Αυξητική Στήθους

Φυσικό και ασφαλές αισθητικό αποτέλεσμα

Η αυξητική στήθους με λιποπροσθετική είναι μία επεμβατική μέθοδος με στόχο την αύξηση του όγκου του στήθους χωρίς τη χρήση τεχνητών εμφυτευμάτων. Η διαδικασία περιλαμβάνει δύο διαδοχικά στάδια: το στάδιο της λιποαναρρόφησης και το στάδιο της έγχυσης του αντλούμενου λίπους στους μαστούς. Είναι ιδανική για τις γυναίκες εκείνες που αναζητούν σχετικά μικρή αύξηση στο μέγεθος του στήθους τους βελτιώνοντας παράλληλα το φυσικό σχήμα του ή διορθώνοντας κάποια ασυμμετρία του. Η αυξητική στήθους μπορεί να συνδυαστεί και με ανόρθωση στήθους σε περίπτωση που παρατηρείται χαλάρωση στους μαστούς.

Η αυξητική στήθους με λιποπροσθετική προσφέρει:

 • Βελτιστοποίηση του σχήματος του στήθους
 • Συμμετρία και αρμονία στο μέγεθος σε σχέση με το υπόλοιπο σώμα
 • Νεανικό, σφριγηλό στήθος
 • Εξάλειψη ανεπιθύμητου λίπους από τη δότρια περιοχή του σώματος
 • Ενίσχυση της αυτοπεποίθησης

Το κύριο πλεονέκτημα της μεθόδου αυτής είναι η μόνο με 1 επέμβαση απόκτηση "γεμάτου", σφριγηλού στήθους και ταυτόχρονα η απαλλαγή του ανεπιθύμητου λίπους, το οποίο είναι συγκεντρωμένο σε άλλα σημεία του σώματος, π.χ. τα ψωμάκια. Επίσης, είναι πολύ σημαντικό ότι το λίπος που εγχέεται στο στήθος της γυναίκας με τη λιποπροσθετική πηγάζει από το ίδιο της το σώμα, γεγονός που απομακρύνει εντελώς το ενδεχόμενο να απορριφθούν τεχνητά ενθέματα, εάν εκείνη επέλεγε αντίστοιχη μέθοδο για αυξητική στήθους. Η συλλογή του λίπους μέσω της λιποαναρρόφησης μπορεί να πραγματοποιηθεί από οποιοδήποτε σημείο με τοπικό πάχος, ωστόσο οι ιδανικές δότριες περιοχές είναι η κοιλιά και οι γοφοί.


Η αυξητική στήθους με λιποπροσθετική έχει συγκεκριμένες υποψήφιες.

Κατάλληλες υποψήφιες είναι οι γυναίκες εκείνες που αναζητούν μικρή αύξηση μεγέθους του στήθους τους ή βελτίωση του σχήματός του και παράλληλα θέλουν να μειώσουν το ανεπιθύμητο λίπος σε άλλες περιοχές του σώματός τους.

Η μέθοδος δεν συνιστάται για γυναίκες που επιθυμούν έντονη αύξηση του στήθους ή δεν έχουν αρκετές δότριες περιοχές με τοπικό πάχος για την άντληση επαρκούς ποσότητας λίπους για την έγχυση στο στήθος. Είναι σημαντικό οι υποψήφιες να έχουν ρεαλιστικές προσδοκίες. Τα αποτελέσματα της μεθόδου είναι μακροπρόθεσμα, ωστόσο, αλλαγές στο στήθος θα προκύψουν είτε λόγω γήρανσης είτε λόγω διακυμάνσεων του βάρους του σώματος.Σε τι υπερέχει η αυξητική στήθους με λιποπροσθετική
 • Ασφαλής
 • Άμεσο και φυσικό αποτέλεσμα
 • Ελάχιστες τομές και ουλές
 • Λιγότερο τραυματική σε σύγκριση με άλλες μεθόδους αυξητικής στήθους
 • Ελάχιστος χρόνος αποθεραπείας
 • Μεγάλη διάρκεια αποτελέσματος


Συμβουλές Διατροφής


Συχνές Ερωτήσεις


Το λίπος που μεταφέρεται στο στήθος δεν απορροφάται από το σώμα;
Ο περιοριστικός παράγοντας για επιτυχημένη αυξητική στήθους δεν είναι τόσο το μόσχευμα λίπους, αλλά η ποσότητα του λίπους και η θέση που θα τοποθετηθεί αυτό. Όσο μεγαλύτερη είναι η λήπτρια περιοχή και όσο καλύτερη είναι η προετοιμασία της για την εμφύτευση, τόσο πιο αποτελεσματική είναι η διατήρηση του λίπους στο στήθος.
Όταν το λίπος λαμβάνεται από τη δότρια περιοχή, όπως η κοιλιά, το δέρμα στην περιοχή αυτή χαλαρώνει;
Συνήθως, με τη μέθοδο της άντλησης του λίπους, το δέρμα συσφίγγει.
Πρέπει να έχω συγκεκριμένη ποσότητα σωματικού λίπους; Είμαι σχετικά λεπτή, αυτό σημαίνει ότι έχω λίγο λίπος για την επέμβαση;
Μπορούμε να έχουμε άριστα αποτελέσματα ακόμη και σε λεπτές γυναίκες. Βέβαια αν έχετε περίσσιο λίπος σε συγκεκριμένες περιοχές του σώματος, επιλέγοντας αυτή τη μέθοδο θα έχετε διπλό όφελος: θα απαλλαγείτε από το τοπικό πάχος και θα αυξήσετε το μέγεθος του στήθους σας.
Δεν έχω τοπικό πάχος στο σώμα μου. Μπορώ να λάβω το απαιτούμενο λίπος για λιποπροσθετική στήθους από κάποιον άλλο δότη;
Μόνο σε περίπτωση διδύμων.
Πόση ώρα διαρκεί η διαδικασία;
Η διαδικασία περιλαμβάνει δύο μέρη: λιποαναρρόφηση για να αφαιρέσει την απαιτούμενη ποσότητα λίπους από ένα άλλο μέρος του σώματός σας και στη συνέχεια, μετά από τον καθαρισμό του λίπους, επανατοποθέτηση με έγχυση στην περιοχή των μαστών. Αυτό σημαίνει πώς η συνολική διαδικασία μπορεί να διαρκέσει λίγο περισσότερο από τις 1 έως 2 ώρες που απαιτούνται για την αυξητική στήθους με τεχνητά εμφυτεύματα.
Τι θα ακολουθήσει μετά την επέμβαση;
Μπορείτε να πάτε σπίτι σας αμέσως μετά την επέμβαση. Κατά τη διάρκεια της ανάρρωσής σας, μπορεί να αισθανθείτε ελαφρύ πόνο ή να παρατηρήσετε κάποιο οίδημα στην περιοχή, αλλά αυτά τα συμπτώματα θα υποχωρήσουν σύντομα. Οι περισσότερες γυναίκες επιστρέφουν στην εργασία και τις καθημερινές τους συνήθειες μέσα σε μια εβδομάδα μετά την επέμβαση, ωστόσο θα πρέπει να αποφύγετε έντονες δραστηριότητες για το διάστημα που θα σας συμβουλεύσει ο εξειδικευμένος κοσμητικός χειρουργός που θα κάνει την επέμβαση.
Θα έχω ουλές;
Επειδή η αυξητική στήθους με λιποπροσθετική δεν απαιτεί ιδιαίτερες τομές, οι μόνες ανεπαίσθητες ουλές που θα προκύψουν σχετίζονται με τη διαδικασία της λιποαναρρόφησης και οι οποίες θα εξασθενίσουν με την πάροδο του χρόνου.
Πότε θα δω το αποτέλεσμα;
Αμέσως μετά την επέμβαση, θα δείτε αλλαγή στο μέγεθος του στήθους σας. Ο κοσμητικός χειρουργός θα εγχύσει περισσότερο λίπος από ό,τι χρειάζεστε για την επίτευξη του επιθυμητού αποτελέσματος, καθώς είναι φυσιολογικό ότι τμήμα του λίπους θα απορροφηθεί από το σώμα. Με βάση την εμπειρία και εξειδίκευση του χειρουργού, που γνωρίζει ακριβώς πόση ποσότητα λίπους είναι απαραίτητη για τη δική σας περίπτωση και σε ποια σημεία του στήθους σας θα κάνει την έγχυση, μετά το πέρας της αποθεραπείας σας, μπορείτε να απολαύσετε ένα σμιλευμένο και ενισχυμένο σε όγκο στήθος.

Είχα πάντα μικρό στήθος. Με την εγκυμοσύνη πίστευα ότι θα αποκτούσε όγκο αλλά το αποτέλεσμα ήταν απογοητευτικό. Τώρα νιώθω υπέροχα. Το έκανα για μένα!

Δέσποινα Ε.


Η αυξητική στήθους στην IQ ήταν η καλύτερη απόφαση που έχω πάρει μέχρι τώρα για το σώμα μου!

Ελεάνα Σ.


Ζητήστε σήμερα ραντεβού εκτίμησης χωρίς χρέωση!

Όροι Χρήσης του Website

ΑΘΗΝΑ

Τ 210 72 42 600
Δ Λεωφ. Βασ. Σοφίας 49

Ώρες λειτουργίας

Δευτέρα - Παρασκευή:
09.00 - 21.00
Σάββατο:
10.00 - 16.00

ΜΑΡΟΥΣΙ

Τ 210 61 00 900
Δ Λεωφ. Κηφισίας 71

Ώρες λειτουργίας

Δευτέρα - Παρασκευή:
09.00 - 21.00
Σάββατο:
10.00 - 16.00

ΓΛΥΦΑΔΑ

Τ 210 96 06 600
Δ Λεωφ. Βουλιαγμένης 96

Ώρες λειτουργίας

Δευτέρα - Παρασκευή:
11.00 - 20.00
  
Loading...