Βραχιονοπλαστική

Για την αντιμετώπιση της χαλάρωσης

Συχνά στην εσωτερική πλευρά των άνω βραχιόνων (μπράτσων) εμφανίζεται η τάση της αποθήκευσης λίπους και λόγω ηλικίας, παχυσαρκίας ή απώλειας βάρους παρατηρείται χαλάρωση και πτώση του δέρματος, που δεν μπορεί να αντιμετωπιστεί με δίαιτα και γυμναστική. Αυτό συχνά μας κάνει να αισθανόμαστε αμήχανα όταν τα μπράτσα μας είναι ακάλυπτα φορώντας κοντομάνικα ή αμάνικα ρούχα.

Για την αντιμετώπιση αυτού του φαινομένου και την απαλλαγή από την αντιαισθητική χαλάρωση, εμείς, στα εξειδικευμένα ιατρεία μας IQ – Intensive Quality Skin Clinics, προτείνουμε την πλέον εξελιγμένη και αποτελεσματική μέθοδο της Βραχιονοπλαστικής, που εφαρμόζεται είτε στην περιοχή της μασχάλης είτε στην εσωτερική περιοχή του βραχίονα.

Πρόκειται για μια απόλυτα ασφαλή μέθοδο, η οποία πραγματοποιείται από εξειδικευμένο ιατρικό προσωπικό που διαθέτει πολυετή εμπειρία.

Η Βραχιονοπλαστική αποτελεί μια επεμβατική μέθοδο που στοχεύει με επιτυχία στη μείωση της περιφέρειας των άνω βραχιόνων και στην απομάκρυνση της περίσσειας του λιπώδους ιστού. Απαιτεί γενική αναισθησία και εξασφαλίζει αποφυγή μελλοντικής επανεμφάνισης του προβλήματος και εκτέλεσης εκτεταμένων τομών. Το μήκος και ο σχεδιασμός της τομής εξαρτάται από την ποσότητα και το σημείο εντοπισμού της περίσσειας του δέρματος.


Πιο συγκεκριμένα, όταν η χαλάρωση είναι μικρή, η τομή γίνεται στην περιοχή της μασχάλης και είναι αόρατη κατά τις καθημερινές δραστηριότητες του ατόμου. Στην περίπτωση που η χαλάρωση είναι μεγαλύτερη, η τομή μπορεί να επεκταθεί στην εσωτερική πλευρά του μπράτσου, ώστε να καλυφθεί η πάσχουσα περιοχή.

Εάν η περιοχή παρουσιάζει εκτός από τη χαλάρωση και λίπος, τότε η Βραχιονοπλαστική εκτελείται συνδυαστικά με τη μέθοδο της λιποαναρρόφησης, με σκοπό να επιτευχθεί η βελτίωση του συνολικού περιγράμματος των βραχιόνων και της εμφάνισής τους.

Οι τομές κλείνουν είτε με απορροφήσιμα ράμματα είτε με ράμματα που θα αφαιρεθούν μέσα σε μια βδομάδα μετά την επέμβαση και το τελικό αποτέλεσμα είναι άκρως φυσικό, αφού οι ουλές αποκτούν το χρώμα του δέρματος.

Με τη μέθοδο αυτή, η χαλάρωση του δέρματος θα πάψει να σας απασχολεί όταν τα χέρια σας είναι ακάλυπτα. Θα αποκτήσετε καλοσχηματισμένα μπράτσα και θα ανακτήσετε έτσι την πολυπόθητη αυτοπεποίθησή σας.Τι προσφέρει η μέθοδος της Βραχιονοπλαστικής
 • Σημαντική βελτίωση του συνολικού περιγράμματος και της όψης των βραχιόνων
 • Αρμονία των σωματικών αναλογιών
 • Επιθυμητό αισθητικό αποτέλεσμα
 • Σημαντική βελτίωση της κίνησης του βραχίονα
 • Λιγότερη εφίδρωση
 • Ανάκτηση αυτοπεποίθησης


Σε τι υπερέχει η μέθοδος της Βραχιονοπλαστικής
 • Εμφανής βελτίωση σχεδόν αμέσως μετά την επέμβαση
 • Μακροχρόνιο αποτέλεσμα
 • Ταυτόχρονη αντιμετώπιση χαλάρωσης και τοπικού πάχους


Συμβουλές Διατροφής


Συχνές Ερωτήσεις


Ποιοι επιλέγουν τη Βραχιονοπλαστική;
Τη μέθοδο της Βραχιονοπλαστικής επιλέγουν:
 • Άντρες και γυναίκες που παρουσιάζουν χαλάρωση στην περιοχή των μπράτσων
 • Ενήλικες που διατηρούν σταθερό το βάρος τους
 • Άτομα των οποίων η υγεία δεν επηρεάζει την πορεία της επέμβασης
 • Μη φανατικοί καπνιστές
 • Άτομα που έχουν ρεαλιστικές προσδοκίες
Είμαι ο κατάλληλος υποψήφιος;
Ιδανικός υποψήφιος για Βραχιονοπλαστική είναι εκείνος του οποίου το βάρος έχει μια απόκλιση περίπου 10% από το κανονικό. Σε περίπτωση που το βάρος είναι μεγαλύτερο, ίσως ζητηθεί η μείωσή του.
Σε ποια ηλικία μπορώ να κάνω μια τέτοια επέμβαση;
Η επέμβαση αυτή απευθύνεται σε άτομα όλων των ηλικιακών ομάδων, κυρίως όμως σε ενήλικες.
Πονάει;
Γενικά, η Βραχιονοπλαστική δεν θεωρείται επώδυνη επέμβαση. Ωστόσο, μετά τη δράση του αναισθητικού, υπάρχει περίπτωση να εμφανιστεί πόνος και δυσφορία, η οποία όμως αντιμετωπίζεται με τα κατάλληλα αναλγητικά.
Τι προετοιμασία χρειάζεται να κάνω πριν από την επέμβαση;
> Μείωση της κατανάλωσης αλκοόλ
> Αποφυγή λήψης φαρμάκων χωρίς συνταγή ιατρού
> Απαγόρευση ασπιρίνης κι άλλων παρόμοιων φαρμάκων μία βδομάδα πριν την επέμβαση
Είμαι καπνιστής. Χρειάζεται να διακόψω το κάπνισμα πριν την επέμβαση;
Καλό θα ήταν να προσπαθήσετε να διακόψετε το κάπνισμα για περίπου 1,5 μήνα πριν και 1 βδομάδα μετά την επέμβαση, προκειμένου να μειωθεί το ενδεχόμενο πρόκλησης μετεγχειρητικών επιπλοκών.
Για πόσο διάστημα πρέπει να νοσηλευτώ;
Συνήθως η Βραχιονοπλαστική απαιτεί νοσηλεία για μια μέρα.
Υπάρχουν θεραπείες που δρουν συμπληρωματικά;
Ανάλογα πάντα την περίπτωση, η Βραχιονοπλαστική μπορεί να συνδυαστεί με Λιποαναρρόφηση, Coolsculpting ή Νήματα.
Είναι μόνιμο το αποτέλεσμα;
Το αποτέλεσμα είναι μόνιμο με την προϋπόθεση να μην υπάρξει μεγάλη αύξηση του βάρους.
Πότε είναι ορατά τα πρώτα αποτελέσματα;
Τα πρώτα αποτελέσματα είναι ήδη ορατά αμέσως μετά την επέμβαση και παρουσιάζουν σημαντική βελτίωση στο εξάμηνο που ακολουθεί.
Υπάρχουν πιθανές παρενέργειες ή επιπλοκές;
Πρόκειται για μια επέμβαση ρουτίνας, άκρως επιτυχημένη. Ωστόσο, όπως κάθε επέμβαση, έτσι και η Βραχιονοπλαστική μπορεί να παρουσιάσει επιπλοκές, που όμως είναι αντιμετωπίσιμες. Ενδέχεται για παράδειγμα να υπάρξει πόνος ή τράβηγμα που αντιμετωπίζονται με τη λήψη παυσίπονου.
Πότε μπορώ να επιστρέψω στα επαγγελματικά μου καθήκοντα και στις κοινωνικές μου δραστηριότητες;
Ο απαιτούμενος χρόνος ανάρρωσης ποικίλλει από άτομο σε άτομο. Ωστόσο, στα επαγγελματικά σας καθήκοντα και γενικότερα στις κοινωνικές δραστηριότητες, μπορείτε να επιστρέψετε περίπου 2-3 μέρες μετά την επέμβαση.
Μετά από πόσο διάστημα μπορώ να γυμνάζομαι;
Ανάλογα την περίπτωση και κατόπιν συνεννόησης με τον γιατρό σας, θα μπορείτε να κάνετε αερόβια γυμναστική περίπου μια βδομάδα μετά την επέμβαση. Εξαίρεση αποτελεί το περπάτημα, που θα είναι εφικτό εντός δύο – τριών ημερών. Σε περίπτωση που ασχολείστε με κάποιο άθλημα που απαιτεί σωματική επαφή, θα πρέπει να το αποφύγετε για ένα περίπου μήνα.

Με τη Βραχιονοπλαστική τα χέρια μου είναι ξανά καλλίγραμμα και αναλογικά
με το υπόλοιπο σώμα μου.
Σας ευχαριστώ

Νάντια Χ.


Ντρεπόμουν να φορέσω αμάνικα ρούχα, γιατί τα μπράτσα μου έδειχναν άσχημα. Έκανα την έρευνά μου για τη Βραχιονοπλαστική και επέλεξα την IQ. Αφενός με έκαναν να νιώσω πολύ άνετα και το αποτέλεσμα ήταν πραγματικά πολύ καλό!
Σας ευχαριστώ!

Στέλλα Β.


Ζητήστε σήμερα ραντεβού εκτίμησης χωρίς χρέωση!

Όροι Χρήσης του Website

ΑΘΗΝΑ

Τ 210 72 42 600
Δ Λεωφ. Βασ. Σοφίας 49

Ώρες λειτουργίας

Δευτέρα - Παρασκευή:
09.00 - 21.00
Σάββατο:
10.00 - 18.00

ΜΑΡΟΥΣΙ

Τ 210 61 00 900
Δ Λεωφ. Κηφισίας 71

Ώρες λειτουργίας

Δευτέρα - Παρασκευή:
09.00 - 21.00
Σάββατο:
10.00 - 18.00

ΓΛΥΦΑΔΑ

Τ 210 96 06 600
Δ Λεωφ. Βουλιαγμένης 96

Ώρες λειτουργίας

Δευτέρα - Παρασκευή:
11.00 - 20.00
Loading...
Ονοματεπώνυμο (απαραίτητο)
Email (απαραίτητο)
Κινητό (απαραίτητο)