Τα σημεία υπεροχής μας

Επιστημονική γνώση. Εξειδικευμένη επιστημονική ομάδα. Προηγμένη τεχνολογία.

Η επιτυχία των θεραπειών μας οφείλεται στην άρτια εκπαίδευση και επιστημονική κατάρτιση, στις υψηλού επιπέδου δεξιότητες και στην πολυετή εμπειρία της ιατρικής μας ομάδας που πρωτοπορεί διεθνώς στον τομέα της σύγχρονης δερματολογίας και της κοσμητικής χειρουργικής, εφαρμόζοντας τις πλέον ασφαλείς μεθόδους με τη χρήση καινοτόμων συσκευών προηγμένης τεχνολογίας.

Γιατί να μας επιλέξετε;

Εκτεταμένη ιατρική εμπειρία

Η επιστημονική ομάδα των ιατρείων IQ - Intensive Quality Dermatology & Cosmetic Surgery διαθέτει πολυετή, πιστοποιημένη και διεθνή εμπειρία στον τομέα της δερματολογίας και της κοσμητικής χειρουργικής. Οι πιο σύγχρονες επεμβατικές, ελάχιστα επεμβατικές και αναίμακτες θεραπείες, εφαρμόζονται από την άρτια καταρτισμένη ιατρική και νοσηλευτική μας ομάδα που θέτει σε πλήρη προτεραιότητα την δική σας ικανοποίηση και ασφάλεια.

Εξειδικευμένη επιστημονική ομάδα

Το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό των ιατρείων IQ - Intensive Quality Dermatology & Cosmetic Surgery διαθέτει υψηλά πρότυπα εκπαίδευσης, δεοντολογίας, ιατρικής πρακτικής και έρευνας στη δερματολογία και την κοσμητική χειρουργική. Η υψηλή κατάρτιση, η πολυετής εμπειρία και η πιστοποιημένη εξειδίκευση που διαθέτει η επιστημονική μας ομάδα αποτελούν την εγγύηση ενός άριστου αποτελέσματος.


Πλήρης σειρά θεραπειών σώματος

Προσφέρουμε θεραπείες που ανταποκρίνονται σε κάθε σας ανάγκη. Σας απασχολεί η κυτταρίτιδα, το επίμονο τοπικό πάχος, η χαλάρωση ή οι ραβδώσεις; Επιθυμείτε να βελτιώσετε το στήθος σας, να συσφίξετε τα μπράτσα σας ή την κοιλιά σας; Κάθε γυναίκα και άνδρας που επιθυμεί να βελτιώσει την εικόνα του, θα βρει τις πλέον αποτελεσματικές, καινοτόμες και ασφαλείς θεραπευτικές επιλογές στα ιατρεία IQ - Intensive Quality Dermatology & Cosmetic Surgery.Εξατομικευμένο σχέδιο θεραπείας

Κάθε ασθενής των ιατρείων IQ - Intensive Quality Dermatology & Cosmetic Surgery αντιμετωπίζεται εξατομικευμένα με βάση τις ανάγκες και τις προτιμήσεις του. Κατά τη διάρκεια της πρώτης επίσκεψης και διάγνωσης, ο εξειδικευμένος γιατρός συζητά μαζί σας τους επιθυμητούς σας στόχους, σχεδιάζοντας στη συνέχεια το κατάλληλο για εσάς θεραπευτικό σχήμα ώστε να επιτύχετε τα βέλτιστα αποτελέσματα. Το θεραπευτικό πλάνο που σχεδιάζεται είναι απόλυτα εναρμονισμένο με τις δικές σας ανάγκες και επιθυμίες.Άνεση, εχεμύθεια και ασφάλεια

Τα εξειδικευμένα ιατρεία IQ - Intensive Quality Dermatology & Cosmetic Surgery παρέχουν τα υψηλότερα πρότυπα ασφάλειας, άνεσης και εχεμύθειας, ώστε όλη η διαδικασία να σας προσφέρει την καλύτερη δυνατή εμπειρία. Το έμπειρο επιστημονικό προσωπικό μας είναι στη διάθεσή σας για να σας βοηθήσει σε κάθε βήμα της θεραπείας και της αποθεραπείας σας, θέτοντας στο επίκεντρο την επίτευξη του στόχου σας με απόλυτη ασφάλεια και αποτελεσματικότητα.Ζητήστε σήμερα ραντεβού εκτίμησης χωρίς χρέωση!

Όροι Χρήσης του Website

Loading...
Ονοματεπώνυμο (απαραίτητο)
Email (απαραίτητο)
Κινητό (απαραίτητο)