους και τη σμίλευση του περιγράμματος του σώματος.

Περισσότερα VASER®

Κλασική Λιποαναρρόφηση

Η δραστική μέθοδος κοσμητικής χειρουργικής για τη βελτίωση του περιγράμματος του σώματος, θεωρείται ιδανική για την αντιμετώπιση του επίμονου τοπικού πάχους. Είναι μια από τις δημοφιλέστερες μεθόδους για την περιοχή της κοιλιάς, καθώς επιφέρει σημαντική βελτίωση και επιτυγχάνει φυσικό αποτέλεσμα.

Περισσότερα Κλασική Λιποαναρρόφηση

Ζητήστε σήμερα ραντεβού εκτίμησης χωρίς χρέωση!

Όροι Χρήσης του Website

ΑΘΗΝΑ

Τ 210 72 42 600
Δ Λεωφ. Βασ. Σοφίας 49

Ώρες λειτουργίας

Δευτέρα - Παρασκευή:
09.00 - 21.00
Σάββατο:
10.00 - 16.00

ΜΑΡΟΥΣΙ

Τ 210 61 00 900
Δ Λεωφ. Κηφισίας 71

Ώρες λειτουργίας

Δευτέρα - Παρασκευή:
09.00 - 21.00
Σάββατο:
10.00 - 16.00

ΓΛΥΦΑΔΑ

Τ 210 96 06 600
Δ Λεωφ. Βουλιαγμένης 96

Ώρες λειτουργίας

Δευτέρα - Παρασκευή:
11.00 - 20.00
  
Loading...