Κυτταρίτιδα

Περίπου 1,4 δισ. γυναίκες σε όλο τον κόσμο υποφέρουν από κυτταρίτιδα. Πολλές καταφεύγουν κατά καιρούς σε διάφορους τρόπους για να απαλλαγούν: δίαιτα, κρέμες, λοσιόν, φυτικά προϊόντα, ειδικά συμπληρώματα διατροφής, τεχνικές μασάζ, αλλά με φτωχά αποτελέσματα. Είναι γεγονός ότι δεν αρκεί μόνο ένα προϊόν ή μία θεραπεία για την εξάλειψη της κυτταρίτιδας, αφού το πρόβλημα οφείλεται σε πολλούς παράγοντες. Χρειάζεται συνδυασμός στοχευμένων θεραπειών έτσι ώστε η κυτταρίτιδα να αντιμετωπιστεί σε όλη της τη διάσταση και το αποτέλεσμα να είναι θεαματικό. Γιατί ναι, η κυτταρίτιδα μπορεί να εξαφανιστεί!

Η κυτταρίτιδα ξεκινάει όταν διαταράσσεται η φυσιολογική λειτουργία των κυττάρων στο υποδόριο λίπος. Τα λιποκύτταρα διογκώνονται, πιέζουν τον συνδετικό ιστό που σταδιακά χάνει την ελαστικότητά του και σιγά-σιγά σχηματίζονται ινώσεις που «τραβάνε» το δέρμα προς τα μέσα, δημιουργώντας αντιαισθητικές εμβυθίσεις (κοινώς λακκουβίτσες) που ευθύνονται για την όψη φλοιού πορτοκαλιού. Η κυτταρίτιδα είναι ένα πρόβλημα που απασχολεί κατά κύριο λόγο τις γυναίκες, αφού έχουν πολύ περισσότερα λιποκύτταρα από τους άνδρες, που τους χρησιμεύουν ως δεξαμενή ενέργειας κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης.
Υπάρχει η άποψη ότι η υγιεινή διατροφή και η σωματική άσκηση μπορούν να εξαλείψουν αποτελεσματικά την κυτταρίτιδα. Δεν είναι όμως αλήθεια, αφού δεν μπορούν να αντιμετωπίσουν τις υποκείμενες αιτίες της κυτταρίτιδας. Μόνο εξειδικευμένες θεραπείες μπορούν να το επιτύχουν αυτό.

Τρισδιάστατη 3D Συνδυαστική Θεραπεία Κυτταρίτιδας

Στα Ιατρεία IQ – Intensive Quality Dermatology & Cosmetic Surgery δεν αντιμετωπίζουμε την κυτταρίτιδα επιφανειακά ή με μεμονωμένες θεραπείες. Συνδυάζουμε πέντε διαφορετικές μεθόδους για να στοχεύουμε κάθε μία από τις αιτίες της και να έχουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα. Γνωρίζουμε ότι η κυτταρίτιδα οφείλεται σε πολλούς παράγοντες (κληρονομικότητα, καθιστική ζωή, ανθυγιεινή διατροφή, ορμονικές διαταραχές, κ.α.) και εκτείνεται σε όλες τις στιβάδες του δέρματος. Η τρισδιάστατη 3D συνδυαστική θεραπεία που εφαρμόζουμε, αποτελεί την απάντηση στην ανεπάρκεια των μονοθεραπειών.
Πέντε δραστικές θεραπείες εφαρμόζονται συνδυαστικά και χάρη στην αλληλεπίδρασή τους αντιμετωπίζουν τρισδιάστατα την κυτταρίτιδα, καθώς δρουν σε τρία επίπεδα: στον λιπώδη ιστό όπου καταπολεμούν τη διόγκωση των λιποκυττάρων, στον συνδετικό ιστό όπου αποκαθιστούν τη χαμένη ελαστικότητα, αλλά και στην επιδερμίδα που την απελευθερώνουν από τις χαρακτηριστικές «λακκουβίτσες». Η κυτταρίτιδα υποχωρεί αισθητά από τις πρώτες κιόλας συνεδρίες αφήνοντας στη θέση της δέρμα λείο και βελούδινο!X-WAVE™

Η νέα, εγκεκριμένη από τον FDA, θεραπεία κατά της κυτταρίτιδας χρησιμοποιεί ακουστικά κύματα για να βελτιώσει την αιμάτωση των ιστών και να εμποδίσει τη μεγέθυνση των λιποκυττάρων. Με τον τρόπο αυτόν, μετατρέπει την κυτταρίτιδα από χρόνια κατάσταση σε οξεία, δηλαδή σε μορφή εύκολα αντιμετωπίσιμη. Παράλληλα, αναζωογονεί το δέρμα και βελτιώνει τυχόν ουλές και ραβδώσεις.

Περισσότερα για το X-WAVE


CelluSculpting

Μία εξελιγμένη μέθοδος μεσοθεραπείας για την πρόληψη και τη θεραπεία της κυτταρίτιδας, που βασίζεται σε ένα δραστικό ιατροτεχνολογικό σκεύασμα με αντιοξειδωτικές, αποσυμφορητικές και συσφικτικές ιδιότητες. Στόχος η τόνωση του κυκλοφορικού και του λεμφικού συστήματος, καθώς και η αποβολή των ουσιών που προκαλούν τη διόγκωση των λιποκυττάρων. Κλινικά αποδεδειγμένη θεραπεία, με μηδαμινή αποθεραπεία, τα αποτελέσματά της είναι ορατά από την πρώτη κιόλας συνεδρία.

Περισσότερα για το Exilis Elite™

CelluClip

Μία στοχευμένη θεραπεία για την εξομάλυνση των εμβυθίσεων (λακκουβίτσες) του δέρματος που συνδέονται με τον σχηματισμό της κυτταρίτιδας. Είναι ελάχιστα επεμβατική καθώς εφαρμόζεται με τη χρήση ενός μικροσκοπικού εργαλείου, ειδικά σχεδιασμένου να εισάγεται στο δέρμα χωρίς να το τραυματίζει και να υποσκάπτει τις ινώσεις που το τραβάνε προς τα μέσα αλλοιώνοντας την ομοιομορφία της επιδερμίδας.

Περισσότερα για το CelluClip

LPG Endermologie®

Η μοναδική 100% φυσική, μη-επεμβατική μέθοδος, η πρώτη που έλαβε την έγκριση του αμερικανικού FDA για την αντιμετώπιση της κυτταρίτιδας. Διεγείροντας το δέρμα με μηχανικό λιπομασάζ, αυξάνει την κυκλοφορία αίματος και λέμφου, αποβάλλει τοξίνες και κατακρατημένα υγρά, και καταπολεμά τη διόγκωση των λιποκυττάρων που συντελούν στη δημιουργία της κυτταρίτιδας.

Περισσότερα για το LPG Endermologie®

Carboxytherapy

Το Carboxytherapy είναι μία τόσο φυσική θεραπεία, όσο και η ίδια η αναπνοή. Με το Carboxytherapy, στόχος είναι η ενισχυμένη παροχή οξυγόνου και επομένως τροφής και ζωής στους ιστούς, με αποτέλεσμα μία πιο νεανική, σφριγηλή και φωτεινή επιδερμίδα, χωρίς κυτταρίτιδα.

Περισσότερα για Carboxytherapy

Ζητήστε σήμερα ραντεβού εκτίμησης χωρίς χρέωση!

Όροι Χρήσης του Website

ΑΘΗΝΑ

Τ 210 72 42 600
Δ Λεωφ. Βασ. Σοφίας 49

Ώρες λειτουργίας

Δευτέρα - Παρασκευή:
09.00 - 21.00
Σάββατο:
10.00 - 16.00

ΜΑΡΟΥΣΙ

Τ 210 61 00 900
Δ Λεωφ. Κηφισίας 71

Ώρες λειτουργίας

Δευτέρα - Παρασκευή:
09.00 - 21.00
Σάββατο:
10.00 - 16.00

ΓΛΥΦΑΔΑ

Τ 210 96 06 600
Δ Λεωφ. Βουλιαγμένης 96

Ώρες λειτουργίας

Δευτέρα - Παρασκευή:
11.00 - 20.00
  
Loading...