Επεμβατικές Κορμού - Άκρων

Η ομορφιά βρίσκεται στα μάτια του θεατή… Ωστόσο, για να δει ο θεατής την ομορφιά, πρέπει εμείς οι ίδιοι να νιώθουμε όμορφοι. Για το λόγο αυτό, συχνά καταφεύγουμε σε χρήση προϊόντων αδυνατίσματος, εξαντλητικές δίαιτες ή επίπονη σωματική άσκηση. Έτσι πιστεύουμε ότι θα αποκτήσουμε το ιδανικό σώμα με τις τέλειες αναλογίες, που δεν θα περνάει απαρατήρητο. Επίπεδη κοιλιά με γραμμωμένους κοιλιακούς, σμιλεμένοι μηροί, καλοσχηματισμένα μπράτσα, είναι κάποιοι από τους πολυπόθητους στόχους που κάθε φορά θέτουμε και σπάνια επιτυγχάνουμε.

Στα εξειδικευμένα Ιατρεία μας IQ - Intensive Quality Skin Clinics μπορούμε να επιτύχουμε όλους εκείνους τους στόχους σας, που θα σας επιτρέψουν να νιώθετε όμορφοι και να αντανακλάτε αυτή την ομορφιά σε κάθε σας πέρασμα.

Χάρη στις σύγχρονες και εξατομικευμένες υπηρεσίες μας μπορείτε να αποκτήσετε με μία μόλις συνεδρία το καλλίγραμμο σώμα που επιθυμείτε! Μηροπλαστική, Κοιλιοπλαστική και Βραχιονοπλαστική είναι μερικές μόνο από τις θεραπείες της κοσμητικής χειρουργικής, που υπόσχονται άριστο, άμεσο και κυρίως μόνιμο αποτέλεσμα. Πρόκειται για θεραπείες που είναι κατάλληλες τόσο για γυναίκες, όσο και για άντρες με εμφανή χαλάρωση στην κοιλιά, στους μηρούς και στους βραχίονες (μπράτσα), που νιώθουν άβολα με τα ρούχα τους και επιθυμούν αισθητική βελτίωση της εικόνας τους.

Με τις θεραπείες αυτές, εκτός από την αυτοπεποίθησή σας, θα βελτιωθεί αισθητά η διάθεση και η ψυχολογία σας γενικότερα, αφού οι ανασφάλειές σας θα ανήκουν πλέον στο παρελθόν. Το μόνο που έχετε να κάνετε, είναι να κλείσετε το ραντεβού σας προκειμένου να ενημερωθείτε αναλυτικά, να αξιολογήσετε τις ανάγκες σας και να σχεδιάσετε έπειτα το θεραπευτικό πλάνο που σας ταιριάζει.


Ανόρθωση γλουτών

Με την πάροδο του χρόνου, οι γλουτοί, ίσως το πιο σέξι σημείο του σώματός μας, αντιμετωπίζουν χαλάρωση και «κρεμάνε». Το φαινόμενο αυτό οφείλεται στη γήρανση, σε διακυμάνσεις του βάρους και σε διάφορους γενετικούς παράγοντες που επηρεάζουν αρνητικά την ελαστικότητα του δέρματος.

Περισσότερα για ανόρθωση γλουτών


Ραχιαία Χεριών

Με την πάροδο του χρόνου, ο λιπώδης ιστός της ραχιαίας περιοχής των χεριών γίνεται πιο λεπτός και η επιδερμίδα χάνει τον όγκο της, με αποτέλεσμα οι φλέβες, τα αγγεία, οι τένοντες και τα οστά να γίνονται ορατά.

Περισσότερα για Ραχιαία Χεριών


Κοιλιοπλαστική

Η κοιλιοπλαστική αποτελεί την πιο δραστική επεμβατική μέθοδο αντιμετώπισης του περιττού πάχους που συσσωρεύεται στην κοιλιακή χώρα. Η διαδικασία της κοιλιοπλαστικής περιλαμβάνει την αφαίρεση λιπωδών ιστών και χαλαρού δέρματος από το μεσαίο και κατώτερο τμήμα της κοιλιάς, ενώ η συρραφή των μυών του κοιλιακού τοιχώματος και η ισχυροποίησή του, μειώνει τις πιθανότητες για μελλοντικές κήλες στην περιοχή αλλάζοντας δραστικά τον εκάστοτε σωματότυπο.

Περισσότερα για Κοιλιοπλαστική


Βραχιονοπλαστική

Συχνά στην εσωτερική πλευρά των άνω βραχιόνων (μπράτσων) εμφανίζεται η τάση της αποθήκευσης λίπους και λόγω ηλικίας, παχυσαρκίας ή απώλειας βάρους παρατηρείται χαλάρωση και πτώση του δέρματος, που δεν μπορεί να αντιμετωπιστεί με δίαιτα και γυμναστική. Αυτό συχνά μας κάνει να αισθανόμαστε αμήχανα όταν τα μπράτσα μας είναι ακάλυπτα φορώντας κοντομάνικα ή αμάνικα ρούχα.

Περισσότερα Βραχιονοπλαστική

Μηροπλαστική

Στην προσπάθειά μας να χάσουμε τα περιττά κιλά, ξεχνάμε τον παράγοντα «χαλάρωση» που ακολουθεί και που δεν μπορεί να αντιμετωπιστεί μόνο με τη γυμναστική. Συχνά το δέρμα που περισσεύει μπορεί να συσσωρεύεται μεταξύ άλλων στο εσωτερικό των μηρών, επειδή η περιοχή αυτή έχει λιγότερη ελαστικότητα και το δέρμα είναι πιο λεπτό.

Περισσότερα Μηροπλαστική

Ζητήστε σήμερα ραντεβού εκτίμησης χωρίς χρέωση!

Όροι Χρήσης του Website

ΑΘΗΝΑ

Τ 210 72 42 600
Δ Λεωφ. Βασ. Σοφίας 49

Ώρες λειτουργίας

Δευτέρα - Παρασκευή:
09.00 - 21.00
Σάββατο:
10.00 - 16.00

ΜΑΡΟΥΣΙ

Τ 210 61 00 900
Δ Λεωφ. Κηφισίας 71

Ώρες λειτουργίας

Δευτέρα - Παρασκευή:
09.00 - 21.00
Σάββατο:
10.00 - 16.00

ΓΛΥΦΑΔΑ

Τ 210 96 06 600
Δ Λεωφ. Βουλιαγμένης 96

Ώρες λειτουργίας

Δευτέρα - Παρασκευή:
11.00 - 20.00
  
Loading...