Η επιστημονική ομάδα μας

Τα ιατρεία IQ – Intensive Quality Skin Clinics συνδυάζουν πολύχρονη επιστημονική γνώση και προηγμένη τεχνολογία για την αντιμετώπιση πλήθους παθήσεων και καταστάσεων θεραπευτικής, επεμβατικής, κοσμητικής δερματολογίας και χειρουργικής, καθώς και παιδιατρικής δερματολογίας, για το πρόσωπο και το σώμα. Οι έμπειροι γιατροί μας και το εξειδικευμένο νοσηλευτικό προσωπικό επιδιώκουν να συνεργάζονται στενά μαζί σας για να διαγνώσουν και να αντιμετωπίσουν με τον πλέον αποτελεσματικό τρόπο τις ανάγκες του δέρματος σας.

Η κλινική πρακτική των ιατρείων μας χαρακτηρίζεται από καινοτομία και εφαρμογή πρωτοποριακών μεθόδων, με έμφαση στα LASER και τις energy-based devices, εγκεκριμένων από αυστηρούς διεθνείς οργανισμούς. Η ιατρική ομάδα του τμήματος επεμβατικής και κοσμητικής δερματολογίας σώματος, υπό την επιστημονική διεύθυνση και εποπτεία του Dr. Τζερμιά Χριστόφορου, αποτελείται από εξειδικευμένους δερματολόγους, γενικούς και κοσμητικούς χειρουργούς, γυναικολόγο, γαστρεντερολόγο, ενδοκρινολόγο-διατροφολόγο, νοσηλευτές, αισθητικούς και ιατρικούς συμβούλους.

Επιστημονικό και νοσηλευτικό προσωπικό κατανοεί πλήρως τις προκλήσεις και τις επιπτώσεις που μπορεί να σας δημιουργήσουν οι δερματικές ατέλειες στο σώμα σας και προσπαθεί να σας παρέχει μακροχρόνιες θεραπευτικές επιλογές που θα βελτιώσουν την ποιότητα της ζωής σας. Για τον λόγο αυτό, η ομάδα μας εκπαιδεύεται λεπτομερώς και ενημερώνεται συνεχώς για όλες τις νέες, ασφαλείς τεχνολογίες και μεθόδους που εφαρμόζονται από τη διεθνή ιατρική κοινότητα.

Επικοινωνήστε μαζί μας και ζητήστε να μιλήσετε σε έναν από τους εξειδικευμένους ιατρικούς συμβούλους μας.

Η επίσκεψη ενημέρωσης και εκτίμησης παρέχεται χωρίς καμία χρέωση.


Ζητήστε σήμερα ραντεβού εκτίμησης χωρίς χρέωση!

Όροι Χρήσης του Website

Loading...