Τα σημεία υπεροχής μας

Επιστημονική γνώση. Εξειδικευμένη επιστημονική ομάδα. Προηγμένη τεχνολογία.

Η επιτυχία των θεραπειών μας οφείλεται στην άρτια εκπαίδευση και επιστημονική κατάρτιση, στις υψηλού επιπέδου δεξιότητες και στην πολυετή εμπειρία της ιατρικής μας ομάδας που πρωτοπορεί διεθνώς στον τομέα της σύγχρονης δερματολογίας και της κοσμητικής χειρουργικής, εφαρμόζοντας τις πλέον ασφαλείς μεθόδους με τη χρήση καινοτόμων συσκευών προηγμένης τεχνολογίας.

Γιατί να μας επιλέξετε;

Εκτεταμένη ιατρική εμπειρία

Η επιστημονική ομάδα των ιατρείων IQ - Intensive Quality Skin Clinics διαθέτει διεθνή, πιστοποιημένη και πολυετή εμπειρία στη δερματολογία και την κοσμητική χειρουργική. Το άρτια καταρτισμένο ιατρικό και νοσηλευτικό μας προσωπικό έχει προτεραιότητα την ασφάλεια και την ικανοποίησή σας και για το λόγο αυτό εφαρμόζει μια σειρά σύγχρονων επεμβατικών, ελάχιστα επεμβατικών και αναίμακτων θεραπειών.

Εξειδικευμένη επιστημονική ομάδα

Το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό των ιατρείων IQ - Intensive Quality Skin Clinics διαθέτει υψηλά πρότυπα εκπαίδευσης, δεοντολογίας, ιατρικής πρακτικής και έρευνας στη δερματολογία και την κοσμητική χειρουργική. Η υψηλή κατάρτιση, η πολυετής εμπειρία και η πιστοποιημένη εξειδίκευση που διαθέτει η επιστημονική μας ομάδα αποτελούν την εγγύηση ενός άριστου αποτελέσματος.


Πλήρης σειρά θεραπειών σώματος

Προσφέρουμε θεραπείες που ανταποκρίνονται σε κάθε σας ανάγκη. Σας απασχολεί η κυτταρίτιδα, το επίμονο τοπικό πάχος, η χαλάρωση ή οι ραβδώσεις; Επιθυμείτε να βελτιώσετε το στήθος σας, να συσφίξετε τα μπράτσα σας ή την κοιλιά σας; Κάθε γυναίκα και άνδρας που επιθυμεί να βελτιώσει την εικόνα του, θα βρει τις πλέον αποτελεσματικές, καινοτόμες και ασφαλείς θεραπευτικές επιλογές στα ιατρεία IQ - Intensive Quality Skin Clinics.Εξατομικευμένο θεραπευτικό πλάνο

Στα ιατρεία IQ - Intensive Quality Skin Clinics, αντιμετωπίζουμε εξατομικευμένα κάθε ασθενή βάσει των αναγκών και των προτιμήσεών του. Κατά την πρώτη επίσκεψη και διάγνωση, θα συζητήσετε με τον εξειδικευμένο γιατρό τους στόχους σας και στη συνέχεια θα σχεδιαστεί το κατάλληλο για την περίπτωσή σας θεραπευτικό πλάνο, με στόχο την επίτευξη του βέλτιστου αποτελέσματος.Άνεση, εχεμύθεια και ασφάλεια

Στα εξειδικευμένα κέντρα IQ - Intensive Quality Skin Clinics παρέχουμε το υψηλότερο πρότυπο εχεμύθειας, άνεσης και ασφάλειας, με στόχο την παροχή της καλύτερης δυνατής εμπειρίας. Το έμπειρο προσωπικό μας βρίσκεται πάντα στη διάθεσή σας, προκειμένου να σας δώσει την πολύτιμη βοήθειά του σε κάθε στάδιο της θεραπείας και της αποθεραπείας, με στόχο να επιτύχει το επιθυμητό αποτέλεσμα με απόλυτη ασφάλεια.Ζητήστε σήμερα ραντεβού εκτίμησης χωρίς χρέωση!

Όροι Χρήσης του Website

Loading...