Επεμβατικές Στήθους

Μήπως το στήθος σας είναι ένα σημείο στο σώμα σας που σας κάνει να νιώθετε άβολα; Πολλές γυναίκες, αλλά και αρκετοί άνδρες, δεν νιώθουν άνετα με την εικόνα του στήθους τους, γεγονός που μπορεί να επηρεάσει την άποψη που έχουν για το σώμα τους και φυσικά την αυτοπεποίθησή τους. Η κοσμητική χειρουργική στήθους είναι μία από τις πιο συχνά εφαρμοζόμενες διαδικασίες σε περιπτώσεις αύξησης, μείωσης και ανόρθωσης στήθους για τις γυναίκες, ή γυναικομαστίας για τους άνδρες. Στα ιατρεία μας προσφέρουμε το υψηλότερο επίπεδο εξειδίκευσης και εμπειρίας.

Η κοσμητική χειρουργική του στήθους περιλαμβάνει διάφορες διαδικασίες για να αναδείξετε το στήθος σας, να αλλάξετε το σχήμα του και να βελτιώσετε τις καμπύλες του. Η αυξητική στήθους είναι η πιο συνηθισμένη επεμβατική μέθοδος στην κοσμητική χειρουργική. Περιλαμβάνει την τοποθέτηση εμφυτευμάτων στην περιοχή του μαστού ώστε να δημιουργηθεί το επιθυμητό μέγεθος και σχήμα των μαστών. Η ανόρθωση στήθους πραγματοποιείται για την αποκατάσταση της σταθερότητας και σφριγηλότητας του πεσμένου στήθους που συνήθως είναι αποτέλεσμα εγκυμοσύνης, θηλασμού ή ηλικίας. Η διαδικασία περιορίζεται στον επανασχηματισμό του περιγράμματος του στήθους καθώς και στην απομάκρυνση της περίσσειας του δέρματος. Υπάρχουν γυναίκες που επιλέγουν να συνδυάσουν ταυτόχρονα αυξητική με ανόρθωση , ώστε να αποκαταστήσουν τον όγκο του στήθους τους που έχει χαθεί με τις αλλαγές στο σώμα τους.

Η μειωτική στήθους είναι μία διαφορετική μέθοδος της κοσμητικής χειρουργικής, που αποτελεί ιδανική λύση για γυναίκες με υπερβολικά μεγάλο στήθος, που προκαλείται κυρίως από μη φυσιολογική αντίδραση του μαστού σε κάποιες ορμόνες. Λόγοι που οδηγούν πολλές γυναίκες στην επιλογή της μειωτικής στήθους είναι συνήθως η ύπαρξη πόνου στην πλάτη και τον αυχένα, δυσκολία στην αγορά ένδυσης, αδυναμία συμμετοχής σε δραστηριότητες και σωματική άσκηση, αίσθηση ενοχλητικής προσέλκυσης του βλέμματος, μειωμένη αυτοπεποίθηση σε προσωπικό και κοινωνικό επίπεδο. Οι άνδρες, επίσης, μπορεί να αναπτύξουν διεύρυνση του μαστού (γυναικομαστία) και συχνά επιδιώκουν μειωτική στήθους για να αποκαταστήσουν ένα πιο αρρενωπό προφίλ. Ανεξάρτητα από το πρόβλημα στο στήθος σας, που θέλετε να διορθώσετε, θα πρέπει πρώτα να συζητήσετε όλες τις επιλογές, τα οφέλη και τις προσδοκίες σας με την έμπειρη ομάδα κοσμητικής χειρουργικής των ιατρείων μας.

Φυσικό και βέλτιστο αποτέλεσμα

Η ομάδα των ειδικών της κοσμητικής χειρουργικής στα ιατρεία μας IQ - Intensive Quality Skin Clinics είναι η πλέον έμπειρη στον τομέα της αποκατάστασης ατελειών του στήθους τόσο για γυναίκες όσο και για άνδρες. Η υψηλότερη προτεραιότητα του επιστημονικού προσωπικού μας είναι η ασφάλειά σας και η επίτευξη φυσικού και βέλτιστου αποτελέσματος. Γι’ αυτό φροντίζουμε να σας παρέχουμε τις πιο εξελιγμένες τεχνολογικά μεθόδους, ώστε να λαμβάνετε το μέγιστο επίπεδο ιατρικής πρακτικής στις άρτια εξοπλισμένες εγκαταστάσεις μας. Καθώς η επίσκεψη αξιολόγησης είναι δωρεάν, σας δίνουμε την ευκαιρία να συναντήσετε την εξειδικευμένη ιατρική ομάδα μας, να ενημερωθείτε σχετικά με τις υπηρεσίες μας και να μάθετε ποιες επιλογές θεραπείας στήθους ανταποκρίνονται καλύτερα στις ανάγκες σας. Οι γιατροί μας είναι πάντα στη διάθεσή σας για να σας βοηθήσουν να ενισχύσετε την αυτοπεποίθησή σας, καθώς σας αξίζει να αισθάνεστε πάντα όμορφη.


Ανόρθωση στήθους

Η ανόρθωση στήθους είναι μια επεμβατική διαδικασία για την αποκατάσταση του φυσιολογικού περιγράμματος του στήθους με παράλληλη σύσφιξη του περιβάλλοντος ιστού. Η επιλογή της κατάλληλης τεχνικής από τους έμπειρους χειρουργούς μας, μετά από λεπτομερή αξιολόγηση του προβλήματος, επιτυγχάνει εγγυημένα, φυσικά και βέλτιστα αποτελέσματα.

Περισσότερα για Ανόρθωση στήθους


Αυξητική στήθους

Η αυξητική στήθους στα ιατρεία μας αποτελεί μία ασφαλή επεμβατική διαδικασία, καθώς περιλαμβάνει εισαγωγή ενθεμάτων σιλικόνης, που φέρουν την έγκριση του αυστηρού αμερικανικού οργανισμού Φαρμάκων και Συσκευών FDA και εγγύηση μεγάλης διάρκειας ζωής. Το αποτέλεσμα είναι φυσικό, ο χρόνος αποθεραπείας ελάχιστος και η αποκατάσταση της αυτοπεποίθησής σας άμεση.

Περισσότερα Αυξητική στήθους

Μειωτική στήθους

Η μείωση ενός μεγάλου στήθους και η σμίλευσή του σε αρμονία με το υπόλοιπο σώμα σας, είναι για την επιστημονική μας ομάδα απόλυτα εξατομικευμένο σχέδιο θεραπείας με βάση τα φυσικά χαρακτηριστικά σας και τις επιθυμίες σας. Οι εξελιγμένες τεχνικές των χειρουργών μας μειώνουν τον απαιτούμενο χρόνο αποθεραπείας επιταχύνοντας τη διαδικασία επούλωσης.

Περισσότερα Μειωτική στήθους

Γυναικομαστία

Δεν χρειάζεται να αφήσετε τη γυναικομαστία να σας στερήσει την αρρενωπή όψη του στήθους σας. Οι σύγχρονες προηγμένες ιατρικές τεχνικές επιτρέπουν στον εξειδικευμένο κοσμητικό χειρουργό να αποκαταστήσει γρήγορα τις γραμμές του στήθους σας σε αρμονία με το υπόλοιπο σώμα σας χωρίς σημάδια και ουλές.

Περισσότερα Γυναικομαστία

Ζητήστε σήμερα ραντεβού εκτίμησης χωρίς χρέωση!

Όροι Χρήσης του Website

ΑΘΗΝΑ

Τ 210 72 42 600
Δ Λεωφ. Βασ. Σοφίας 49

Ώρες λειτουργίας

Δευτέρα - Παρασκευή:
09.00 - 21.00
Σάββατο:
10.00 - 16.00

ΜΑΡΟΥΣΙ

Τ 210 61 00 900
Δ Λεωφ. Κηφισίας 71

Ώρες λειτουργίας

Δευτέρα - Παρασκευή:
09.00 - 21.00
Σάββατο:
10.00 - 16.00

ΓΛΥΦΑΔΑ

Τ 210 96 06 600
Δ Λεωφ. Βουλιαγμένης 96

Ώρες λειτουργίας

Δευτέρα - Παρασκευή:
11.00 - 20.00
  
Loading...